ChopperVonGal Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 la intalnire ne-am hotarat sa iesim la Curmatura Personal mi-ar fi placut sa fiu cu trupa in Praid. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 'poi numa' pozele astea Onkel von Gal??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 DUPA MINUNATA NOASTRA INTALNIRE DE YESTERDAY, AM HOTARAT SA SCHIMBAM LOCATIA! ZIUA SI ORA RAMANE ACELEASI DAR NE MUTAM LA TERASA DE LA SALA TRANSILVANIA!NU SUNT ASA MULTE CONSERVE CARE SA ROIASCA PE LANGA MOTOARE SI E SI LOC MAI MULT DE PARCARE! AGREE? Florine propun sa cauti alta locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Florine propun sa cauti alta locatie ceva indoor ca vine frigu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Florine propun sa cauti alta locatie OF, IAR TRE SA CAUT EU? BA, DUPA CUM ZICE ALINUTZA, CLAR NE BAGAM LA SOBA, DAR UNDE? PROPUNERI, CEVA? CUM SUNA RMB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 OF, IAR TRE SA CAUT EU?BA, DUPA CUM ZICE ALINUTZA, CLAR NE BAGAM LA SOBA, DAR UNDE? PROPUNERI, CEVA? CUM SUNA RMB? mie imi suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Si azi unde ramane? Sala Transilvania sau RMB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Si azi unde ramane?Sala Transilvania sau RMB? PAI LA FRIGU CARE ESTE AFARA EU VOTEZ PTR RMB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 PAI LA FRIGU CARE ESTE AFARA EU VOTEZ PTR RMB. problema va fii ca nu vor sti multi...nu apuca toata lumea sa citeasca forumul pana atunci....eu zic sa ne strangem acolo si sa ne mutam in r&b...in cazul in care vor veni oameni care nu citesc asta ....no unde ramane ca in 10 min plec de la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 problema va fii ca nu vor sti multi...nu apuca toata lumea sa citeasca forumul pana atunci....eu zic sa ne strangem acolo si sa ne mutam in r&b...in cazul in care vor veni oameni care nu citesc asta ....no unde ramane ca in 10 min plec de la munci Eu refuz sa merg acolo . Imi fac curaj numai beat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Eu refuz sa merg acolo . Imi fac curaj numai beat ! pei? ...a iesit fain aseara...e klumea ca joia nu au clienti si nu ne incurca nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 pei? ...a iesit fain aseara...e klumea ca joia nu au clienti si nu ne incurca nimeni da! da!...si ne imbatam.....si facem c.urvasarai!...da! da! da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 da! da!...si ne imbatam.....si facem c.urvasarai!...da! da! da! muhahahahahhaha....apai daca va fi ca aseara mai Florine....vii ultimul si pleci primul.....trebuie sa venim gata imbatati de acasa......la tine si iesitul la o bere e cu viteza maxima......muhahahahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 muhahahahahhaha....apai daca va fi ca aseara mai Florine....vii ultimul si pleci primul.....trebuie sa venim gata imbatati de acasa......la tine si iesitul la o bere e cu viteza maxima......muhahahahahahahahaha PAI CE SA FAC, M-AM OBISNUIT DE LA THUNDERACE!......ZZZZZUUUUUUUUUUUMMMM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 muhahahahahhaha....apai daca va fi ca aseara mai Florine....vii ultimul si pleci primul.....trebuie sa venim gata imbatati de acasa......la tine si iesitul la o bere e cu viteza maxima......muhahahahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 muhahahahahhaha....apai daca va fi ca aseara mai Florine....vii ultimul si pleci primul.....trebuie sa venim gata imbatati de acasa......la tine si iesitul la o bere e cu viteza maxima......muhahahahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Bah Florine, haideti in poola mea sa ne intalnim la Abel in gara, ca e si locuri de parcare .... si acolo ma bagi si eu! Ca am incredere ca e aproape statia de taxiuri daca ma imbat rau de tot! P.S. Multzam fain in public pentru ieri ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Bah Florine, haideti in poola mea sa ne intalnim la Abel in gara, ca e si locuri de parcare .... si acolo ma bagi si eu! Ca am incredere ca e aproape statia de taxiuri daca ma imbat rau de tot! P.S. Multzam fain in public pentru ieri ma! mah, din partea mea ne intalnim oriunde, RMB era doar o propunere! P.S.: cu pla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Se pare ca timpul de terasa ,pentru moment, a trecut Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) am primit propuneri pt: Suporter Pacha ...la gara sorry dar nu ma bag...nu-mi place zona , nu-mi inspira incredere na unde ne vedem poimaine? Editat Septembrie 22, 2008 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Tot acolo. Tu nu vezi ce vreme faina e afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Tot acolo. Tu nu vezi ce vreme faina e afara? era la 12 cnd ai postat..acum nu mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 chestia e ca in RMB se face un fumulau....de te pisca si-n c_ur.... pacha ar fi ok... nici io nu-s pentru gara...mi-e ca beau o bere-n plus si ma urc in tren...si dupa cum va stiu pe voi...fugiti repede in viaduct sau gara mica si va radeti de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 chestia e ca in RMB se face un fumulau....de te pisca si-n c_ur....pacha ar fi ok... nici io nu-s pentru gara...mi-e ca beau o bere-n plus si ma urc in tren...si dupa cum va stiu pe voi...fugiti repede in viaduct sau gara mica si va radeti de mine am vb cu cineva si cik pacha e fain doar pe terasa ca inauntru sunt doar neoane si muzici dinalea numa cu dutzi dutzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 chestia e ca in RMB se face un fumulau....de te pisca si-n c_ur....pacha ar fi ok... nici io nu-s pentru gara...mi-e ca beau o bere-n plus si ma urc in tren...si dupa cum va stiu pe voi...fugiti repede in viaduct sau gara mica si va radeti de mine pai joia nu-i asa fum...ca nu sunt multi oameni.....am fi doar noi....si inca ceva persoane ratacite pe la alte mese....joi nu este nimic in r&b....am putea sa mai incercat o data......pana gasim un loc...calduros....si cu vin fiert!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate