Don Leoncio Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Deci, brazarilor, bem in Etrusco diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Normal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Mai incape vorba? Bineintzeles in Etrusco! Sa fie muzica mai tareeeeee! Va rugam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Etrusca sa fie! muzica e destul de tare... veniti cu CD-uri dupa voi, sa nu se mai repete aceeasi muzica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Zicecti cam ce preferinte aveti! (poate apuc sa trec si pe acasa) :bigrin: Vin si io! (Hannibal, tre sa dam un "cioc" --> ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 @ lt. navarro: puteti sa dati un cioc, dar vedeti sa nu fie coicul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 pregatiti o bere rece si pentru mine si un loc la masa ca o sa fiu obosit de la drum ne vedem in etrusco dupa ora 19 apar si eu & chelsoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 asa va vrem... cred ca o sa ne asteptati voi pe noi, ca unii ajungem pe la 10... asfalt uscat si aveti grija pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 pregatiti o bere rece si pentru mine si un loc la masa ca o sa fiu obosit de la drum ne vedem in etrusco dupa ora 19 apar si eu & chelsoi si pe mine ma pui sa nu zic la nimeni, sa fie surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 8, 2005 Autor Share Postat Aprilie 8, 2005 @ lt. navarro: puteti sa dati un cioc, dar vedeti sa nu fie coicul meu... coicul?! Navarro e interesat in "coicul" tau? p.s. Sa nu te puna naiba sa editezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 stai linistit ca nu editez... dap... scuze e vorba de ciocul meu... mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Nu-ti mai dam bere... si asa vorbesti prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 bueeeeeeeeeeeei!!! daca nu-mi dati o iau io... vedeti ca deseara vin cu gasca... (au venit 2 prieteni din Bv, ca unu isi vinde moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 daca promitetzi ca nu radetzi de scuterul meu shi ca nu ma facetzi biciclist, parca ash avea chef de-o bere eu plec mai tarziu de la munca pastratzi-mi un loc de parcare destul de incapator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 daca promitetzi ca nu radetzi de scuterul meu shi ca nu ma facetzi biciclist, parca ash avea chef de-o bere eu plec mai tarziu de la munca pastratzi-mi un loc de parcare destul de incapator @DMW: Salut, domnu'! E suficient spatiul acesta, pentru parcare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 aha! deci pe diseara... sa inteleg ca imi las motoru acasa... hi hi hi... ma mai gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Iar a venit politia (2 dube) in Etrusco, la reclamatiile vecinilor . Nu stiu inca daca le-au dat amenda celor de la bar, sper ca nu, dar nu ne-au mai lasat sa stam afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Nu stiu cum vi s-a parut voua dar de doua vineri incoace, parca suntem tinerii pensionari, eu una m-am plictisit!!! Noroc cu mig-u ala care s-a infipt in dacie ca am bagat o portie de ras! You go girl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate