sinister_bya Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 propun sa ne intalnim de azi inainte pe timpul verii la Bolta Rece.avem parcare asigurata,aer curat si ceva verdeata cine-i pro si cine-i contra? Pe acolo e mai dificil cu parcarea. Intre orele 18-21 este full de masini. Parinti, bunici cu copii, in parc. M-am tot perindat zilele astea cu fiica-mea pe acolo si era plina parcarea si la Stadion si la Bolta Rece. Dar in rest este tare frumos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 pei putem merge o data sa testam terenul...sa vedem daca ne convin treburile P.S.: ASEARA CINEVA A PLECAT DIN TRANSILVANIA FARA SA ISI PLATEASCA CAPUCINO...IL/O ASTEPT CU BANUTII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 pei putem merge o data sa testam terenul...sa vedem daca ne convin treburile P.S.: ASEARA CINEVA A PLECAT DIN TRANSILVANIA FARA SA ISI PLATEASCA CAPUCINO...IL/O ASTEPT CU BANUTII pai un capuccino era pe masa unde am stat noi dar avea banii sub ceasca si iam dat eu la chelnerita, asta daca vb de acelasi capuccino? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 apei inseamna ca nu l-o fi stres de pe bon...asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Am fost aseara cu Gigi la Sfera. Au scos umbrelele, au zis ca scot si mesele si ...daca nu se aude scot si o boxa afara sa auzim o muzica buna....io zic ca putem incerca locatia! (Gigi a fost de acord) Voi ce ziceti? P.S.- NU E FITZE SI MECI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Am fost aseara cu Gigi la Sfera. Au scos umbrelele, au zis ca scot si mesele si ...daca nu se aude scot si o boxa afara sa auzim o muzica buna....io zic ca putem incerca locatia! (Gigi a fost de acord) Voi ce ziceti? P.S.- NU E FITZE SI MECI! pei da dar oamenii se plangeau de parcare...parcarea care e la sfera era si la cotton...si am plecat de acolo tocmai din motivul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Am vazut ENDURISTII la terasa,.....,Rasinari,pe vremea mea era o crisma nenorocita pe Calea Dumbravii dar acum.....stie cineva ceva? Parcare ARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Am vazut ENDURISTII la terasa,.....,Rasinari,pe vremea mea era o crisma nenorocita pe Calea Dumbravii dar acum.....stie cineva ceva?Parcare ARE Underground? Eu am vazut ca se aduna multi, ca sa isi etaleze masinutele...noile achizitii. Cotizo spunea mai demult de crasma de la Cabana Valea Aurie. Acolo e parcare berechet. Greu cu atata terase si crasme...nu ai de unde sa alegi:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 am putea sa ne strangem undeva pe centru,la o terasa unde avem si loc pt parcari.am vazut ceva in piata mica Asta chiar e de fitze!! dar in mod sigur o sa bem........ ce vremla VARICE!!!! As vrea si eu sa-mi arati joia seara la care din terase poti sa obtii10poate 15 locuri dar ai DREPTATE avem PARCARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 incercam joia asta la bolta rece? vedem cum e...si daca nu ne place joia viitoare schimbam...ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
07ary Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 eu zic sa ne intalnim in fundul gradini la loc cu verdeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 incercam joia asta la bolta rece? vedem cum e...si daca nu ne place joia viitoare schimbam...ce ziceti? ma n-ar fi rau in bolta rece...dar ma gandesc ca lasam motoarele cam departe...si ...poate da draku sa gasesc vreun cocalar pe el ca-si face poze cu telefonul....ca il bag pe (cuvantul ala urat).....DE-A LATUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 SI TOTUSI UNDE NE VEDEM AZIIIIIIIIII CA NU MAI STIU UNDE VREA FIECAREEE???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 facem azi o proba...si dupaia vedem...deci la 19:00 la bolta rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 facem azi o proba...si dupaia vedem...deci la 19:00 la bolta rece La Bolta Rece este si terasa acoperita si parcare langa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 unde ne adunam maine? Mesaj completat inercam sfera? care a vb pe acolo sa ne zica si noua care e intelegerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 pei locuri sunt si inauntru...anul trecut cam dupa 9 plecam de pe terasa in r&b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 DECIIII, DACA TOT NU SCRIE NIMENI UNDE CE SI CUM SA NE VEDEM AZI, PANA LA URMA A RAMAS R&B DIN CAUZA VREMII NASOALE DE AFARA, ASA AM DECIS CATIVA DINTRE NOI, CINE VREA rb E BINE POFTIT............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ....si cine nu vrea macar sa puna mana sa scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ....si cine nu vrea macar sa puna mana sa scrie Transilvania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 E destul de fain afara.Unde ne vedem pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ...io ma duc sa beau o bere in Sfera...pardon...un suc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 foarte tari suntem....chiar nu suntem in stare sa gasim o locatie pe gustul tuturor....chiar trebuie sa mearga fiecare unde vrea p... lui...anul trecut nu am avut discutiile astea.....sa ma anuntati si pe mine ca se stabileste un loc concret sa stiu si eu unde sa vin....ca in 3 nu pot sa ma impart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 foarte tari suntem....chiar nu suntem in stare sa gasim o locatie pe gustul tuturor....chiar trebuie sa mearga fiecare unde vrea p... lui...anul trecut nu am avut discutiile astea.....sa ma anuntati si pe mine ca se stabileste un loc concret sa stiu si eu unde sa vin....ca in 3 nu pot sa ma impart Asa este sunt de acord cu Alinitza, ce naiba nu vrem sa mergem la fitze ok de acord nici mie nu imi plac, dar se pare ca fitzele au aparut printre noi mototciclistii, fiecare vrea altceva dar cand sutnem fata in fata nimeni nu discuta problema asta, nu mi se pare normal!!!! Parerea mea, nu dati cu paru!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 (editat) ...io ma duc sa beau o bere in Sfera...pardon...un suc! Ma Vio, ce Sfera? Ca doar ti-ai baut berica la Transilvania:P Te-am vazut hahahhaah Gagici, bine macar ca duminica este stabilit un loc sigur de intalnire:) Editat Mai 21, 2010 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate