CafeRacer Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Sal' tuturor. Am de vanzare o geaca de piele, nou-nouta, unica, nefolosita, facuta la comanda, cu protectoare de umeri, brate si spate. Special pentru scuteristi. Pret: 500 RON, fix. Rog moderatorii, sa nu mute topicul, geaca fiind chiar pentru scuteristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 ca veni vorba de geaca...unde gasesc si eu una (mai de vara asa...fash daca se poate) cu insertii fosforescente ca sa nu mai fiu nevoit sa port vesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Eu n-as da 500 ron pe asa ceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Sal' tuturor. Am de vanzare o geaca de piele, nou-nouta, unica, nefolosita, facuta la comanda, cu protectoare de umeri, brate si spate. Special pentru scuteristi. Pret: 500 RON, fix. Rog moderatorii, sa nu mute topicul, geaca fiind chiar pentru scuteristi. ahhhh cat am cautat o geaca negru cu galben bine ca mi-am cumparat una negru cu albastru too late Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Sal' tuturor. Am de vanzare o geaca de piele, nou-nouta, unica, nefolosita, facuta la comanda, cu protectoare de umeri, brate si spate. Special pentru scuteristi. Pret: 500 RON, fix. Rog moderatorii, sa nu mute topicul, geaca fiind chiar pentru scuteristi. facuta la comanda ? unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Eu 3 mil ti-as da pe ea... mai mult nu dispun Cius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comieu2005 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Nu pe bune ?!! ..... chiar are protectoare ? .... sau poate proiectoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Nu pe bune ?!! ..... chiar are protectoare ? .... sau poate proiectoare ? si eu am remarcat i-o fi pus instalatie de iluminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CafeRacer Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 Ok, my fault. Protectori. E mai bine asa? Inscriptiile nu-s stickere, ci litere cusute din piele. Pentru 3 mil nu pot sa-ti dau, sorry, nici pretul de 5 nu este mare - mai ales ca geaca e nou-nouta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Ok, my fault. Protectori. Esti criminal omule Bine ca le ai cu engleza in schimb...Asadar geaca asta are si ea un producator, o descriere, o marime pt. aia 500ron ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CafeRacer Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 Esti criminal omule Bine ca le ai cu engleza in schimb...Asadar geaca asta are si ea un producator, o descriere, o marime pt. aia 500ron ? In sfarsit unu', care are simtul umorului. On Topic: Marca e Scooter Leather, marime de 54. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Sincer decat sa dau 500 Ron pe ea..mai bine dau 100 E si iau una de motor din piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CafeRacer Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 Vad, ca nu intelegeti... Geaca ESTE pentru motor, aproape identic cu o geaca de speed, si ESTE din piele. DAR nu prea cred ca cineva, cu o motocicleta mare ar purta-o - din cauza inscriptiei. De-aia am postat aici, si nu intre speederi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Vad, ca nu intelegeti... Geaca ESTE pentru motor, aproape identic cu o geaca de speed, si ESTE din piele. DAR nu prea cred ca cineva, cu o motocicleta mare ar purta-o - din cauza inscriptiei. De-aia am postat aici, si nu intre speederi. auzi nu intre speederi bah dar la categoria noastra suntem si noi speederi si oricum in momentul in care un scuterist cumpara o geaca de piele sigur se pregateste sa ia motor in viitoru apropiat ... concluzie nu cred ca primesti mai mult de 200 ron pe geaca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 auzi nu intre speederi bah dar la categoria noastra suntem si noi speederi si oricum in momentul in care un scuterist cumpara o geaca de piele sigur se pregateste sa ia motor in viitoru apropiat ... concluzie nu cred ca primesti mai mult de 200 ron pe geaca asta avand in vedere ca toata lumea vrea viteza pe scuter si tunning ca sa ajunga la 100-130 ... yo zic ca e buna o gheaca daca geaca are protectii zic ca face mai mult de 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) avand in vedere ca toata lumea vrea viteza pe scuter si tunning ca sa ajunga la 100-130 ... yo zic ca e buna o gheaca daca geaca are protectii zic ca face mai mult de 200 ron eu am dat 820 ron pe tot ce vezi pe mine casaca(400). geaca si pantaloni(300), manusi(120) ;P deci sunt variante pt scooter mult mai ieftine decat geaca asta Editat Februarie 8, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 eu zic ca 400 ron se merita pentru ca totusi e din piele...a pus 500 ron sa aiba de unde negocia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 <small>--- Mesaj completat în 08 Feb 2008 19:57 -------------</small><br/> eu am dat 820 ron pe tot ce vezi pe mine casaca(400). geaca si pantaloni(300), manusi(120) ;P deci sunt variante pt scooter mult mai ieftine decat geaca asta nu ma refeream la pretzu` gecii ...ma refeream la geaca pe scuter ...si tocmai ca una din piele cu protecti soft/hard e chiar buna ...mai ales ca toata lumea isi prepara scuterele sa depaseasca suta` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) Zi-ne si tu ce protectii are(hard, medium, soft), ce grosime are pielea, aerisiri ceva, ca sincer nu ma incalzeste nu nimic sa stiu ca e "pentru scuteristi". Asfaltul e acelasi... Bafta! Editat Februarie 8, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 kiko unde ai vazut tu geaca pt speederi la 100 E ca vreau si eu astept raspuns ... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate