prk Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 imi da cineva un varadero pe hayabusa? mess: andreisim042000 chiar nu-mi da nimeni un Varadero pe Hayabusa ? :s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allexinno_86 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Salut! In doua sap vreau sa incep si eu scoala pt categoria A si prin octombrie ma bate gandul sa imi iau in Varadero de 125 asa ca pt incepatori . Voi ce parere aveti despre confortul pe care il ofera ? As putea lua alt motor mai confortabil la capacitate cilindrica nu foarte mare (adica pana in 4-500 cc)? Eu vreau sa il folosesc mai mult in oras dar il voi folosi si pe autostrada? cand zpun confort ma refer la comoditatea pe care o ofera saua si pozitia pe motor (vreau sa fie cat mai verticala, cat mai putin sportiva). Multumesc frumos! S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 SALUTARI POSESOR DE XL1000V VARADERO Mesaj completat la fel tot? si mai una ca a mea in Pitesti , uite poze SALUTARI DE UNDE POT PROCURA SU EU PROTECTIA DE RESERVOR (acea de piele ) SI CARE AR FII PRETUL ??? MULTUMESC ANTICIPAT Mesaj completat SALUTARI POSESOR DE XL1000V VARADERO Mesaj completat SALUTARI DE UNDE POT PROCURA SU EU PROTECTIA DE RESERVOR (acea de piele ) SI CARE AR FII PRETUL ??? MULTUMESC ANTICIPAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu75_ro Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Salutari la toti varadistii...si nu numai !!! De curand sunt si eu fericitul posesor al unui Varadero de ti-e mai mare dragul...imi doresc acest motor de cand l-am vazut prima data (nu mai stiu cand a fost asta...de mult totusi...)... Daca nu ma insel cu Rul am si vb la tel sa cumpar motorul lui (in rate...ca altfel nu ma descurcam cu banii...).. Acum vreau sa vad cum ma voi descurca cu "animalutzul"... mai ales ca permis nu am decat de un an...ce-i drept m-am dat cu ceva motoare si am batut ceva drumurile tarii....dar mai am multe de invatzat... Cand m-am cococtzat prima oara pe Varadero...am ramas perplex de teama...mi s-a parut enorm de mare...dar intre timp m-am obisnuit...astept cu nerabdare weekendul urmator sa-l iau la o plimbarik pina la Bucuresti la SMAEB... Ne mai auzim....cu stima si cu pofta de viatza va salut pe toti care iubitzi cele 2 roti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate