stefangc Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Ma intrebam dc se face vreo plimbarica simbata. Any ideas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Martie 30, 2005 Autor Share Postat Martie 30, 2005 Se pare ca vremea va fi frumoasa dar un pic cam rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 hai la un mic ..la Cimpina...sau pe aproape in caz k e prea frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 eu cred ca vineri mai pe dupa-amiaza o-ntind pana la azuga... am inteles ca se poate si schia... nu stiu daca imi termin treaba in timp util incat sa plec vineri pe zi, asa ca este posibil sa plec sambata... sper sa fie frumos afara... cat de cat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 eu cred ca vineri mai pe dupa-amiaza o-ntind pana la azuga... am inteles ca se poate si schia... nu stiu daca imi termin treaba in timp util incat sa plec vineri pe zi, asa ca este posibil sa plec sambata... sper sa fie frumos afara... cat de cat... ce faci mah..mergi pe burta? poate vin si io sa ne dam cu caprele:P da' n-am cu ce pana acolo...ma iei pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 din pacate locul din spate e incalzit.. da vezi ca pleaca sambata just_him (Gabi) cu sora-mea ca vor si ei la raliul Brasovului... "Vineri şi sâmbătă se desfăşoară Raliul automobilistic al Braşovului, prima etapă din ediţia 2005 a Campionatului Naţional. Raliul are 10 probe speciale (3 programate vineri şi 7 sâmbătă), de 104,2 km, lungimea totală a competiţiei fiind de 229,65 km." iti dau un tel maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 da, cata, mai avem 2 locuri libere... te primim la noi in celula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Dl Cata_M dc te risti sa pleci cu noi cu celula noi te primim Ia dc promitzi ca nu depasesti 200 te las chiar sa si conduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Si acu spuneti? Sa ma uit de vreme: 4 grade! Ati inebunit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 baiazid, nu esi pe motocicleta azi? rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Si acu spuneti?Sa ma uit de vreme: 4 grade! Ati inebunit ce vorbesti beeei! cred ca te-ai uitat la grade la bere... ca afara vor fi 28 de grade celsius maine la pranz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 baiazid, nu esi pe motocicleta azi? rusinica Ba sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Pai ... care e concluzia? bagam sau nu plimbare? Daca da de unde plecam?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Noi incercam sa plecam sambata cat mai de dimineatza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Locul ramane de stabilit in functie de ora de plecare pe care inca nu o stiu pt ca mai am ceva treaba in seara asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 ca afara vor fi 28 de grade celsius maine la pranz.. asta de 1 aprilie la munte nu prea cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Foarte dimineata va fi foarte frig Si unde plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Propun un 10.00 la OMV Baneasa ...pt cei care bineinteles nu pleaca prea departe si atunci au nevoie sa o intinde mai de dimineata! Ne vdm la o cofi! si pe urma plecam la plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Hm...cred ca ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Rectific... cica se pleaca in mai multi spre un gratar la Rosiori ..asa k hai si voi doi Eu merg ...am kef de gaska mai mare cu motoare dupa atita iarna si frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 (editat) Intilnire la 10.00 am la OMV Baneasa. Vor fi Doru, Costi si alti 3 tovarasi. Se va decide pe loc destinatia. Editat Aprilie 1, 2005 de stefangc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate