Vladlx Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Castig?! ai innebunit don'juane? adica omul asta in urma cu cateva luni a dat aproximativ 2000eur pe un scuter nou si in mod sigur cu acte in regula ca sa il vanda acum pe 850eur? Apoi sa mai adauge o suma modesta si sa ia un 150cc cu 23.000km! cine stie de unde mama naibii adus si care nu are nici talpi(joke). Intr'adevar o "afacere"... Taci tu din gura si ja la dna ul ala odata ca il pierzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 bah ... e ultima oara cand va explic ... nu ma intereseaza partea financiara ... deci lasa-ti ofertele de pe net pt altii ... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 bah ... e ultima oara cand va explic ... nu ma intereseaza partea financiara ... deci lasa-ti ofertele de pe net pt altii ... multumesc Pai dau io' 10 mii de DOLAAAAAARI ON:lasati ma omu' in pace daca el vrea un scuter care sa fie puternic,si sa il cunoasca sa fie al lui de la inceput,e treaba omului...mie mi se pare cel mai potrivit un scuter pentru Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 (editat) "Oferta" lui Sufletzel era destinata mie, nu lui cosminake . Don'juan, a facut referire la ceva mai mare pt. el.(tot scuter era si ala) Editat Ianuarie 22, 2008 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Eu am un motowell si din prostie am calat motorul, am schimbat totul in afara de ambielaj care a supravietuit, si daca tot am schimbat setul l-am schimbat cu unul de 70 racing si pot spune ca ma bucur de prostia facuta(calat motorul) pt ca acum am alt scuter. Eu l-am facut la un service pt motoare si recomand la fel si altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Eu am un motowell si din prostie am calat motorul, am schimbat totul in afara de ambielaj care a supravietuit, si daca tot am schimbat setul l-am schimbat cu unul de 70 racing si pot spune ca ma bucur de prostia facuta(calat motorul) pt ca acum am alt scuter. Eu l-am facut la un service pt motoare si recomand la fel si altora. Si eu am patit la fel cu scuterul meu, si la fel, sunt multumit Merita daca ai de gand sa-l folosesti mai mult decat pt scurte plimbari in oras. Pe mine m-a ajutat foarte mult setul la drumuri lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 am o intrebare: daca iti pui kit de 70, racirea o sa se faca la fel de bine? eu nu cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 am o intrebare: daca iti pui kit de 70, racirea o sa se faca la fel de bine? eu nu cred! Nu stiu ce sa zic, teoretic asa este insa eu cat am avut setul de 50cc original mi se incingea ca naiba in oras. Acum cu setul polini trag de el in prostie si nu se ridica acul mai mult de jumate... Iar la drum lung sta constanta temperatura, la sfert. Racire pe lichid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 am o intrebare: daca iti pui kit de 70, racirea o sa se faca la fel de bine? eu nu cred! mai faci si tu o pauza...mai bei un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2008 (editat) am o intrebare: daca iti pui kit de 70, racirea o sa se faca la fel de bine? eu nu cred! cilndru de aluminiu siliconat 250 grade cred ca rezista mai bine ca ala original asa mi-a zis tipu de la scooter center ... Editat Ianuarie 22, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 cilndru de aluminiu siliconat 250 grade cred ca rezista mai bine ca ala original asa mi-a zis tipu de la scooter center ... iti mai poti pune un ventilator la blocul motor..cum isi pune si brick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) Eu am glumit ma dar oricum imi pun asa de fun,nu neaaparat pentru racire...oricum o sa tina cateva grade.... Editat Ianuarie 23, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 iti mai poti pune un ventilator la blocul motor..cum isi pune si brick un cooler de la comp...de-ala cu neoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 iti mai poti pune un ventilator la blocul motor..cum isi pune si brick tare asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 un cooler de la comp...de-ala cu neoane tare asta da ma astia nu glumesc imi pun cooler ,ca de aia pun de fun are leduri pe el si nu NEOANE doctoreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 da ma astia nu glumesc imi pun cooler ,ca de aia pun de fun are leduri pe el si nu NEOANE doctoreee d'aia se zice.. scris de doctor oricum o sa foloseasca ceva ala ....pune-ti instalatie de racire pe apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 in 2-3 saptamani benzina pe gratis alora care fac rodajul cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 in 2-3 saptamani benzina pe gratis alora care fac rodajul cu mine assa... unde ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 ziceti aici cine se inscrie ? tre sa mergem bucuresti-pitesti ori chiar campina de cateva ori sa fac si eu 500 de km ... in mai multe zile ca altfel intepenim pe scooter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Zi'ne si noua ce decizie ai luat ...ce configuratie ai ales? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) Zi'ne si noua ce decizie ai luat ...ce configuratie ai ales? tipu de la scooter centre asteapta raspuns referitor la configuratia optima pt peugeot tkr, de la baietii din italia de la malossi, tre sa aflu zilele urmatoare ... Editat Ianuarie 24, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Banuiesc ca ai vrut sa zici Scuter Centre al nostru, principalul importator Malossi din tara si nu numai? Bucuresti, str. Spineni parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 Banuiesc ca ai vrut sa zici Scuter Centre al nostru, principalul importator Malossi din tara si nu numai? Bucuresti, str. Spineni parca... yes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 yes Eu ma inscriu sa fac rodaju,si nu-mi trebuie benzina am benzina gratis 20 de ani de la rompetrol dar nu stiu daca termin in 3 saptamani ,mai vorbim noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ziceti aici cine se inscrie ? tre sa mergem bucuresti-pitesti ori chiar campina de cateva ori sa fac si eu 500 de km ... in mai multe zile ca altfel intepenim pe scooter Da' un bucuresti-constanta nu merge mai usor? in 2 zile e gata rodajul si mai ai sa-i si dai putin in goarna sa vezi cat ia dupa rodaj Cred ca-ti dai seama ca sunt primul pe lista la drumuri lungi Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate