Vizitator Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 SM TM Nu e asa Barna....nu poti sa compari SM cu TM.. Sm e un orase linistit si calm... doar ca esti limitat la tot ce inseaman cariera sau statut social inalt.... Tm are multe mult oportunitatzi.....daca toate merg bine in cateiva ani o sa am firma mea.... si nu e " " intr TM si SM.... de exemplu violetbikar...te saluta...si sti tu de cine vb eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
out3law Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Violetbikar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Nu e asa Barna....nu poti sa compari SM cu TM.. Sm e un orase linistit si calm... doar ca esti limitat la tot ce inseaman cariera sau statut social inalt.... Tm are multe mult oportunitatzi.....daca toate merg bine in cateiva ani o sa am firma mea.... si nu e " " intr TM si SM.... de exemplu violetbikar...te saluta...si sti tu de cine vb eu Am glumit.Il salut is eu ! --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 15:22 ------------- Violetbikar Nu fi rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 (editat) ok Road...am prins ideea...si atunci de ce ataci asa? cand ar trebuie sa intelegi mai bine decat ori si cine? Editat Februarie 7, 2008 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 (editat) Nu cred ca merita sa va certati . @relax -> http://www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ Editat Februarie 7, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 nu se mai cearta nimeni...gata o ajuns...oricum o fost degeaba...atat ca so facut galagie pe forum si so mai trezit si pe la noi lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 un leu e doar timbru fiscal....impozitu pt propritaru apartamentului e de 60 de euro pe luna....si aia ar intra la chirie apartamentului...ceea ce nu imi convine si da...in toamna...un prieten bun cu BMW (masina)...era sa loveasca un "bikar" care se imprastiase in fatza noastra pe asfalt...nu avea nimik...nici macar casca...norocul lui ca nu oa vut nici 40....si ca o fost foarte vigilet colegu...ca so imprastiat nici la 2 metrii in fatza masinii.... Zmei gasesti peste tot....vb cuiva de pe retea...."printre toti gasesti si uscaturi, fie ei motociclisti, fie cu masini"... Sorry... te contrazic(in legatura cu mutatia)...in cunostinta de cauza... mai informeaza-te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 . @relax -> http://www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Nu cred ca merita sa va certati . @relax -> http://www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ E buna rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 E buna rau... @Furian stie cum sal calmeaza lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) @Furian stie cum sal calmeaza lumea Stiu sa calmez lumea si primesc warn ca is prea activ in satu mare Asta e ... sa vina primavara sa scoatem motoarele [ p.s in curand se deschide sezonu` ] Editat Februarie 8, 2008 de Furian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Din moment ce s-a deviat grupa mare de la subiect, si s-au incheiat toate diferentele pe cale amiabila, pana la noi obiectii despre cele discutate initial, ar fi cazul sa lasam topicul in pace. Asa ca, pentru alte chestii de discutat si de intrebat, CLICK AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 NU cred ca trebuie generalizat ! eu am avut 2 instructori de nota 10 de la AGO. Un domn Tibi pe motocicleta care venea oricand il chemam, iar un instructor pe masina Adi care ma ajutat foarte mult. Poate acel instructor ii neserios insa nu trebuie generalizat. O zi placuta si bafta in rezolvarea acestei neintelegeri ! Si eu am facut cu Tibi si e un om de nota 10 NU GENERALIZA Ice-Man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 E un traseu simplu de facut, niste jaloane, niste opturi, si o linie dreapta, nu inteleg ce atata filzofie. Ne vedem pe strada. Am auzit ca se poate da examenul pe orice fel de motor chiar si scuter care depaseste 125 cmc ... e adevarat? Si mai stiu un tip care a dat Skylineru de 125 unui prieten sa dea testu ... se poate face asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Ai PM. Nu reinvia si tu topicuri vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Am auzit ca se poate da examenul pe orice fel de motor chiar si scuter care depaseste 125 cmc ... e adevarat? Si mai stiu un tip care a dat Skylineru de 125 unui prieten sa dea testu ... se poate face asta? da,se poate.si eu pe MZ de 125 cmc am dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Salut tuturor! Pot sa confirm ca Robi e un meseriash, ( cu el am inceput si eu ) motorist vechi si un instructor bun, exact cit iti trebuie ( si ceva mai mult ) pt a lua examul si a invatza ABC-ul condusului de moto. Omu' a avut ghinion sa dea peste cine stie ce neserios, se intimpla, dar nu trebuie generalizat, aveti dreptate toti care ati spus asta, nu (chiar) toti sint la fel. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
falconeti Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Instructori de cacao....conditii de cacao....tre sa inveti totul singur....si pe banii tai....Vineri am avut examen pt permis....si joi am iesit la poligon, cu varu si un prieten de al lui....de O LUNA incerc sa dau de instructoru care in acte imi preda cursurile practice....dar nu raspunde la telefon sau il are inchis.... Si dupa ce platesc scoala 3 milioane, analizele un mil jumate, si timpu pierdut....venind din timisoara sa dau de permis....curva de instructor nici nu apare.... Asa ca ies cu scoter Kawa de 125, incerc sa ma obisnuiesc cu el....la care apar boi cu conserve...si se iau al cearta cu mine....ce CAUT PE POLIGON FARA INSTRUCTOR, apoi incep dobitocii sa loveasca cu picioarele jaloanele....si arunca cauciucurile pe pista....ma injura...si isi fac treaba cu elevii si masinile lor.... Imi venea sa ii f*t u casca in gura....... Si pe langa asta....ma mai ameninta cu politia daca nu ma car de acolo..... Dupa ce imi iau permisu...ma...urinez pe ei din mers..... Partea nasoala ca vineri o fost si zapada...asa ca examenu...o iesit nasol...am fost demoralizat sia m facut doar....nu conteaza...il dau peste 2 sapt.... Si inca ceva....soferii din Satu Mare...habar nu au sa conduca...de 2 ori era sa fim loviti din plin de dobitoci care nu stiu ce e aia "stop" si "cedeaza trecerea"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thel3g3nd Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 dak vreti sa stiti cel mai bun instructor ii Andrei ... ) un baiat de pe str. Odoreului. taicasau are sc de soferi SC.EXPEDIENT.SRL ... cea mai buna ... din partea mea de nota 10*. au motor de sc yamaha ybr 125 nou cu care nu cred ca nu poti sa nu stii sa mergi si sa nu iti placa ... si ice men asta il stiu ft bn ... iicam aiurit cateodat ... din veninu meu de moto iam dat de sio luat si el .... ) nu cont oricum ... sry ca am revinit la un topic vechi dar nu rezist sa vad deastea ...sincer si io cu Domnu ROBI am inceput ...din partea mea ii cel mai najpa ... sry... oricum acu nu mai am nevoie de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geordano Postat Aprilie 11, 2019 Share Postat Aprilie 11, 2019 Bună as vrea sa știu când se fac programări pentru școală moto Satu Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate