Jump to content

Recensamant ... Teleorman

petrica
 Share

Recommended Posts

Valabil pentru toti motoretistii din Teleorman ! ... stiuti si nestiuti ! :friends:

... incep eu:

Oancea @petrica Razvan - din Alexandria, 33ani, motoretist ... de cand eram pionier ! :rock:

... next ! :friends:

post-10224-1201421278_thumb.jpg

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut

sunt Mihai si va urez multa bafta si asfalt uscat.

tie catalin cu gsxr1000 o iau eu de la mama ta mai ieftin

:bigstar:

serios? :bigstar:

care mihai esti?

--- Mesaj completat în 29 Jan 2008 16:26 -------------

Salu

Serban din Alexandria

PS, Cataline tu ai permis din 2007 si ti-ai luat gsxr 1000? :bigstar:

sher cati caluti ai pe gsxr-ul tau? :bigstar:

da, va place?

Mie imi place, dar nu despre asta era vorba, ci despre faptul ca este prea puternica pentru un incepator.

Caluti am destui deocamdata

... scuzati-mi interventia, dar altul este scopul acestui topic !

De ce nu va faceti un topic separat ? Acolo se poate discuta despre orice aspecte vreti voi !

No ofence ! :bigstar:

<small>--- Mesaj completat în 29 Jan 2008 18:12 -------------</small><br/>

salut

sunt Mihai si va urez multa bafta si asfalt uscat.

tie catalin cu gsxr1000 o iau eu de la mama ta mai ieftin

Bine ai venit, Mihai !

Asta nici eu nu prea o inteleg ..... te poti argumenta, altfel o sa credem ca este vorba de ceva vulgar care nu-si are locul aici ! :bigstar:

P.S. ............. competeaza-ti datele in profil !!!

P.P.S. Inca ceva important !!! Scrieti si localitatea de unde sunteti ! Mihai, esti din Alexandria ? ... eu nu te stiu !

Buna ! Numele meu este Georgiana, sunt din Alexandria, 27 ani, motociclista de foarte curand !

Sunt incepatoare in acest ,,sport", dar promit mult ! :bigstar:

Asfalt uscat ! :bigstar:

....... tu cine esti, draga ?! :bigstar:

salutare sunt Mihai Catana din Alexandria Am in momentul de fata doua motoare Simson din 62 modificat de fize iar de fuga Yamaha fzr 600 de asemenea modificat , am 27 de ani imi place adrenalina si distractiile iar daca vreti sa vedeti cateva poze cu mine si motoarele intrati pe http://ro.netlog.com/yamaha_r1_27 si aflati mai multe salutare si mai vb

asfalt uscat cat mai repede ca ne scoatem "fiarele" la plimbare :D

post-31534-1201972619_thumb.jpg

post-31534-1201972652_thumb.jpg

post-31534-1201972886_thumb.jpg

post-31534-1201972956_thumb.jpg

post-31534-1201972999_thumb.jpg

post-31534-1201973076_thumb.jpg

post-31534-1201973149_thumb.jpg

Edited by yamaha_r1

salut!

eu sunt Lorena (prietenii imi spun Lolo), si sunt din Alexandria.

:what:

Bine ai venit Lolo ! ..... hai ca ne adunam ! :kiss:

Cred ca ne-am vazut in Nanov, in curte la socrii mei ?! Erai cu Silviu (instructorul MAL) si cu inca o tipa ! Gresesc ?

Bafta ! :kiss:

Incet, incet, incepem sa ne strangem; pana acum au postat 9 motoristi, de fapt 7 baieti si 2 fete. Ca si motoare predomina Honda... :kiss:

Locuri sunt fara numar, asa ca daca sunteti legati de meleagurile astea, nu ezitati sa postati si aici cate ceva!

Sa ne vedem cu bine....pe asfalt uscat !!!!!! :what:

Salutare si bine v-am gasit ! Calota Fanel din Zimnicea 28 ani , pasionat rau de tot ce misca cu motor :) , pe unii dintre voi v-am mai intalnit { in special pe Petrica } care ma scos de la belea odata :kiss: , iar ceilalti ati mai venit pe la Zimnicea . Noi iesim aproape in fiecare duminica spre Bucuresti si ne oprim la un cico la petromul de langa eurocar . Am sa transmit si celorlalti amici despre topicul acesta ca noi nu prea stiam de el si cu siguranta ne adunam multi , suntem si noi pe aicea vreo 7-8 . Cele bune si sa ne vedem cu bine la inceperea sezonului . :wink:

Salutare si bine v-am gasit ! Calota Fanel din Zimnicea 28 ani , pasionat rau de tot ce misca cu motor :lol: , pe unii dintre voi v-am mai intalnit { in special pe Petrica } care ma scos de la belea odata :) , iar ceilalti ati mai venit pe la Zimnicea . Noi iesim aproape in fiecare duminica spre Bucuresti si ne oprim la un cico la petromul de langa eurocar . Am sa transmit si celorlalti amici despre topicul acesta ca noi nu prea stiam de el si cu siguranta ne adunam multi , suntem si noi pe aicea vreo 7-8 . Cele bune si sa ne vedem cu bine la inceperea sezonului . :wink:

Bine ai venit Fanele ! Eu stiu patru motoretisti din Zimnicea: pe tine, Cristi David, Doru Voica si George (a avut un DR650, albastru) ! Ar fi bine sa intre si ei pe forum sa o punem de o intalnire interjudeteana ! :lol:

Hai bafta si la mai mare ! :kiss:

Salutare si bine v-am gasit ! Calota Fanel din Zimnicea 28 ani , pasionat rau de tot ce misca cu motor :eek: , pe unii dintre voi v-am mai intalnit { in special pe Petrica } care ma scos de la belea odata :ok: , iar ceilalti ati mai venit pe la Zimnicea . Noi iesim aproape in fiecare duminica spre Bucuresti si ne oprim la un cico la petromul de langa eurocar . Am sa transmit si celorlalti amici despre topicul acesta ca noi nu prea stiam de el si cu siguranta ne adunam multi , suntem si noi pe aicea vreo 7-8 . Cele bune si sa ne vedem cu bine la inceperea sezonului . :cheers:

Salut si sa ne intalnim curand, punctul terminus cand noi venim prin Zimnicea este in port la o vorba lunga si mai multe ;) tigari...sa ne vedem cu bine :huh:

:huh:

Trebuie sa-o punem de un gratar aici la malul dunarii sau la tabara { unde nu poate sa-i vada nimeni motoreta lui petrica :huh: } sau la voi la izvor . Dar mai intai eu tre sa-mi recuperez permisul :huh: si sa se mai aseze caldura . :cheers: