unnamed Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 stie cineva de asa ceva? as vrea o evacuare finala sport pt. honda mea. m-am interesat si arrow si akrapovic nu produc... as vrea ceva sa se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) stie cineva de asa ceva? as vrea o evacuare finala sport pt. honda mea. m-am interesat si arrow si akrapovic nu produc... as vrea ceva sa se potriveasca. stiu un ntv cu toba borla ... cred ca il stiti cu totii, e portocaliu(singurul din cate cunosc) si se aude si merge super cu toba aia, dar nu cred ca e toba moto ca am intrat pe site la borla si din cate am vazut eu, nu produc tobe moto ... Editat Ianuarie 23, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 daca intradevar nu e de moto.. cum a potrivit-o? inseamna ca se poate potrivi si, sa zicem, un arrow de moto daca a adaptat o toba de masina. inca ceva, daca dau toba jos, am posibilitate sa scot sitele sau tre sa le gauresc melteneste? daca scot sitele se mareste consumul? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 pierrooradea avea un nrv streetfighteruit ... nush acu daca avea si tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) daca intradevar nu e de moto.. cum a potrivit-o? inseamna ca se poate potrivi si, sa zicem, un arrow de moto daca a adaptat o toba de masina. inca ceva, daca dau toba jos, am posibilitate sa scot sitele sau tre sa le gauresc melteneste? daca scot sitele se mareste consumul? merci depinde de toba dar dred ca va trebui sa le gauresti ... acum de consum nu stiu in mod normal nu ar prea trebui sa creasca consumul ca doar nu e 2T, dar cu siguranta o sa mai castigi ceva caluti si o sa si maraie mai tare <small>--- Mesaj completat în 24 Jan 2008 22:42 -------------</small><br/>na link ... ... si da, stiu ca se scrie exhaust dar nuj dc am gresit acolo motorul e al lui florinSg din braila, si a fost a cuiva din buc, nuj cum il cheama, l-a luat lovit frontal si l-a facut el ... Editat Ianuarie 24, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 stie cineva de asa ceva? as vrea o evacuare finala sport pt. honda mea. m-am interesat si arrow si akrapovic nu produc... as vrea ceva sa se potriveasca. incearca o toba Leo Vince sbk, pt suzuki sv 650, motorul e foarte asemanator ntv-ului, ar trebui sa fie potrivita si gasesti destule SH pe moto.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Daca o schimbi pune aici sa vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 incearca o toba Leo Vince sbk, pt suzuki sv 650, motorul e foarte asemanator ntv-ului, ar trebui sa fie potrivita si gasesti destule SH pe moto.it nu cred ca conteaza neaparat motorul ci prinderea pe care o are la toba ... sa se potriveasca la dimensiuni si toate alea ... mult succes in schimbarea tobei ... @fra'su normal ca o sa ne arate si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 am impresia ca trebuie sa scot chestia asta care se vede in poza, prinsa in alte 4 chestii ... ca sa ajung la site... stie cineva cu ce se desurubeaza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Sunt nituri, nu suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 se pot scoate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Burghiu subtire - gaurite - scoase - vazut sitele cum sunt (inainte de operatiune mai bine cauti pe net ce configuratie are toba in interior) - gaurit/scos - nituit capacul la loc sau lasat liber (de gustibus). Insa iti garantez ca va suna spart si chiar va plescai pe retururile de gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 am un prieten care a dat gauri in toba ntv-ului cam 4 acolo intre nituri suna cu 1 decibel mai tare adik nu se merita. cat despre scos sitele nu stiu s-ar putea sa te complici degeaba cu scosul niturilor de acolo ca sa-i tragi sitele afara e destul de coplicat. trage manualul motocicletei o sa o vezi sectionata si detaliata cum si ce are in ea. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 o sa intreb si pe la service-uri sa vad daca potate cineva sa-mi scaota sitele macar... o sa scriu rezultatele aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Vezi ca la NTV sunt mai multe variante de tobe:1.cea lunga(adica de lungime normala) care a fost pusa pana prin 89 si 2. cea scurta pusa prin 90-92. In cazul celei scurte toba propriu-zisa este sub cadru iar cea laterala si scurta este o terminatie,deci e posibil sa mai ai site si in cea de sub cadru. Cauta pe net poze si o sa vezi cele doua variante. Nu stiu tu de care ai dar intereseaza-te bine inainte de a te apuca de treaba ca sa nu muncesti degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate