Lau TKD Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Tocmai am trecut ultimul weekend cu vreme ”buna”. De acum doar bere si vin fiert.Totusi duminica s-au gasit patru curajosi care au facut un drum pana la Alba.Frigul a fost.....in limitele bunului simt.Cel putin ziua s-a terminat cu un ciolan cu fasole la Miercurea Sibiului.Multumiri participantilor. Iata si dovezile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 faina tura bun si renumit ciolanul de la Miercurea Sibiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 foarte multi azi la dumbrava. nu am avut loc de parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 tu erai inauntru? e drept, poza e facuta la 11:55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 am ajuns la 12:15 dar nu era nimeni si am plecat. ma bucur sa stiu ca a mai fost cineva azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 am ajuns la 12:15 dar nu era nimeni si am plecat. ma bucur sa stiu ca a mai fost cineva azi. mah dupa ce ca ati fost doar doi nici nu v-ati intalnit....pacat...poate mereati la o tura sa inghetati putin ) Lau trebuia sa ma suni si veneam sa iti fac poze si ma dadeai o tura ca recompensa;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 nu-i nimic. ne intalnim duminica asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 am ajuns la 12:15 dar nu era nimeni si am plecat. ma bucur sa stiu ca a mai fost cineva azi. asta-i din ciclul "sa moara si capra vecinului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Sfera 20.02.11 ora 19.30 , atmosfera specifica , bucuria intalnirii , nerabdare(fara detalii) , inca fara casti. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Multumim de poze si de participare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 frumos....dar ori aveti la dispozitie o masina a timpului.....ori data intalnirii a fost 10.02.2011 (nu 20.02.2011)!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 (editat) Multumesc. Scuze 10.02.2011. Cu respect Mesaj completat Sfera 10.02.11 ora 19.30 , atmosfera specifica , bucuria intalnirii , nerabdare(fara detalii) , inca fara casti. Cu respect Editat Februarie 13, 2011 de ChopperVonGal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Multumesc.Scuze 10.02.2011. Cu respect Mesaj completat Si pozele ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Si pozele ??? Da si tu o pagina inapoi. Of, of. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 cineva mâine prin dumbravă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 cineva mâine prin dumbravă? este exact ce am vrut sa intreb si eu!...........eu voi fi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 a fost pentru săptămâna trecută, dar se aplică Âşi la asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Un pic de vant si o temperatura de incins motoarele , chiar daca zapada si gheata ne aminteste de suflul rece a anotimpului care a trecut Cu respect 13.03.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Un pic de vant si o temperatura de incins motoarele , chiar daca zapada si gheata ne aminteste de suflul rece a anotimpului care a trecut las' că e bine, asta să fie temperatura minimă în țară tot anu'.... a trecut cocos de iarnă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Motors Bar&Coffee ,se va deschide in curind! str.Avram Iancu 2-4(vis-a-vis de Billa piata Mare.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Motors Bar&Coffee ,se va deschide in curind! str.Avram Iancu 2-4(vis-a-vis de Billa piata Mare.) sa fie primit!!!.....dar cat de curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 sa fie primit!!!.....dar cat de curand? oficial,inainte de 1 aprilie....pina atunci,se pot face chefuri private. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 da da da... Mesaj completat bautura IEFTINA, atmosfera faina, muzica buna, ce mai ....SUPER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Un pic de vant si o temperatura de incins motoarele , chiar daca zapada si gheata ne aminteste de suflul rece a anotimpului care a trecut Cu respect 13.03.2011 Nu intelegeam cum de-mi vad motocicleta la o intalnire la care tineam minte ca n-am fost... Greu cu ruda mea din Germania, Alzheimer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 MOTORS BAR&CAFE in SIBIU!!!SUPPORT 81! Bikers&Rockers friendly!deschidere vineri 25 martie,orar 10-24....sau ultimul client. muzica buna(blues,classic rock,country,heavymetal),preturi decente la cafea/ceai/sucuri/bere/tarie vom avea darts/table/remy,ceva de mincare daca e cazul,ceva tutun daca e cazul... posibil parcare pt moto,in curte. Come in peace or stay home! ps:pe viitor,vom avea si proiectii filme! TFB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate