Sari la conținut

Hai ca m-am imprastiat si eu :(


samolapraga
 Share

Postări Recomandate

So.. povestea clasica pe care daca nu as fi auzit-o in mod repetat de cel putin 100 ori, poate ca as fi avut circumstante atenuante, dar.....

 

Sambata am plecat impreuna cu un prieten la Sinaia cu intentia ca daca tot suntem acolo, sa dam si un schi duminica. Drumul dus, prima mea iesire mai lunga, a mers fara nici un fel de probleme sau emotii, a fost chiar f placut, desi un pic cam frig si cam batea vantul. In fine, duminica ma hotarasc sa urc la 1400 cu motorul, zicand ca ce, daca e sa fie nasol si zapada pe drum, ma intorc din drum, si oricum merg cu grija. La urcare totul ok, mai putin tonele de nisip ramase de la deszapezire, si pasajele de gheata care mai erau, dar care se puteau ocoli. Schiem "ca baetii", si plecam mai devreme pentru ca RF-ul prietenului cu care venisem nu a vrut sa mai porneasca de dimineata si aveam stress-ul asta.

 

Dar la coborare pe a doua sau a treia curba in ac de par, nu's de ce m-am mancat pe mine sa-i dau mai tare, si la iesirea din curba o frumusete de portiune plina de un strat gros de nisip... eu ca boul ma panichez si franez, drept care ea se pune pe jos, eu peste ea ma duc in maini si genunchi.

 

Bilantz: carena stanga zgariata, (noroc ca o luasem deja aranjata, deci nu ma oftic) scarita stanga indoita si rupta, inca se mai tine, protectia de maini din stanga facuta bucatzele, topcase-ul ciobit in capac ... a , si eu cu genunchii juliti si cu pantalonii facuti praf.. ca deh... purtam pantalonii de schi, zicand pana la 1400 nu mai are rost sa-i trambalez si pe aia de moto.

 

Asa ca vin si cu o intrebare: unde gasesc scaritza de schimb? sau ma gandeam ca as putea sa incerc si la un atelier de strungarie?

 

Thx,

Samo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Instinctul nu se poate controla dar se poate educa.

Bine ca ai scapat doar cu atat ... noroc ca ai avut enduro ca altfel se shifona mai rau.

Insanatoshire grabnica (de genunchi vorbesc). :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...