ADVRadu Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 M-ati enervat, o sa fac un topic de intalniri separate pe tipuri de motor... Tu nu vezi ca nu scrie mai nimeni pe aici? Si vrei sa mai si separi....pfff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Duminica a fost putina lume la han, dar de calitate, chiar s-au facut schimburi fructuase de experienta intre plasticari si tractoristi. Adica eu m-am dat cu Dragstarul lui Luci si el s-a dat cu V-Stromul meu. Amadoi am fost incantati de senzatiile date de alte modele de moto. Asa ca eu va propun sa fiti cu mintea mai deschisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Eu ma dau cu placere pe orice, dar cred ca logica impune macar ca idee de baza o intalnire pe profile. Ca mai vine un plasticar la tractoristi sau invers, no hard feelings... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 va rog eu, nu mai gresiti, PLASTICAR este ala care nu-l vezi cand se da cu ea, adica un vitezan )))))))) cei intre sunt intre adica V-stromuri si altele asta asa doar sa putem delimita glumele macar ===))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Duminica a fost putina lume la han, dar de calitate, chiar s-au facut schimburi fructuase de experienta intre plasticari si tractoristi. Adica eu m-am dat cu Dragstarul lui Luci si el s-a dat cu V-Stromul meu. Amadoi am fost incantati de senzatiile date de alte modele de moto. Asa ca eu va propun sa fiti cu mintea mai deschisa. Suna fain ce zici tu acolo...daca as sta si eu macar un week-end in oras.... Editat Octombrie 22, 2012 de Tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 haules baules tziganusule. n-am nicio problema si nici nu sufar de nebagare-n seama cum sufera unii de nici nu mai stiu ce sa faca sa atraga atentia asupra lor ,atata tot ca ma deranjeaza anumite lucruri la anumite persoane care se cred mai "motociclisti" si pretind ca le stiu pe toate cand defapt habarn n-au de nimic si tot pretind ca sunt atotstiutori. eu spre exemplu,sunt cu "bisericuta" mea de plasticari(asa k sa-i parafrazez pe unii tractoristi de aici),care nu au loc de cei cu motoare de viteza. chiar nu s-a schimbat nimic intre voi..pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 chiar nu s-a schimbat nimic intre voi..pacat. Bujacule, Bujacule...iar esti tu lup moralist? Acest week-end se anunta vreme urata, asa ca se prea poate sa stau in oras. Se face adunare in Dumbrava sau pe undeva (evident, un tip de adunare unde sa fiu si eu primit )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Vine cineva maine la Dumbrava? Nu mai este groaznic de frig.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 u're crazy dude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Azi nu prea a fost vreme... dar ieri am dat o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 ai cumva un virago mov? parca te-am vazut pe la sensul giratoriu de la petrom alba iulia. eram pe bicicleta (deocamdata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 dada...el e ca merge ca turbatu, si peste mine era sa dea si tot pe bicicleta eram...mai Emil...mai incet tata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Cel mov e un kava si e WildRider...eu am un virago gri dada...el e ca merge ca turbatu, si peste mine era sa dea si tot pe bicicleta eram...mai Emil...mai incet tata )) Decat sa dai tu peste mine cu bicicleta mai bine eu peste tine cu moto )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 ai cumva un virago mov? parca te-am vazut pe la sensul giratoriu de la petrom alba iulia. eram pe bicicleta (deocamdata). Nu era Virago era un kawa el numai un nebun ca mine poti vedea ))) da am fost pana la jerry sau cel mai probabil plimbare cand am ajuns acasa am strigat la nevastamea sa aduca Ranga ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 hai ca deja s-a mai inmuiat vremea... dar lui jerry ii place la Dumbrava numai cand e "groaznic de frig".. vad ca pana acum nu a propus nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 mda... hai duminica pe ploaie daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 daca e pe ploaie ma bag si eu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 eu vin cu masina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 oki, ne vorbim pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 daca e pe ploaie ma bag si eu ))) numai Prostii vorbesti mah fugi de ploaie ca de dracu MI-AI FURAT PRELATA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Nu mai numai Prostii vorbesti mah fugi de ploaie ca de dracu MI-AI FURAT PRELATA !!!! nu mai zi la nimeni...shhh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 se pare ca pe sfarsitul weekendul-ui ne retragem din nou ASTA E ULTIMUL VAL !!!! KILL THE WINTER !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 a fost un pic racoare de dimineata .... se pare ca iar trebuie sa le tragem pe dreapta...o perioada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 nu... de luni este din nou oki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 nu... de luni este din nou oki... Speram sa facem o intrunire cat mai curand la HAN.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate