Sari la conținut

Geaca Cu Protectoare


CafeRacer
 Share

Postări Recomandate

Sal' tuturor. Am de vanzare o geaca de piele, nou-nouta, unica, nefolosita, facuta la comanda, cu protectoare de umeri, brate si spate. Special pentru scuteristi. :D Pret: 500 RON, fix. Rog moderatorii, sa nu mute topicul, geaca fiind chiar pentru scuteristi. :D

 

ahhhh cat am cautat o geaca negru cu galben :kiss: bine ca mi-am cumparat una negru cu albastru :hug: :D too late :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sal' tuturor. Am de vanzare o geaca de piele, nou-nouta, unica, nefolosita, facuta la comanda, cu protectoare de umeri, brate si spate. Special pentru scuteristi. :D Pret: 500 RON, fix. Rog moderatorii, sa nu mute topicul, geaca fiind chiar pentru scuteristi. :kiss:

facuta la comanda ? unde?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad, ca nu intelegeti... Geaca ESTE pentru motor, aproape identic cu o geaca de speed, si ESTE din piele. DAR nu prea cred ca cineva, cu o motocicleta mare ar purta-o - din cauza inscriptiei. De-aia am postat aici, si nu intre speederi. :what:

 

auzi nu intre speederi :kiss: bah dar la categoria noastra suntem si noi speederi :kiss: si oricum in momentul in care un scuterist cumpara o geaca de piele sigur se pregateste sa ia motor in viitoru apropiat ... concluzie nu cred ca primesti mai mult de 200 ron pe geaca asta :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

auzi nu intre speederi :what: bah dar la categoria noastra suntem si noi speederi :kiss: si oricum in momentul in care un scuterist cumpara o geaca de piele sigur se pregateste sa ia motor in viitoru apropiat ... concluzie nu cred ca primesti mai mult de 200 ron pe geaca asta :kiss:

avand in vedere ca toata lumea vrea viteza pe scuter si tunning ca sa ajunga la 100-130 ... yo zic ca e buna o gheaca :kiss: daca geaca are protectii zic ca face mai mult de 200 ron :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avand in vedere ca toata lumea vrea viteza pe scuter si tunning ca sa ajunga la 100-130 ... yo zic ca e buna o gheaca :what: daca geaca are protectii zic ca face mai mult de 200 ron :kiss:

 

eu am dat 820 ron pe tot ce vezi pe mine :kiss: casaca(400). geaca si pantaloni(300), manusi(120) ;P deci sunt variante pt scooter :kiss: mult mai ieftine decat geaca asta :eek:

post-19375-1202489746_thumb.jpg

Editat de cosminake
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

<small>--- Mesaj completat în 08 Feb 2008 19:57 -------------</small><br/>

eu am dat 820 ron pe tot ce vezi pe mine :what: casaca(400). geaca si pantaloni(300), manusi(120) ;P deci sunt variante pt scooter :kiss: mult mai ieftine decat geaca asta :kiss:

 

 

nu ma refeream la pretzu` gecii ...ma refeream la geaca pe scuter ...si tocmai ca una din piele cu protecti soft/hard e chiar buna ...mai ales ca toata lumea isi prepara scuterele sa depaseasca suta` :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zi-ne si tu ce protectii are(hard, medium, soft), ce grosime are pielea, aerisiri ceva, ca sincer nu ma incalzeste nu nimic sa stiu ca e "pentru scuteristi". Asfaltul e acelasi...

 

 

 

Bafta! :what:

Editat de VladuL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...