Gixu. Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Motorul meu e un hot rod made in japan...underdog-ul industriei japoneze a anilor 80...O motocicleta ce poate sa atinga si dupa mai bine de 20 de ani viteza inscriptionata in manual...si al carei sunet(usor imbunatatit gratie unui sebring 4 in 1) iti poate provoca fiori reci... In primele poze apare asa cum am cumparato (cu carena egli si semighidoane)...iar in ultimele apare in forma actuala(cu dragbar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Foarte misto ti-a iesit. Stii ca am mai vazut motorul tau dar pozele noi erau mici. Arata mult mai bine naked, au parfum motoarele astea, pe bune chiar ma atrag foarte tare Sa-l porti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 Ms...ms Si tu pe al tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Ms...ms Si tu pe al tau... Sunt curios cum suna al tau. Asculta putin ce interesant suna CB-ul asta vechi nici nu zici ca-i 4 in linie. Uite si un XJ super funny customizat , dar cu sunet incredibil Cum naiba de poate suna asa un 4 in linie, total diferit de sunetul celor de azi. Editat Februarie 5, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 A mea are un sebring 4 in 1...se aude destul de tare...ca un SS...IAR FARA FINALA...se aude de te ia cu transpiratii reci --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 04:16 ------------- Sunt curios cum suna al tau. Asculta putin ce interesant suna CB-ul asta vechi nici nu zici ca-i 4 in linie. Uite si un XJ super funny customizat , dar cu sunet incredibil Cum naiba de poate suna asa un 4 in linie, total diferit de sunetul celor de azi. PAI are un sistem 4-2-4(honda)...de aia...iar 4 in linie cu tobe goale se aude exact ca xj-ul din fulmulet...diferenta majora apare atunci cand accelerezi si se aud toate megafoanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 foarte misto motoreta...chiar ca o sa fie mereu la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 Ms...ms Si cand te gandesti ca am vrut sa o dau acum cateva luni cu 600 e si n-a vrut-o nimeni Mai bine asa ca mi-a venit mintea la cap...o inmatric si o pastrez in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Ms...ms Si cand te gandesti ca am vrut sa o dau acum cateva luni cu 600 e si n-a vrut-o nimeni Mai bine asa ca mi-a venit mintea la cap...o inmatric si o pastrez in continuare Jur ca daca stiam acuma cateva luni ca o dai cu 600 si erai in Romania o luam eu. Acuma insa s`au schimbat putin prioritatile si motocicleta o sa mai astepte putin. Anyway.. dupa cum iti poti da seama din prima mea afirmatie imi place, are personalitate si cu ceva TLC (Tender Loving Care) ii de nota 10. Cat mai multi km fara probleme cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Ms...ms... Am vrut s-o dau pt ca am vrut neaparat alta si imi era lene sa ma mai ocup de ea...Dar cum am mai zis...mi-a venit mintea la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 foarte frumusica,dar parerea mea daca ai schimba si semnalizarile cu altele ceva mai mici cred ca ar arata si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 13, 2008 Autor Share Postat Februarie 13, 2008 sunt in curs de schimbare --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 17:53 ------------- Am dat ieri o fuga pana la service (4pistons) si am vazut-o...i-am dat o cheie si apoi un buton si a luat-o din prima...Urla...si vibreaza de te unge pe suflet...Inca putin si ii fac cunostinta cu strazile Bucurestiului...parcarea din fata la Iron City si poate chiar mai mult... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 ete-o Cateva poze de la mare 600 de km parcursi cu benzina de 110 lei Sper sa mearga incarcarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 pai bravo mah banele, si nu ai dat un telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Cosmin am fost toti atat de ametiti incat... Las' ca vine vara Noi am stat in 2 mai si ne-a cam stricat vremea planurile,am bantuit doar pe 1mai...pe 2 ne-a udat grav ploaia spre Costinesti si inapoi iar pe 3 de dim am plecat...tot pe ploaie... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate