av_dragoshelu Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 sunt tare curios, chiar nu prea am vazut motorul asta prin tara pe la noi, sau gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 E unul la Craiova, un bun prieten de al meu, tot de 1000. E luat vara trecuta. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 E unul la Craiova, un bun prieten de al meu, tot de 1000. E luat vara trecuta. Bafta la noi in Pitesti sunt doua, cu unul in Craiova trei, asa putine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 eu am varadero de 125 sunt super multumit de el ... e din 2003 ... dar are numai 1800 km ... adus din germania ... tinut in show room si test drive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 eu am varadero de 125 sunt super multumit de el ... e din 2003 ... dar are numai 1800 km ... adus din germania ... tinut in show room si test drive sa-l stapanesti sanatos, stiu motorul, e tare dragut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 sa-l stapanesti sanatos, stiu motorul, e tare dragut. mersi mult salutari cu farul --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 23:18 -------------si chiar as vrea si eu sa ne intalnim o data ... sa vad si eu cum e varadero de 1000 si sa vezi si tu 125`u meu --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 23:22 -------------apropo bagha si tu poze , te rog mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 uite poze ( unele sunt facute cu telefonul asa ca scuze calitatea): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 nu mai e nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) nu mai e nimeni? NU MULTI DAR MAI SUNT!!!!!! Editat Februarie 28, 2008 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 NU MULTI DAR MAI SUNT!!!!!! hai ma ca se mai gasesc si uite ca nu foarte departe, in brasov, poate ne vedem la o bere anul asta ca astia cu varadero sunt plimbareti de obicei. care model de varadero ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 am si eu unul de 125 cmc de 1 luna aproape foarte multumit de el ...am mai vazut unul albastru exact ca al meu dar era de 1000... l'am intrebat pe tipul de la reprezentanta honda din bucuresti cate s'au vandut si mi'a spus ca au vandut 3 in bucuresti de 1000 .... sa inteleg ca al meu e singurul de 125 de prin zona... o sa pun un film si niste poze cu al meu;)) --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 19:48 ------------- filmul cu toba leovince foarte multumit de cum se aude:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Acum am si eu pentru vreo 6 luni un Varadero 1000, in test de anduranta la revista. Culmea e ca sunt chiar din Pitesti si am fost acolo cu ea acum vreo doua saptamani. Daca vedeam topicul mai devreme, poate ne intalneam pe acolo. Oricum o sa mai trec cat de curand. Cum se comporta pe termen lung? Ca asa am vazut pana acum ca e ditai animalu', dar destul de manevrabil odata ce l-ai pus in mers, consuma putin la drum lung, e enervant de confortabila si trage frumos. Sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Acum am si eu pentru vreo 6 luni un Varadero 1000, in test de anduranta la revista. Culmea e ca sunt chiar din Pitesti si am fost acolo cu ea acum vreo doua saptamani. Daca vedeam topicul mai devreme, poate ne intalneam pe acolo. Oricum o sa mai trec cat de curand. Cum se comporta pe termen lung? Ca asa am vazut pana acum ca e ditai animalu', dar destul de manevrabil odata ce l-ai pus in mers, consuma putin la drum lung, e enervant de confortabila si trage frumos. Sa ne auzim cu bine! ia uite chiar din Pitesti, poate ne vedem la o plimbare. Pe termen lung? eu o am pe a mea din octombrie 2007, m-am dus personal in Italia sa o iau. Si eu m-am speriat de ea ca e animal, dar cum ai spus si tu, e foarte manevrabila si foarte confortabila. De altfel e un motor pentru drumuri lungi. Suntem doi in pitesti cu varadero , motoare care sunt surori gemene , acelasi model, aceeasi culoare rosie. Daca e vremea cat de cat buna mergem la bucuresti la expozitie sambata. plecam pe la 11 din pitesti., daca vrei sa te lipesti iti las id-ul de mess av_dragos2000@yahoo.com. Dar sa inteleg ca tu ai modelul pe injectie ? sunt un pic diferite la consum, am auzit. Eu am modelul pe carburatie, si cred ca papa un pic mai mult. ne mai auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 ia uite chiar din Pitesti, poate ne vedem la o plimbare. Pe termen lung? eu o am pe a mea din octombrie 2007, m-am dus personal in Italia sa o iau. Si eu m-am speriat de ea ca e animal, dar cum ai spus si tu, e foarte manevrabila si foarte confortabila. De altfel e un motor pentru drumuri lungi. Suntem doi in pitesti cu varadero , motoare care sunt surori gemene , acelasi model, aceeasi culoare rosie. Daca e vremea cat de cat buna mergem la bucuresti la expozitie sambata. plecam pe la 11 din pitesti., daca vrei sa te lipesti iti las id-ul de mess av_dragos2000@yahoo.com. Dar sa inteleg ca tu ai modelul pe injectie ? sunt un pic diferite la consum, am auzit. Eu am modelul pe carburatie, si cred ca papa un pic mai mult. ne mai auzim Sunt din Pitesti, dar stau in Bucuresti, mai vin pe acasa ocazional. Eu o sa fiu sambata la SMAEB la standul revistei Motociclismo, unde lucrez. Daca veniti, dati o tura pe la stand si stam la o vorba. Varadero-ul nu e al meu personal, il avem la un test de anduranta. Merg pe el de vreo doua saptamani, am fost si pana la Pitesti. E pe injectie (model 2007) si nu consuma mult deloc. La cat e de mare ma asteptam sa haleasca la greu. Are indicator de consum instantaneu si la 100 km/h intr-a sasea imi arata 4,2-4,5 l/100 km. La 140 constant pe autostrada - 5,2-5,5. In oras nu i-am facut consumul, dar un plin ma tine destul de mult. Ce-i drept, are si rezervorul mare. Franele nu imi prea plac, desi lumea le lauda in general. Mi se pare ca trebuie sa apas prea tare pe maneta si pe pedala ca sa incetineasca ca lumea. Plus ca, fiind combinate (CBS), ma obisnuieste prost, sa nu am grija sa dozez apasarea. Ce-i drept, eu m-am si obisnuit cu Ducati-ul meu, care are niste super frane (deh, Brembo). Ne auzim la salon! Mie nu imi merge messengerul de o vreme incoace, din cauza Linuxului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 Sunt din Pitesti, dar stau in Bucuresti, mai vin pe acasa ocazional. Eu o sa fiu sambata la SMAEB la standul revistei Motociclismo, unde lucrez. Daca veniti, dati o tura pe la stand si stam la o vorba. Varadero-ul nu e al meu personal, il avem la un test de anduranta. Merg pe el de vreo doua saptamani, am fost si pana la Pitesti. E pe injectie (model 2007) si nu consuma mult deloc. La cat e de mare ma asteptam sa haleasca la greu. Are indicator de consum instantaneu si la 100 km/h intr-a sasea imi arata 4,2-4,5 l/100 km. La 140 constant pe autostrada - 5,2-5,5. In oras nu i-am facut consumul, dar un plin ma tine destul de mult. Ce-i drept, are si rezervorul mare. Franele nu imi prea plac, desi lumea le lauda in general. Mi se pare ca trebuie sa apas prea tare pe maneta si pe pedala ca sa incetineasca ca lumea. Plus ca, fiind combinate (CBS), ma obisnuieste prost, sa nu am grija sa dozez apasarea. Ce-i drept, eu m-am si obisnuit cu Ducati-ul meu, care are niste super frane (deh, Brembo). Ne auzim la salon! Mie nu imi merge messengerul de o vreme incoace, din cauza Linuxului. venim sigur si trecem pe la tine, intreb de varadero , da pe mine m-au incantat franele mult, de ce sa mint si chiar tu esti primul pa care il aud ca nu e multumit, da acum poate mai tine si de obisnuinta, mie mi se pare ca se opreste super bine, dar na, sunt pareri si pareri. Dar cu consumul se pare ca sta mult mai bine injectia, la carburatie papa cam 6-7. ne auzim sambata sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 (editat) ehe am vazut peaici ca mai e un baiat cu un varadero tot de 125 din bucuresti motorul merge bine chiar daca e micut te strecori repede...la distante lungi nu prea am mers sa vad cat de repede se incinge motorul sau cum se comporta..dar de la 8000 de rotatii merge de nu se poate..viteza maxima putin peste 120..mi sa parut putin prea inalt varadero de 1000:))eu cel putin nu puteam sa stau pe el decat inclinat..sa ne auzim de bine!. Editat Martie 14, 2008 de miha_hoe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 hai ma ca se mai gasesc si uite ca nu foarte departe, in brasov, poate ne vedem la o bere anul asta ca astia cu varadero sunt plimbareti de obicei. care model de varadero ai? sigur numai sa se mai incalzeasca un pic nu numai modelul dar si coloarea este identica cu cele din poza(si pe rezervor tot bagster ) numai bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Martie 24, 2008 Autor Share Postat Martie 24, 2008 sigur numai sa se mai incalzeasca un pic nu numai modelul dar si coloarea este identica cu cele din poza(si pe rezervor tot bagster ) numai bine!!!! la fel tot? si mai una ca a mea in Pitesti , uite poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Sunt din Pitesti, dar stau in Bucuresti, mai vin pe acasa ocazional. Eu o sa fiu sambata la SMAEB la standul revistei Motociclismo, unde lucrez. Daca veniti, dati o tura pe la stand si stam la o vorba. Varadero-ul nu e al meu personal, il avem la un test de anduranta. Merg pe el de vreo doua saptamani, am fost si pana la Pitesti. E pe injectie (model 2007) si nu consuma mult deloc. La cat e de mare ma asteptam sa haleasca la greu. Are indicator de consum instantaneu si la 100 km/h intr-a sasea imi arata 4,2-4,5 l/100 km. La 140 constant pe autostrada - 5,2-5,5. In oras nu i-am facut consumul, dar un plin ma tine destul de mult. Ce-i drept, are si rezervorul mare. Franele nu imi prea plac, desi lumea le lauda in general. Mi se pare ca trebuie sa apas prea tare pe maneta si pe pedala ca sa incetineasca ca lumea. Plus ca, fiind combinate (CBS), ma obisnuieste prost, sa nu am grija sa dozez apasarea. Ce-i drept, eu m-am si obisnuit cu Ducati-ul meu, care are niste super frane (deh, Brembo). Ne auzim la salon! Mie nu imi merge messengerul de o vreme incoace, din cauza Linuxului. baga-ti Gaim pt linux ca sa ai mess pe linux. sorry de offtopic. imi facea cu ochiul si mie varadero de 125 dar m-am sucit cand am vazut fazerul negru din 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancutza_tuareg Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 la mine in timisoara am 2 prieteni cu varadero de 1000 si de curand am mai auzit de un tip ca si-ar fi luat si el tot de 1000 o sa le zic celor 2 prieteni sa intre pe forum sa puna poze cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) am ramas dator cu niste foto!!! acum le-am gasit imi pare rau dar nu ma lasa serverul sa pun mai multe Editat Martie 29, 2008 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) aveti idee pe unde pot gasi si eu niste bare de protectie si la ce pret ? pentru honda varadero de 125 bine inteles Editat Aprilie 2, 2008 de miha_hoe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 aveti idee pe unde pot gasi si eu niste bare de protectie si la ce pret ? pentru honda varadero de 125 bine inteles la louis cu 150 de euro!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
av_dragoshelu Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 am ramas dator cu niste foto!!! acum le-am gasit imi pare rau dar nu ma lasa serverul sa pun mai multe nu e prea grea varadero pentru drumurile astea? la poza ma refer, cum s-a comportat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 mihai de unde ti`ai luat toba si cu ce bani ? baga id`u meu vici_bike_runner sa mai vb una alta despre varadero ca suntem doar 3 in tot bucurestiu ... mai e unu la mine in liceul Decebal cu un varadero visiniu dar el intra dimineata la ora , eu intru dupa amiaza , abea astept sa`l intalnesc sa facem o intrunire toti 3 sa ne dam cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate