Sari la conținut

ce parere aveti despre GEELY ?

mdkbgdn
 Share

Postări Recomandate

Ce stiti si ce parere aveti despre acest scuter (GEELY) ?

Ma gandesc la un scuter nou de 125 cmc pe la 1500-2000 euro si acesta e unul dintre posibilii concurenti ai firmei first-bike :D

Din cate am aflat pe net firma e tot chinezeasca ... produce scutere din 1994 (si din 1997 si masini) ....

As dori sa il folosesc in oras in principal (unde viteza nu prea conteaza) si in afara unde as vrea ca la o viteza de 80-90 km/h sa nu fie la capatul puterilor....

Din cate am vazut pe acest forum .... si un scuter de 50cmc fara limitare ar putea atinge performantele dorite (si atunci poate intra si alte marci) ... ma mai gandesc si la asta.

Multumesc,

Bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Mai. La unele Geely au acelasi motor ca la FB asha ca nu e prea mare chestia. In 90 te duci cu unu de 50cc racire pe lichid (peugeot) sau altele. daca preferi unu de 125 ... asta e .. dar nu stiu cat de mult ar sa te multumeasca... ca e foarte greu . si cu unu de 125 poti si cred ca poti sa sari peste 100km/h.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Sunt posesor de Geely si nu ma plang.

De mers merge ok, de consumat consuma in functie de setea mea (de viteza :huh: ).

De stricat, nu s-a stricat nimic major la el (1 an- 2900Km; un microintrerupator de la frana; 2 becuri). Am schimbat doar un cauciuc si in rest curatat bujie, reglat amestec etc. chestii obisnuite pentru orice 2T). Accesul la piese se face relativ usor (comparativ cu alte scutere).

Si e si manevrabil prin oras.

Nu zic ca e cea mai buna alegere, dar nici cea mai proasta nu este.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

daca sunt in 4T sunt mai puturoase. dar consuma mai putin ulei si se uzeaza mai greu. dupa parerea mea, daca iti iei de 50 sau 125 sa nu iei in 4t, ia 2t.

Link spre comentariu

4T nu mai consuma ulei. Il schimbi la un anumit numar de km. Intr-adevar se uzeaza mai greu. Dar in timpul in care un 4T face o revolutie, un 2T face doua.

2T sunt mai "sprintene" dar in acelasi timp au si consumul mai mare. Pentru cilindree de A1, 2T merg numai bine; dar depinde si de ce vrea fiecare de la motorul lui.

Link spre comentariu