redeye Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 ma scuzati domnu...eu ti-am zis care e treaba... nu cred partea cu performante egale ...si stiu si ce zic... nu ma crezi,asta e ahahahaha si pe messenger are la status :"esti cu capu!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 nu e un argument...v-am mai zis faza cu filtru e 20 lei in piata si la malossi 110 lei, identic, doar ca scrie polini pe el. Si eu ma gandesc ca si cosminake, si imi iau marca acolo unde cred ca e cazul, in rest ce nu e asa important si sunt chestiile identice si in piata si la polini, malossi de ce sa nu-mi iau din piata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 cosminake hai sati zic un argument.... atunci tobele de la malossi alea sprot de ce costa 300 euro poate si mai mult ca arata frumos ?? sau ca ajuta cu ceva la motor e una Yasuni de 400 de euro ... juma' de scuter SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 2/3 :bigstar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 raspunsul tau e egal cu zero ... Din ce motive o toba sport are performante mai bune ? asta-i intrebarea domnu inginer ... daca esti asa convins inseamna ca ai cel putin un argument ... nu stiu prietene spune-mi tu ca tu sigur stii ... ps 2 mecanici de scutere mi-au zis sa nu sparg banii pe toba sa o golesc p'asta stock... ca diferentele sunt minime ... 1.are filtrele mult mai performante 2.are silencerul(ceea ce la stock nu vezi) 3.e mai scumpa 4.am vazut o gramada de scutere la viata mea si stiu ce zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 e mai scumpa ti se pare un argument bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 e mai scumpa ti se pare un argument bun? eu asa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 da atunci dc o facut aia pretul atat ca scrie pe toba malossi face ia ceva de are pretu ala... si oricum cosminake o sa ai un sunet crek la toba aia golita :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 e mai scumpa ti se pare un argument bun? nu e un argument bun ... ma gandeam asa ... ce de oameni prosti ... oare de ce dau ei ... sute de euro pe un amar de toba .... cand o au pe aia Stock ... saracii ... italieni ... nemti ... francezi ... etc. Or fi avand un motiv ... eu zic , ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) nu e un argument bun ... ma gandeam asa ... ce de oameni prosti ... oare de ce dau ei ... sute de euro pe un amar de toba .... cand o au pe aia Stock ... saracii ... italieni ... nemti ... francezi ... etc. Or fi avand un motiv ... eu zic , ca da Mda iata si ce face toba sport http://scooter-center.com/catalog/product_...h=4_28_288_2479 citeste pana pe la sfasit argumentu :-J Editat Februarie 1, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) 1.are filtrele mult mai performante - filtrele ajuta la air-flow(evacuare gaze) ?! eu stiam ca impiecdica 2.are silencerul(ceea ce la stock nu vezi) deci reduce zgomotul mai bine ... asta nu-i imbunatatire a performantei 3.e mai scumpa - iar nu vad o imbunatatire a performantei 4.am vazut o gramada de scutere la viata mea si stiu ce zic - si eu am vazut o gramada de masini la viata mea si nu-s mecanic altceva ? tobele sport sunt frumoase, nu fac un zgomot exagerat si bineanteles se aud marpha, si imbunatatesc performantele fata de tobele stock(neatinse) iar o toba stock cu limitatorul scos si fara filtre, face zgomot ca la balamuc, si nu incurca gazele de esapament e doar o cochilie de tabla ce drac parerea mea ... ce drac ar insemna ca daca pun toba sport demarajul creste cu 50-60% ?! nu prea cred cu ruginitura asta de buxy imi merge cu 30-40% demaraj/ si probabil vreo 10% viteza maxima, vad maine ... Editat Februarie 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 nu e un argument bun ... ma gandeam asa ... ce de oameni prosti ... oare de ce dau ei ... sute de euro pe un amar de toba .... cand o au pe aia Stock ... saracii ... italieni ... nemti ... francezi ... etc. Or fi avand un motiv ... eu zic , ca da bai omule...ia pune tu la un 70cc o toba stock si compar-o cu o toba Malossi de 300 si ceva de euro vezi daca gasesti vreo diferenta o toba sport buna face multe lucruri...poate nu stiu exact sa explic...dar uita-ti-va la filme pe youtube macar --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 23:10 ------------- 1.are filtrele mult mai performante - filtrele ajuta la air-flow(gaze) ?! eu stiam ca impiecdica 2.are silencerul(ceea ce la stock nu vezi) deci reduce zgomotul mai bine ... asta nu-i imbunatatire a performantei 3.e mai scumpa - iar nu vad o imbunatatire a performantei 4.am vazut o gramada de scutere la viata mea si stiu ce zic - si eu am vazut o gramada de masini la viata mea si nu-s mecanic altceva ? eeh...nu stau sa ma cert cu tine... sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 bai omule...ia pune tu la un 70cc o toba stock si compar-o cu o toba Malossi de 300 si ceva de euro vezi daca gasesti vreo diferenta o toba sport buna face multe lucruri...poate nu stiu exact sa explic...dar uita-ti-va la filme pe youtube macar si clatite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 si clatite din pozele pe care le-ai pus cu scuterul tau , am vazut ca ai geanneli Scuterul ( daca imi aduc eu bine aminte din ce ai zis ) l-ai luat din italia De ce nu or fi lasat-o paia Stock ? nu aveau ce face cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 din pozele pe care le-ai pus cu scuterul tau , am vazut ca ai geanneli Scuterul ( daca imi aduc eu bine aminte din ce ai zis ) l-ai luat din italia De ce nu or fi lasat-o paia Stock ? nu aveau ce face cu banii lool se vede ca nai vzt prima oara ce toba am :-J am 2 din pacate si acum o am pusa pe cea giannelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 fratilor eu ma consider un om rational, nu zic ca eu am dreptate, cer doar niste explicatii logice pe care pana acum nu le-am primit ... dc cumpara lumea windows XP, americani, italieni etc, pt ca sunt prosti si nu stiu sa-l crackuiasca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Mi so tranformat toba peste noapte giannelli Da acum cu windowsuri poi unai scuter unai calculator si legat de argument citeste pe linku postat de mine Editat Februarie 1, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Mi so tranformat toba peste noapte giannelli fratioare toba ca toba dar cu scuteru ce ai avut zici ca ai dat cu el de toti peretii pai citeste mai sus sa vezi ce explicatie au dat ... ca dc cumpara italineii, fratuzii etc tobe sport ... nu-i acelasi drac ? Editat Februarie 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 fratioare toba ca toba dar cu scuteru ce ai avut zici ca ai dat cu el de toti peretii pai citeste mai sus sa vezi ce explicatie au dat ... ca dc cumpara italineii, fratuzii etc tobe sport ... nu-i acelasi drac ? Cu ce te deranjeaza pe tine cum imi intretin io scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 Cu ce te deranjeaza pe tine cum imi intretin io scuteru hai ca o dam grav in offuri pai nu ma deranjeaza din partea mea poti sa-i dai foc ... a fost doar o remarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 hai ca o dam grav in offuri pai nu ma deranjeaza din partea mea poti sa-i dai foc ... a fost doar o remarca esti cu capu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 esti cu capu! pm poate sunt da tot n-aveti argumente logice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) pm poate sunt da tot n-aveti argumente logice dooamne uite linku stai cati si pun http://scooter-center.com/catalog/product_...h=4_28_288_2479 Malossi -MHR TEAM- Racing Exhaust for Minarelli horizontal 2006. The Malossi MHR racing exhaust is a beautiful work of fine Italian craftsmanship. The new designed muffler is an eye catcher par excellence! With it's short length he shows clearly on wich engines he's going to perform considerably well, one could say. You could also say he revs the bollocks out! Mainly in conjunction with Malossi's MHR cylinder kits or similar high performance cylinder kits! Ii clar ??:> Editat Februarie 1, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) dooamne uite linku stai cati si pun http://scooter-center.com/catalog/product_...h=4_28_288_2479 Malossi -MHR TEAM- Racing Exhaust for Minarelli horizontal 2006. The Malossi MHR racing exhaust is a beautiful work of fine Italian craftsmanship. The new designed muffler is an eye catcher par excellence! With it's short length he shows clearly on wich engines he's going to perform considerably well, one could say. You could also say he revs the bollocks out! Mainly in conjunction with Malossi's MHR cylinder kits or similar high performance cylinder kits! Ii clar ??:> da frate si inainte stiam ca tobele sport maresc performantle scuterului sunt unele speciale pt kituri de 70 pt performante optime ... dar nu asta era dilema, dilema era pe motorul meu de 49cm3 stock cat de mare poate fi diferenta ca performante intre toba gaurita si toba sport ... Editat Februarie 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 dooamne uite linku stai cati si pun http://scooter-center.com/catalog/product_...h=4_28_288_2479 Malossi -MHR TEAM- Racing Exhaust for Minarelli horizontal 2006. The Malossi MHR racing exhaust is a beautiful work of fine Italian craftsmanship. The new designed muffler is an eye catcher par excellence! With it's short length he shows clearly on wich engines he's going to perform considerably well, one could say. You could also say he revs the bollocks out! Mainly in conjunction with Malossi's MHR cylinder kits or similar high performance cylinder kits! Ii clar ??:> adica este compatibila cu kiturile de mare performanta...eeh...in fine eu ma culc baieti...poate visez vreun argument:D...noapte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate