ChopperVonGal Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 O zi superba dupa o noapte de Halloween Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 misto pozele dar astept pozele de la Ghiocelul de la munte ) si poate mai prindem si weekend-ul celalalt soare si vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Betty_Tzuk Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Mesaj completat Sa ne vedem sanatosi...peste 2 weekend-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) No maine vine careva la o iesala? Editat Noiembrie 6, 2010 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 "Iesala"? WTF? Mesaj completat Putem sa respectam totusi limba romana? "Ieseala" e ultima inventie "de cartier" "da Bucuresti", pe care au preluat-o rapid "vedetele" inculte promovate de mass-media noastra la fel de inteligenta si "advertising"-ul firmelor de telefonie mobila - numai cand il vad pe acel odios "CRBL" imi vine sa-mi reziliez contractul. Hai sa nu ne lasam influentati de curentul ideologic a celor repetenti inca din clasa a 1-a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) ps. cum se zice pe la noi , No las ca nu-i bai Editat Noiembrie 8, 2010 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) la noi televiziunile promoveaza tot felu de gunoaie care mai si "inventeaza" tot felul de "trenduri" "fite" etc. da bucuresti da dupa blocuri (care este) ps. cum se zice pe la noi , No las ca nu-i bai Editat Noiembrie 8, 2010 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 "Iesala"? WTF?Mesaj completat Putem sa respectam totusi limba romana? "Ieseala" e ultima inventie "de cartier" "da Bucuresti", pe care au preluat-o rapid "vedetele" inculte promovate de mass-media noastra la fel de inteligenta si "advertising"-ul firmelor de telefonie mobila - numai cand il vad pe acel odios "CRBL" imi vine sa-mi reziliez contractul. Hai sa nu ne lasam influentati de curentul ideologic a celor repetenti inca din clasa a 1-a... Nu credeam ca ofensez pe cineva cu cuvantul ala dar altadata o sa am grija sa ma exprim la standardele cerute de forum...respect ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 "Iesala"? WTF?Mesaj completat Putem sa respectam totusi limba romana? "Ieseala" e ultima inventie "de cartier" "da Bucuresti", pe care au preluat-o rapid "vedetele" inculte promovate de mass-media noastra la fel de inteligenta si "advertising"-ul firmelor de telefonie mobila - numai cand il vad pe acel odios "CRBL" imi vine sa-mi reziliez contractul. Hai sa nu ne lasam influentati de curentul ideologic a celor repetenti inca din clasa a 1-a... Ma scuzi dar nu credeam sa reusesc sa ofensez pe cineva cu acel cuvant "de cartier" - nu aveam intentia asta. data viitoare o sa fiu mai atent sa folosesc cuvinte acceptate de forum. no ofence dar sigur nu ai ajuns duminica la intrunire. nu va cunosc pe toti live dar pe forum sunteti mortali;)...hai la cat mai multe tastari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 "Iesala"? WTF?Mesaj completat Putem sa respectam totusi limba romana? "Ieseala" e ultima inventie "de cartier" "da Bucuresti", pe care au preluat-o rapid "vedetele" inculte promovate de mass-media noastra la fel de inteligenta si "advertising"-ul firmelor de telefonie mobila - numai cand il vad pe acel odios "CRBL" imi vine sa-mi reziliez contractul. Hai sa nu ne lasam influentati de curentul ideologic a celor repetenti inca din clasa a 1-a... Ma scuzi dar nu credeam sa reusesc sa ofensez pe cineva cu acel cuvant "de cartier" - nu aveam intentia asta. data viitoare o sa fiu mai atent sa folosesc cuvinte acceptate de forum. no ofence dar sigur nu ai ajuns duminica la intrunire. nu va cunosc pe toti live dar pe forum sunteti mortali;)...hai la cat mai multe tastari No las ca nu-i bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Ma scuzi dar nu credeam sa reusesc sa ofensez pe cineva cu acel cuvant "de cartier" - nu aveam intentia asta. data viitoare o sa fiu mai atent sa folosesc cuvinte acceptate de forum. no ofence dar sigur nu ai ajuns duminica la intrunire. nu va cunosc pe toti live dar pe forum sunteti mortali;)...hai la cat mai multe tastari No las ca nu-i bai PPPPPP archinson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoo_in Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 ce dracu! sa umflat fasolea in voi de o luati razna pe toate topicurile? Stricati forumul asta de tot, ca altceva nu aveti de facut. Mai rau ca, copiii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 or fi frustrati de la vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Cei frustrati pot posta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 ia mutati-va cu povestile pe topicul celalalt. pilotule,daca te mai iei de HD,poate facem un bikebash cu orezaria ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 No maine vine careva la o iesala? iesirile,pe topicul celalalt va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Clopotele de la ora 12 Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lify_r6_23 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 uite eu am ss si nu mar deranja sa vin cu voi ....de ce nu .....si eu am fost pe enduro si stiu cum este asa ca din patrea mea nici o problema ....sunt dispus oriunde si oricand ......asfalt uscat Mesaj completat faceti fratilor oriunde dar numai faceti odata ...stiti cum se spune prima data este mai greu ....pt ca o data ajunsi se poate discuta altfel fata in fata ...ii destul o prima intalnire nu un loc chiar asa de special si dupa aceea se poate hotara un loc mai anume ...ce sa zic o parere micuta de a mea .....cheers mate !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 uite eu am ss si nu mar deranja sa vin cu voi ....de ce nu .....si eu am fost pe enduro si stiu cum este asa ca din patrea mea nici o problema ....sunt dispus oriunde si oricand ......asfalt uscat Mesaj completat faceti fratilor oriunde dar numai faceti odata ...stiti cum se spune prima data este mai greu ....pt ca o data ajunsi se poate discuta altfel fata in fata ...ii destul o prima intalnire nu un loc chiar asa de special si dupa aceea se poate hotara un loc mai anume ...ce sa zic o parere micuta de a mea .....cheers mate !!!! loc de intrunire este, ora este stabilita de mult.....mai urmeaza sa te prezinti si tu daca vrei si niste poze de Duminica de la mine citire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lify_r6_23 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 mersi ...cum am zis 'sper ca nu sunt mai intarziat ''' dap am sa vin si eu ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) mersi ...cum am zis 'sper ca nu sunt mai intarziat ''' dap am sa vin si eu ....... hop si tu ... las ca vine si batranu sharpe (mai incolo ) ps. vezi sa nu-l julesti pana vin Editat Noiembrie 18, 2010 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) cateva poze de duminica 14.11.2010 Editat Noiembrie 18, 2010 de RamoChoop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) faine poze. apropo mi-am schimbat numarul de inmatriculare Mesaj completat faine poze. apropo mi-am schimbat numarul de inmatriculare ce ziceti maine de un ciolan cu fasole pe undeva...........? Editat Noiembrie 19, 2010 de Lau TKD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 sa faceti bine sa mergeti la intalnirea de azi! as fi venit eu, sa fiu unul din cei maxim 5 prezenti, dar vremea e prea faina, deci se merge la gratar. have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) sa faceti bine sa mergeti la intalnirea de azi! as fi venit eu, sa fiu unul din cei maxim 5 prezenti, dar vremea e prea faina, deci se merge la gratar. have fun! manach ti-am simtit toti lipsa azi ..... hmmm...eu am ajuns la 12 fix si nu era nimeni azi...m-am cam spariat ....dar pana la urma ne-am adunat destui si cred ca a fost pentru ultimul weekend dupa vreme. am cam inghetat pana in alba dar a fost sooper...hai laurito cu pozele .....hai ciusi Editat Noiembrie 21, 2010 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate