sorinmoto Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 cu mikulaish....sa rezolvat...maine sau poimaine il trimit...sii un robinet de rezervor se gaseste original...eu nu am ...dar are un prieten ...vedem ...dupa examen ma ocup ...ca asta trebuie cautat prin fiarele bunicului sau .bafta Salutare....... Si eu restaurez un MZ de 125 si am nevoie de ceas si cablu de kilometraj. N-ai cumva asa ceva sau nu stii pe cineva care ar avea? Iti las si nr meu de tel ca sa putem comunica mai usor. 0744835877- Sorin Am de vanzare 2 MZ-uri ES 250 respectiv 175, in curs de restaurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Salutare....... Si eu restaurez un MZ de 125 si am nevoie de ceas si cablu de kilometraj. N-ai cumva asa ceva sau nu stii pe cineva care ar avea? Iti las si nr meu de tel ca sa putem comunica mai usor. 0744835877- Sorin Am de vanzare 2 MZ-uri ES 250 respectiv 175, in curs de restaurare. Salut Sorin ! Nu cred ca ai sanse sa mai gasesti ceas vitezometru functional si cablu pe aici. Eu am avut mai multe anunturi in acest sens de-a lungul timpului, fara succes. Uita-te la rubrica "Pentru iubitori de MZ-uri", pag.23, unde am postat eu si am pus si mai multe poze cu MZ-ul restaurat de mine. In cele din urma am comandat ceasul vitezometru si cablul pentru el la www.gagysmotorshop.de Costa impreuna vreo 50 euroi. Le-am primit in cca. o luna de zile, sunt identice cu cele originale si functioneaza perfect, merita investitia. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Caut portbagaj original de Mz Rt.Ofer peste pretul pietei!Si dau la sckimb unul nou cromat dar neoriginal plus bani, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Posibil sa am eu un portbagaj. Trebuie sa caut prin garaje. Te anunt daca il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 chiar te rog. stie cineva daca mz rt de 125 a avut portbagaj original din fabrica>?Dar saa stie sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Din cate stiu se cumpara ulterior ca accesoriu aftermarket, la fel ca si husa de rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 chiar te rog. stie cineva daca mz rt de 125 a avut portbagaj original din fabrica>?Dar saa stie sigur! Salut Jeane ! Tot ziceai mai demult ca treci pe la mine sa-mi vezi MZ-ul... In cartea tehnica originala de MZ care contine si fotografii ale motocicletei din mai multe pozitii nu arata ca ar avea port-bagaj. Insa s-ar putea sa fi existat ca accesoriu separat, eu unul nu stiu sigur asta. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 Din cate stiu se cumpara ulterior ca accesoriu aftermarket, la fel ca si husa de rezervor. Ai gasit portbagajul acela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Salut Sorin ! Nu cred ca ai sanse sa mai gasesti ceas vitezometru functional si cablu pe aici. Eu am avut mai multe anunturi in acest sens de-a lungul timpului, fara succes. Uita-te la rubrica "Pentru iubitori de MZ-uri", pag.23, unde am postat eu si am pus si mai multe poze cu MZ-ul restaurat de mine. In cele din urma am comandat ceasul vitezometru si cablul pentru el la www.gagysmotorshop.de Costa impreuna vreo 50 euroi. Le-am primit in cca. o luna de zile, sunt identice cu cele originale si functioneaza perfect, merita investitia. Numai bine ! Salut ma bucur ca mai sunt si alti ca mine . tu tot ce ai reconditionat presupun ca ai si vandut pt ca altfel nu poti face si altele. da-mi un semn pe tel, sa am nr de tel pt a vorbi multe altele si eventual sa-mi mai dai sfaturi sau poate iti pot da piese noi originare de MZ. toate cele bune la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Daca tot esti pus pe fapte bune.., poate ai un robinet de rezervor, original, de mz rt 125, sau oricine are piesa, platesc, multam mult.Azi am fost la RAR si cu putin noroc sper sa reusesc sa-l inscriu in cateva zile! Am gasit eu ceva robinet azi printre fiare ce e de la ceva mai mic nemtesc. Pune o poza cu un robinet de RT. S-ar putea sa ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Ai gasit portbagajul acela? L-am cautat peste tot... parca a intrat in pamant. Am gasit unul ce a fost pe un NSU, dar cel de RT nu l-am gasit. Imi pare rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 Am gasit eu ceva robinet azi printre fiare ce e de la ceva mai mic nemtesc. Pune o poza cu un robinet de RT. S-ar putea sa ai noroc. Nu stiu sa pun poze.., am mai incercat si m-am umplut de nervi.Vezi de ce este si daca e de mmz rt e ca si cumparat.Pune tu poze cu el de aproape si vad daca e de mz rt, ce zici?.Multam L-am cautat peste tot... parca a intrat in pamant. Am gasit unul ce a fost pe un NSU, dar cel de RT nu l-am gasit. Imi pare rau... Mai cauta-l.., te rog mult, am mare nevoie de un portbagaj original de mz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 [ Nu stiu sa pun poze.., am mai incercat si m-am umplut de nervi.Vezi de ce este si daca e de mmz rt e ca si cumparat.Pune tu poze cu el de aproape si vad daca e de mz rt, ce zici?.Multam Mai cauta-l.., te rog mult, am mare nevoie de un portbagaj original de mz M-am uitat io pi net si din cate am vazut la RT vine robinet exact ca la Simson. Si din ala nu am de dat, sorry. Daca ma insel, fac poza la ce am eu. Uite cum e la Simson: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Salut Jeane,trebuie sa iei un bec de far si un bec de bord .Becul de far are doar o faza buna,cand ai timp sa ma cauti si fa husa aia o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 [M-am uitat io pi net si din cate am vazut la RT vine robinet exact ca la Simson. Si din ala nu am de dat, sorry. Daca ma insel, fac poza la ce am eu. Uite cum e la Simson: asta nu e robinet de RT .........cam asa arata ...sper ca se intelege ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2008 Salut Jeane,trebuie sa iei un bec de far si un bec de bord .Becul de far are doar o faza buna,cand ai timp sa ma cauti si fa husa aia o data Nteles..,deci, cine are 2-3 becuri de far si 3-4 de bord si 2-3 de pozitie si stop pe frana(toate pe 6 v), le cumpar, chiar la suprapret!Sau de unde le pot cumpara noi?! Prelata mai dureaza pt incep sa resimt si eu efectele crizei mondiale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 asta nu e robinet de RT .........cam asa arata ...sper ca se intelege ceva... Daca e modelul fara pahar decantor, am unul chiar pe un Simson si va fi disponibil cand termin un carb pt acel Simson si va incapea robinetul original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geodoana Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 am si eu nevoie de cartea tehnica(manualul de reparatie) a unui mz 1.75 daca poate sa ma ajute cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 mz 1.75 ??? Ce scrie in acte? Ce e de fapt? MZ ES 175? Cauta manualul de ES250 ca e acelasi. Diferentele sunt date de cilindree si cateva maruntisuri pe care le gasesti peste tot. Eu am un manual dar nu e de service. Cred ca m-as descurca cu el, dar nu contine partea de service de ambreiaj si cutie de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geodoana Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 mz 1.75 ??? Ce scrie in acte? Ce e de fapt? MZ ES 175? Cauta manualul de ES250 ca e acelasi. Diferentele sunt date de cilindree si cateva maruntisuri pe care le gasesti peste tot.Eu am un manual dar nu e de service. Cred ca m-as descurca cu el, dar nu contine partea de service de ambreiaj si cutie de viteze. daca poti trimite-mi te rog, multumesc. e-mail geodoana@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 trimis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Nteles..,deci, cine are 2-3 becuri de far si 3-4 de bord si 2-3 de pozitie si stop pe frana(toate pe 6 v), le cumpar, chiar la suprapret!Sau de unde le pot cumpara noi?! Prelata mai dureaza pt incep sa resimt si eu efectele crizei mondiale! am 3 becuri far (doua galbene) si 6 becuri pozitie absolut noi toate 50 lei. tel. 0722875230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate