Nobloody Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Poate sa-mi spuna si mie cineva unde are Minsk-ul poansonata seria pe motor? Intreb deoarece la exemplarul respectiv motorul a fost vopsit si nu cred ca are rost sa ma apuc sa scrijelesc vopseaua. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Martie 31, 2005 Autor Share Postat Martie 31, 2005 Nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 ai verificat unde ti-am zis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 ai verificat unde ti-am zis? Unde i-ai zis???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 O sa ma uit eu la al meu shi o sa-ti spun exact maine (nu stiu exact pe din afara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Apropo shi pune shi tu o poza cu motorul vopsit ca-s tare curios cum arata un minsk cu motor vopsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 La minsk-ul meu, seria de pe motor este scrisa pe carter, in partea stanga.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 @Orestte: da, am cautat si am gasit (sub un strat gros de vopsea). @Bronto: motorul a fost vopsit cu ceva gen aluminiu lac asa k nu e mare diferenta intre culoarea originala a motorului si cum arata acum. Doar racirea cred k e afectata. Da' il curat eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate