bubucaty Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) Poze pentru topicul : /index.php?...169678&st=0 Cu ajutorul lui Guy_Ana, pot pune acum cateva dintre pozele facute de domnia sa ( aparatul meu a uitat sa se incarce, bietul de el ): Pe data viitoare ! Editat Februarie 3, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parapantistul Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Poze pentru topicul : /index.php?...169678&st=0 Cu ajutorul lui Guy_Ana, pot pune acum cateva dintre pozele facute de domnia sa ( aparatul meu a uitat sa se incarce, bietul de el ): Pe data viitoare ! Ati fost si mai departe de Pyce (a se citi Ruse)? in directia Byala? Pentru ca aveati ce vedea. Ma refer la manastirea din stanca Sf. Arh. Mihail si Gavriil, orasul medieval Cerven, pereti de stanca si defilee spectaculoase. Va las cu bine, Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Multumesc pentru upload, asteptam si pozele celorlalti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 Ati fost si mai departe de Pyce (a se citi Ruse)? in directia Byala? Pentru ca aveati ce vedea. Ma refer la manastirea din stanca Sf. Arh. Mihail si Gavriil, orasul medieval Cerven, pereti de stanca si defilee spectaculoase. Va las cu bine, Vali Ti-am dat PM. Poate facem totusi si in acele locuri o scurta iesire, pe la sfarsitul lui februarie, sa pot veni si eu cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) O poza de grup din partea mea pentru toti membrii de vaza care au participat la plimbarica de ieri, cu salutarile de rigoare! Editat Februarie 4, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 O poza de grup din partea mea pentru toti membrii de vaza care au participat la plimbarica de ieri, cu salutarile de rigoare! cea mai tare poza pe anul acesta, FELICITARI ! pe chipul fiecaruia se citeste bucuria de a fi din nou impreuna, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Foarte frumos., Bravo ..daca citeam forumu seara m as fi alaturat si eu....drept urmare m am plimbat de nebun pe langa Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Lenesilor puneti poze ca toata lumea a facut! EU nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 foarte frumos..as fi mers si eu dar n-am putut, multa treaba duminica.. asta e, data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Bravo! Foarte fain.Sper sa vin si eu odata in tura cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Lenesilor puneti poze ca toata lumea a facut! EU nu! Faina plimbarica!!!.........Din categoria lenesilor, care au facut poze dar le posteaza tarziu...cateva... Salutari la tot grupul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate