ChopperVonGal Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Cei care au plecat spre Alba Iulia si nu numai.Al doilea HD care a fost vazut la o astfel de intalnire.In sfarsit.(parere personala) Tare bine ar fi sa vina si cei din cluburi. Pozeee. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 l-am vazut si eu pe strada , felicitari proprietarului , sa-i traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) In acesta seara Cu respect Dumineca 27.07.08 Cei care n-au participat la turnirurle medievale dar au baut un suc la Dumbrava Editat Iulie 27, 2008 de ChopperVonGal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Unde si cand ziceti ca se intalnesc motociclistii din Sibiu ? As vrea sa vin si eu pe acolo si mi-ar placea sa va cunosc ptr ca s-ar putea chiar sa fiu detashat cu serviciu cateva saptamani la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Unde si cand ziceti ca se intalnesc motociclistii din Sibiu ? As vrea sa vin si eu pe acolo si mi-ar placea sa va cunosc ptr ca s-ar putea chiar sa fiu detashat cu serviciu cateva saptamani la Sibiu. in fiecare duminica ora 12:00 Camping Dumbrava in fiecare joi ora 19:00 terasa Cotton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 in fiecare duminica ora 12:00 Camping Dumbravain fiecare joi ora 19:00 terasa Cotton Merci . Dau un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Discutii de dumineca. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 DUPA MINUNATA NOASTRA INTALNIRE DE YESTERDAY, AM HOTARAT SA SCHIMBAM LOCATIA! ZIUA SI ORA RAMANE ACELEASI DAR NE MUTAM LA TERASA DE LA SALA TRANSILVANIA! NU SUNT ASA MULTE CONSERVE CARE SA ROIASCA PE LANGA MOTOARE SI E SI LOC MAI MULT DE PARCARE! AGREE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 DUPA MINUNATA NOASTRA INTALNIRE DE YESTERDAY, AM HOTARAT SA SCHIMBAM LOCATIA! ZIUA SI ORA RAMANE ACELEASI DAR NE MUTAM LA TERASA DE LA SALA TRANSILVANIA! NU SUNT ASA MULTE CONSERVE CARE SA ROIASCA PE LANGA MOTOARE SI E SI LOC MAI MULT DE PARCARE! AGREE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 cred ca s-a inteles din prima nu era nevoie sa postezi de 3 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 cred ca s-a inteles din prima nu era nevoie sa postezi de 3 ori are emotii baiatu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 DUPA MINUNATA NOASTRA INTALNIRE DE YESTERDAY, AM HOTARAT SA SCHIMBAM LOCATIA! ZIUA SI ORA RAMANE ACELEASI DAR NE MUTAM LA TERASA DE LA SALA TRANSILVANIA!NU SUNT ASA MULTE CONSERVE CARE SA ROIASCA PE LANGA MOTOARE SI E SI LOC MAI MULT DE PARCARE! AGREE? Ba da' tu de ce pixu' meu scrii doar cu caps lock? Mai lasa-ne in poola... scrie mic ca ma dor ochii! God ... florine, parca esti copil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 cred ca s-a inteles din prima nu era nevoie sa postezi de 3 ori sorry, my bad, my bad!!! a dat computeru rateu! Ba da' tu de ce pixu' meu scrii doar cu caps lock? Mai lasa-ne in poola... scrie mic ca ma dor ochii! God ... florine, parca esti copil! ca sa vezi mai bine mah!.. ca ve valuri cand se belengane barca poate nu bunghesti bine! cad draq vi acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 S-a decis deja sau e doar o propunere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 DUPA MINUNATA NOASTRA INTALNIRE DE YESTERDAY, AM HOTARAT SA SCHIMBAM LOCATIA! ZIUA SI ORA RAMANE ACELEASI DAR NE MUTAM LA TERASA DE LA SALA TRANSILVANIA!NU SUNT ASA MULTE CONSERVE CARE SA ROIASCA PE LANGA MOTOARE SI E SI LOC MAI MULT DE PARCARE! AGREE? te pomeni ca te-o luat cu balbaiala de s-o bagat de 3 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 cad draq vi acasa?Is acasa e 3 luni ma lampa! Si motoretizat inca .... :-) Vaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) DUPA MINUNATA NOASTRA INTALNIRE DE YESTERDAY, AM HOTARAT SA SCHIMBAM LOCATIA! ZIUA SI ORA RAMANE ACELEASI DAR NE MUTAM LA TERASA DE LA SALA TRANSILVANIA!NU SUNT ASA MULTE CONSERVE CARE SA ROIASCA PE LANGA MOTOARE SI E SI LOC MAI MULT DE PARCARE! AGREE? motoru' cui? ai divortzat deja? ba io cred ca ejti jelos beiii... oricum e scurt drumul si putini habauci cu care sa se mai iasa la o tura. daca trajem si masa langa pat mai bine ne loam crik si o imbalsamam eo as face pe vale la curmatura, cu muzici roakere evri sunday. chiar... am tot suportul tecnic, de ce n-am face-o din cand in cand? cu tot cu bere si de-ale burtii! Editat August 29, 2008 de lombardia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Is acasa e 3 luni ma lampa! Si motoretizat inca .... :-) Vaca! pai atunci iesi draq din barlog, ce esti asa scump la vedere!? hi sa-ti vad si eu bitzicla! te pomeni ca te-o luat cu balbaiala de s-o bagat de 3 ori fusai asa entuziasmat ca mi-o tremurat destiu pe taste si ui asa am bagat de 3 ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Is la Bucuresti pana marti, dar cand vin dau un semnakl. Lasa-mi nr de tel pe PM ca nu il m ai am, ca in aporilie, in Maroc, am ramas fara telephon ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Cu mare atentie am urmarit povestirea unui vis Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bsk Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 salut, va rog sa imi explicati si mie unde este intalnirea ca nu prea cunosc sibiu. va rog dati un sms clar, tel: 0741742932, dau un suk sau o bere rece pt cine ma ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bsk Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 salut, va rog sa imi explicati si mie unde este intalnirea ca nu prea cunosc sibiu. va rog dati un sms clar, tel: 0741742932, dau un suk sau o bere rece pt cine ma ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 salut, va rog sa imi explicati si mie unde este intalnirea ca nu prea cunosc sibiu. va rog dati un sms clar, tel: 0741742932, dau un suk sau o bere rece pt cine ma ajuta! ... dar de ce atata graba pen'ca pana joi manci tri pite si tat nu te saturi ... ca sa nu mai zic de dumineca, cand merji la o cafeaua la Han si se sparie gandul pe unde ajungi la urma. Apai daca intrebi pe orsh'cine din town de Sala Transilvania (joi) ori de Hanul Dumbrava (duminica), n-ai cum te rataci prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate