mdkbgdn Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Ce stiti si ce parere aveti despre acest scuter (GEELY) ? Ma gandesc la un scuter nou de 125 cmc pe la 1500-2000 euro si acesta e unul dintre posibilii concurenti ai firmei first-bike Din cate am aflat pe net firma e tot chinezeasca ... produce scutere din 1994 (si din 1997 si masini) .... As dori sa il folosesc in oras in principal (unde viteza nu prea conteaza) si in afara unde as vrea ca la o viteza de 80-90 km/h sa nu fie la capatul puterilor.... Din cate am vazut pe acest forum .... si un scuter de 50cmc fara limitare ar putea atinge performantele dorite (si atunci poate intra si alte marci) ... ma mai gandesc si la asta. Multumesc, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Mai. La unele Geely au acelasi motor ca la FB asha ca nu e prea mare chestia. In 90 te duci cu unu de 50cc racire pe lichid (peugeot) sau altele. daca preferi unu de 125 ... asta e .. dar nu stiu cat de mult ar sa te multumeasca... ca e foarte greu . si cu unu de 125 poti si cred ca poti sa sari peste 100km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 Sunt posesor de Geely si nu ma plang. De mers merge ok, de consumat consuma in functie de setea mea (de viteza ). De stricat, nu s-a stricat nimic major la el (1 an- 2900Km; un microintrerupator de la frana; 2 becuri). Am schimbat doar un cauciuc si in rest curatat bujie, reglat amestec etc. chestii obisnuite pentru orice 2T). Accesul la piese se face relativ usor (comparativ cu alte scutere). Si e si manevrabil prin oras. Nu zic ca e cea mai buna alegere, dar nici cea mai proasta nu este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameleon_boy Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Frate ia-ti Fb Sprinter sau Deluxe sunt mult mai ieftine si sunt in 4 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 daca sunt in 4T sunt mai puturoase. dar consuma mai putin ulei si se uzeaza mai greu. dupa parerea mea, daca iti iei de 50 sau 125 sa nu iei in 4t, ia 2t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 4T nu mai consuma ulei. Il schimbi la un anumit numar de km. Intr-adevar se uzeaza mai greu. Dar in timpul in care un 4T face o revolutie, un 2T face doua. 2T sunt mai "sprintene" dar in acelasi timp au si consumul mai mare. Pentru cilindree de A1, 2T merg numai bine; dar depinde si de ce vrea fiecare de la motorul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate