cico Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 sunt nou p'aici asha ca nu va simtiti jigniti daca a-ti mai vazut-o fiind serie limitata(250) nu sunt sanse prea mari s-o vedem pe magheru da poze se mai gasesc postu l-am pus k alternativa la suzuki boost king(superba, dar nu-i nemteasca..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 specif tehnice...: http://www.muench-mammut-2000.com/e/sites/home.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 inca o poza shi gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Asta e varianta oficiala cu 250 bucati. Din cate stiu eu nu sunt mai mult de 10 in posesia cuiva ( si aceia alesi pe criterii mai mult de promovare ) iar restul - care nici astea nu sunt mai multe reprezinta ceva de genul capitalul societatii - nu ma pricep la economie, dar ideea e ca nu circula ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Primele Munch au fost facute cu motoare de auto. Parca de mini. Au fost in jur de 40 de bucati. Asta din poza face parte din seria noua de aproximativ 250 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 primele motoare erau de 1600 cmc si in nici un caz nu erau de mini ... parca de Ford RS2 (fiesta) preparate de Cosworth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 @Popescu_ MihailRaul: cum adik, erau incorporate in capitalul social al firmei ca active imobilizate? Si ce vand ei pana la urma? Samantza? Stie careva un pret ceva...nu de alta da sa ne facem vise (de abia am strans pentru "bicicleta" mea )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Stie careva un pret ceva...nu de alta da sa ne facem vise (de abia am strans pentru "bicicleta" mea )? Da In 2001 era 86 000 de Euro!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Aprilie 8, 2005 Autor Share Postat Aprilie 8, 2005 Da In 2001 era 86 000 de Euro!! io shtiam k e 75.000 euro...shi m-as fi bagat da la 86...nu ma mai ajung calculele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 dar voi stiti, de fapt, povestea acestei motociclete si ca Friedel MĂźnch este tatal ei? Daca va intereseaza, as putea sa va spun mai multe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Un Munch: Alt Munch: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate