moromete Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Te-am vazut cand ai intrat in han, cand am iesit de la pompa si inca o data prin Apoldu de sus parca. Poate data viitoare ne sincronizam mai bine Numa bine! Da, de trei ori ne-am intilnit. Sigur va fi inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Bagam o transalpina din Sebes azi daca e fain? Cica s-a asfaltat o buna parte... Editat Aprilie 18, 2010 de Darth Wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Pozele de duminca 18 aprilie 2010 din Hanul Dumbrava! Vreme fumoasa, multe motoare, 2 motoare noi: a lui Alex Speedy si Andrei cu Iulia. Sa va traisca si voi pe ele:d CLick aici pentru poze!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Multumesc Bya ptr poze. Felicitari ptr noile achizitii. Cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) stie cineva cand se va deschide terasa de la sala transilvania ? sa putem muta intalnirea de joi afara Editat Aprilie 29, 2010 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 stie cineva cand se va deschide terasa de la sala transilvania ? sa putem muta intalnirea de joi afara S-a deschis Dar daca crezi ca "afumata" te pastrezi mai bine........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 cu intarziere pun si eu pozele de la Han de sapt trecuta 25.04.2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 S-a deschis Dar daca crezi ca "afumata" te pastrezi mai bine........ bun, deci cine e pentru joia viitoare si urmatoarele joi pana in toamna pentru Transilvania mana sus 1 vot eu 1 vot bunicu 1 vot andrei 1 vot emppu Mesaj completat ce interesanta e poza4, rand3 ... ce asemanari...iulia cu fetitita eu aceeasi privire, la fel andrei cu baietelul... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 bun, deci cine e pentru joia viitoare si urmatoarele joi pana in toamna pentru Transilvania mana sus 1 vot eu 1 vot bunicu 1 vot andrei 1 vot emppu Mesaj completat ce interesanta e poza4, rand3 ... ce asemanari...iulia cu fetitita eu aceeasi privire, la fel andrei cu baietelul... ) Avantaj mare la baiatul lui Andrei:NU mai trebuie sa salute TOTI barbatii STIE cine TATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Bunicule vrei la terasa sa iese mirosul de naftalina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Avantaj mare la baiatul lui Andrei:NU mai trebuie sa salute TOTI barbatii STIE cine TATA Corrrect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Buna Am auzit ca se doreste a deschide un dialog intre motociclisti si politie si am raspandit deja vorba la cateva persoane. Se incearca a se invita "oficialul" la Dumbrava pentru Duminica viitoare - 09/05/2010 pentru ca-i bine-stiut faptul ca sunt multi care merg acolo saptamanal. Daca doriti sa mai invitati si alti motociclisti banuiesc ca va iesi mai bine. Din cate am auzit initiativa vine din partea politiei asa ca merita sa profitam de ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 BunaAm auzit ca se doreste a deschide un dialog intre motociclisti si politie si am raspandit deja vorba la cateva persoane. Se incearca a se invita "oficialul" la Dumbrava pentru Duminica viitoare - 09/05/2010 pentru ca-i bine-stiut faptul ca sunt multi care merg acolo saptamanal. Daca doriti sa mai invitati si alti motociclisti banuiesc ca va iesi mai bine. Din cate am auzit initiativa vine din partea politiei asa ca merita sa profitam de ocazie. io is tare curios cine-i ala de trimite politzai in intersectia Milea-Semaforului, la ore de varf si care strange coloana pana pa Sevis - KTM... nu pot sa imi expic de are in minte, iar marcajul ala tampit pt aia care vireaza stanga pe Rahovei poate fi mutat cam 1m (evitand "gatuirea")... adica tot axul drumului astfel incat cele 3 benzi de la Aral sa aiba latime normala, pentru ca aia de vis-a-zis care ies de pe Rahovei oricum stau sa dea prioritate Mesaj completat BunaAm auzit ca se doreste a deschide un dialog intre motociclisti si politie si am raspandit deja vorba la cateva persoane. Se incearca a se invita "oficialul" la Dumbrava pentru Duminica viitoare - 09/05/2010 pentru ca-i bine-stiut faptul ca sunt multi care merg acolo saptamanal. Daca doriti sa mai invitati si alti motociclisti banuiesc ca va iesi mai bine. Din cate am auzit initiativa vine din partea politiei asa ca merita sa profitam de ocazie. io is tare curios cine-i ala de trimite politzai in intersectia Milea-Semaforului, la ore de varf si care strange coloana pana la Sevis - KTM... nu pot sa imi expic de are in minte, iar marcajul ala tampit pt aia care vireaza stanga pe Rahovei poate fi mutat cam 1m (evitand "gatuirea")... adica tot axul drumului astfel incat cele 3 benzi de la Aral sa aiba latime normala, pentru ca aia de vis-a-zis care ies de pe Rahovei oricum stau sa dea prioritate Mesaj completat BunaAm auzit ca se doreste a deschide un dialog intre motociclisti si politie si am raspandit deja vorba la cateva persoane. Se incearca a se invita "oficialul" la Dumbrava pentru Duminica viitoare - 09/05/2010 pentru ca-i bine-stiut faptul ca sunt multi care merg acolo saptamanal. Daca doriti sa mai invitati si alti motociclisti banuiesc ca va iesi mai bine. Din cate am auzit initiativa vine din partea politiei asa ca merita sa profitam de ocazie. io is tare curios cine-i ala de trimite politzai in intersectia Milea-Semaforului, la ore de varf si care strange coloana pana la Sevis - KTM... nu pot sa imi expic de are in minte, iar marcajul ala tampit pt aia care vireaza stanga pe Rahovei poate fi mutat cam 1m (evitand "gatuirea")... adica tot axul drumului astfel incat cele 3 benzi de la Aral sa aiba latime normala, pentru ca aia de vis-a-zis care ies de pe Rahovei oricum stau sa dea prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Bunicule vrei la terasa sa iese mirosul de naftalina ? Eu sint o batrin si in nici un caz NU pot risca(in cazul in care poate si chiar intimplator,ai putea veni si tu cu MOTORUL )sa mai suport mirosul de PESTE ,un miros specific TIE si care inca nimeni nu a putut sa-l descopere de unde a aparut PRIMA DATA Asa ca esti binevenit la TERASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Eu sint o batrin si in nici un caz NU pot risca(in cazul in care poate si chiar intimplator,ai putea veni si tu cu MOTORUL )sa mai suport mirosul de PESTE ,un miros specific TIE si care inca nimeni nu a putut sa-l descopere de unde a aparut PRIMA DATA Asa ca esti binevenit la TERASA no bine no . ne vedem la terasa la un cico de hamei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Deci pana la urma ne vedem joi la terasa de la Transilvania?????????? la ce ora????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 ne adunam joi la ora 19:00...pentru a discuta daca ramanem definitv acolo sau cautam o alta terasa faina cu parcare ( clientela e cam naspa acolo ) ... veniti cu propuneri Mesaj completat Propuneri primite pana acum: 1. BOLTA RECE 2. COTTON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Iar ne intoarcem in Cotton? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Propun o intalnire pe Rahovei, la Karma. Au parcare, terasa, preturi ok, poate baga si rock. Pana una-alta, joi la Sala Transilvania si apai mai vedem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 si cum anul a inceput ....si criza intra adanc in sufletele noastre ....iata si textul... Sala Transilvania ...stai sa te gandesti cata lume cate ganduri .... Motive impotriva : Prea multe fitze la femei , manelari , motociclistii de gen masculin nu sunt epilatzi pe picioare , nu avem tricouri cu Armin van Buren sau ochelari de soare care ne acopera toata moaca sau motive mai mult sau mai putin relevante pentru unii Roakeri suparati cu motoare tari Motive pentru : Loc ar fi dar n-ai cum sta! Bolta Rece : Avand in vedere trecutul Ceausist al barului aici s-ar putea ca unii sa simta nostalgia si sa verse lacrimi suave (aviz amatorilor conducatori de motoare albe), din alt punct de vedere al altor motoretisti s-ar putea simti privati de priviriile trectorilor sau altor persoane si asta datorita zidurilor de beton de acolo ....si naturistii care vor aer curat, verdeata ... nu conteaza ca se duce dreq planeta... Cotton .... hmm aici pauza revin la chestia de mai sus Loc ar fi dar nu ai cum sta! Si daca e pe vrute si propuneri ...eu vreau sa ne intalnim la Cooperativa din Boarta , aia au terasa au muzica si loc sunt si pomi si ziduri sunt si vaci si femei ... Ce dreq conteaza unde ne intalnim ??? Eu credeam ca vin sa ma vad cu Bunicu si sa ma "cert" cu trupa lui de Choperistii sa ne incretim fruntile din cauza stresului ca nu stiu ce suc sa beau sau o bere (dupa puteri) sa vedem ce facem si sa merem acasa relaxati.... Dar nah ...criza e criza si daca tot dam un ban ...atunci macar sa avem pretentii Sa traiti bine in Criza ! Respect la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) si cum anul a inceput ....si criza intra adanc in sufletele noastre ....iata si textul... Sala Transilvania ...stai sa te gandesti cata lume cate ganduri .... Motive impotriva : Prea multe fitze la femei , manelari , motociclistii de gen masculin nu sunt epilatzi pe picioare , nu avem tricouri cu Armin van Buren sau ochelari de soare care ne acopera toata moaca sau motive mai mult sau mai putin relevante pentru unii Roakeri suparati cu motoare tari Motive pentru : Loc ar fi dar n-ai cum sta! Bolta Rece : Avand in vedere trecutul Ceausist al barului aici s-ar putea ca unii sa simta nostalgia si sa verse lacrimi suave (aviz amatorilor conducatori de motoare albe), din alt punct de vedere al altor motoretisti s-ar putea simti privati de priviriile trectorilor sau altor persoane si asta datorita zidurilor de beton de acolo ....si naturistii care vor aer curat, verdeata ... nu conteaza ca se duce dreq planeta... Cotton .... hmm aici pauza revin la chestia de mai sus Loc ar fi dar nu ai cum sta! Si daca e pe vrute si propuneri ...eu vreau sa ne intalnim la Cooperativa din Boarta , aia au terasa au muzica si loc sunt si pomi si ziduri sunt si vaci si femei ... Ce dreq conteaza unde ne intalnim ??? Eu credeam ca vin sa ma vad cu Bunicu si sa ma "cert" cu trupa lui de Choperistii sa ne incretim fruntile din cauza stresului ca nu stiu ce suc sa beau sau o bere (dupa puteri) sa vedem ce facem si sa merem acasa relaxati.... Dar nah ...criza e criza si daca tot dam un ban ...atunci macar sa avem pretentii Sa traiti bine in Criza ! Respect la toata lumea ! Unde gasesti un Salitos nu? Editat Mai 4, 2010 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 daca ploua maine...tot r&b ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 daca ploua maine...tot r&b ramane ...si daca nu ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 pei daca nu ploua pe terasa...mai da din pagini inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate