petrica Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Valabil pentru toti motoretistii din Teleorman ! ... stiuti si nestiuti ! ... incep eu: Oancea @petrica Razvan - din Alexandria, 33ani, motoretist ... de cand eram pionier ! ... next ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cata87 Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 manta catalin - alexandria, 21ani, AsFaLt UsCaT!!! sa ne auzim cu bine la o tura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*adytza* Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Benu Cristian Adrian,fac 15 ani in primavara,detin un scuter,deocamdata nu sunt legal pe sosea dar la anu promit ca ma apuc de treaba serioasa! Sa vina caldura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrica Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 Daca aveti si vre'o poza la 'ndemana, nu e rau ! ... sau credeti ca va alearga cineva cu cutitu' ?! Ciau ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fully Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 (edited) Gabi Puchiu, Alexandria, 37 ani, Abia astept sa treaca iarna, id: puchiugp http://youtube.com/watch?v=YaXFMCdMa_0 Edited January 28, 2008 by fully Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sher Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Salu Serban din Alexandria PS, Cataline tu ai permis din 2007 si ti-ai luat gsxr 1000? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cata87 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 da, va place? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad_Mihai Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) salut sunt Mihai si va urez multa bafta si asfalt uscat. tie catalin cu gsxr1000 o iau eu de la mama ta mai ieftin Edited January 29, 2008 by Mad_Mihai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cata87 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 salut sunt Mihai si va urez multa bafta si asfalt uscat. tie catalin cu gsxr1000 o iau eu de la mama ta mai ieftin serios? care mihai esti? --- Mesaj completat în 29 Jan 2008 16:26 ------------- Salu Serban din Alexandria PS, Cataline tu ai permis din 2007 si ti-ai luat gsxr 1000? sher cati caluti ai pe gsxr-ul tau? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sher Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 da, va place? Mie imi place, dar nu despre asta era vorba, ci despre faptul ca este prea puternica pentru un incepator. Caluti am destui deocamdata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrica Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 ... scuzati-mi interventia, dar altul este scopul acestui topic ! De ce nu va faceti un topic separat ? Acolo se poate discuta despre orice aspecte vreti voi ! No ofence ! <small>--- Mesaj completat în 29 Jan 2008 18:12 -------------</small><br/> salut sunt Mihai si va urez multa bafta si asfalt uscat. tie catalin cu gsxr1000 o iau eu de la mama ta mai ieftin Bine ai venit, Mihai ! Asta nici eu nu prea o inteleg ..... te poti argumenta, altfel o sa credem ca este vorba de ceva vulgar care nu-si are locul aici ! P.S. ............. competeaza-ti datele in profil !!! P.P.S. Inca ceva important !!! Scrieti si localitatea de unde sunteti ! Mihai, esti din Alexandria ? ... eu nu te stiu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 (edited) Buna ! Numele meu este Georgiana, sunt din Alexandria, 27 ani, motociclista de foarte curand ! Sunt incepatoare in acest ,,sport", dar promit mult ! Asfalt uscat ! Edited January 31, 2008 by georgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrica Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 Buna ! Numele meu este Georgiana, sunt din Alexandria, 27 ani, motociclista de foarte curand ! Sunt incepatoare in acest ,,sport", dar promit mult ! Asfalt uscat ! ....... tu cine esti, draga ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamaha_r1 Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (edited) salutare sunt Mihai Catana din Alexandria Am in momentul de fata doua motoare Simson din 62 modificat de fize iar de fuga Yamaha fzr 600 de asemenea modificat , am 27 de ani imi place adrenalina si distractiile iar daca vreti sa vedeti cateva poze cu mine si motoarele intrati pe http://ro.netlog.com/yamaha_r1_27 si aflati mai multe salutare si mai vb asfalt uscat cat mai repede ca ne scoatem "fiarele" la plimbare Edited February 2, 2008 by yamaha_r1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweety_girl@ Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 salut! eu sunt Lorena (prietenii imi spun Lolo), si sunt din Alexandria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrica Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 salut! eu sunt Lorena (prietenii imi spun Lolo), si sunt din Alexandria. Bine ai venit Lolo ! ..... hai ca ne adunam ! Cred ca ne-am vazut in Nanov, in curte la socrii mei ?! Erai cu Silviu (instructorul MAL) si cu inca o tipa ! Gresesc ? Bafta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweety_girl@ Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Bine ai venit Lolo ! ..... hai ca ne adunam ! Cred ca ne-am vazut in Nanov, in curte la socrii mei ?! Erai cu Silviu (instructorul MAL) si cu inca o tipa ! Gresesc ? Bafta ! Asa e , ne-am cunoscut asta vara. Iar cumnatul tau chiar a iesit la o plimbare cu noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fully Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 salut! eu sunt Lorena (prietenii imi spun Lolo), si sunt din Alexandria. sal , Lolo , nu ne cunoastem, dar avem o cunostinta comuna (ruda)...Sandu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweety_girl@ Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 sal , Lolo , nu ne cunoastem, dar avem o cunostinta comuna (ruda)...Sandu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fully Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Incet, incet, incepem sa ne strangem; pana acum au postat 9 motoristi, de fapt 7 baieti si 2 fete. Ca si motoare predomina Honda... Locuri sunt fara numar, asa ca daca sunteti legati de meleagurile astea, nu ezitati sa postati si aici cate ceva! Sa ne vedem cu bine....pe asfalt uscat !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzz Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Salutare si bine v-am gasit ! Calota Fanel din Zimnicea 28 ani , pasionat rau de tot ce misca cu motor , pe unii dintre voi v-am mai intalnit { in special pe Petrica } care ma scos de la belea odata , iar ceilalti ati mai venit pe la Zimnicea . Noi iesim aproape in fiecare duminica spre Bucuresti si ne oprim la un cico la petromul de langa eurocar . Am sa transmit si celorlalti amici despre topicul acesta ca noi nu prea stiam de el si cu siguranta ne adunam multi , suntem si noi pe aicea vreo 7-8 . Cele bune si sa ne vedem cu bine la inceperea sezonului . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrica Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Salutare si bine v-am gasit ! Calota Fanel din Zimnicea 28 ani , pasionat rau de tot ce misca cu motor , pe unii dintre voi v-am mai intalnit { in special pe Petrica } care ma scos de la belea odata , iar ceilalti ati mai venit pe la Zimnicea . Noi iesim aproape in fiecare duminica spre Bucuresti si ne oprim la un cico la petromul de langa eurocar . Am sa transmit si celorlalti amici despre topicul acesta ca noi nu prea stiam de el si cu siguranta ne adunam multi , suntem si noi pe aicea vreo 7-8 . Cele bune si sa ne vedem cu bine la inceperea sezonului . Bine ai venit Fanele ! Eu stiu patru motoretisti din Zimnicea: pe tine, Cristi David, Doru Voica si George (a avut un DR650, albastru) ! Ar fi bine sa intre si ei pe forum sa o punem de o intalnire interjudeteana ! Hai bafta si la mai mare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fully Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Salutare si bine v-am gasit ! Calota Fanel din Zimnicea 28 ani , pasionat rau de tot ce misca cu motor , pe unii dintre voi v-am mai intalnit { in special pe Petrica } care ma scos de la belea odata , iar ceilalti ati mai venit pe la Zimnicea . Noi iesim aproape in fiecare duminica spre Bucuresti si ne oprim la un cico la petromul de langa eurocar . Am sa transmit si celorlalti amici despre topicul acesta ca noi nu prea stiam de el si cu siguranta ne adunam multi , suntem si noi pe aicea vreo 7-8 . Cele bune si sa ne vedem cu bine la inceperea sezonului . Salut si sa ne intalnim curand, punctul terminus cand noi venim prin Zimnicea este in port la o vorba lunga si mai multe tigari...sa ne vedem cu bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzz Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Trebuie sa-o punem de un gratar aici la malul dunarii sau la tabara { unde nu poate sa-i vada nimeni motoreta lui petrica } sau la voi la izvor . Dar mai intai eu tre sa-mi recuperez permisul si sa se mai aseze caldura . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrica Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 ... tre sa-mi recuperez permisul Ai facut prostii ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts