Sari la conținut

Vreau să vopsesc casca


Postări Recomandate

Am nişte ornamente gri pe cască, pe care vreau să le fac roşii.

 

M-am gândit aşa: acopăr zonele care trebuie să rămână neatinse cu bandă adezivă, şi dau cu vopsea din spray peste zonele gri.

 

Merge ? Va rezista în timp ? Trebuie să dau cu ceva înainte sau prinde şi aşa ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu vreau sa imi fac pe aripa de pe roata ceva de genul.

Problema e ca iese brutal cum vrei tu. Ar fi bine si un fade mic la marginea culorilor (sper ca intelegi ce vreau sa zic - genul ANTIALISING de la fonturi).

Sa imi spui daca ai reusesti.

 

Ca sa nu uit... deasupra LAC neaparat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, înţeleg ce zici cu antialiasingul, dar nu e cazul, căci ornamentele sunt delimitate de dungi clare, negre. Eventual ar merge date 2 mâini de vopsea, după care dezlipit cam 2-3 mm din bandă şi dată o singură mână de vopsea, ca să iasă ceva-ceva.

 

Lac de care ? d-ăla standard, auto ? Nu trebuie ceva special pentru plastic/fibră de sticlă ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce nu incerci sa faci desenele dupa care sa le scoti pe autocolant la cutterplotter? Cred ca ar iesi mai mishto.. in plus nu stiu daca e indicat sa dai cu vopsea pe casca (la casca mea zicea clar sa nu o vopsesc, bla, bla), tre' sa te asiguri ca plasticu' ala rezista la solventii din spray, sa nu te trezesti cu niste desene ebossate :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema e un pic mai complicata .Daca din fabrica a fost vopsita atunci nu trebuie decat sa o matuiesti cu smirghel de apa de 800 ,lipesti peste suprafetele ce vrei sa ramana asa banda de hartie din aia cu care protejezi geamurile cand vopsesti ramele ,gasesti in general la magazinele cu materiale de constructii ,pe urma tai cu un cutter forma respevtiva banda fiind un pic transparenta dar sa nu apesi prea tare cu cutterul ,doar cat sa taie banda.Iti spun sigur ca vopselele la spray nu sunt bune de nimic asa ca mai bine cumperi 100 ml vopsea auto de calitate de la glasurit ,max meyer sau ce gasesti dar nu romaneasca .Mai ramane problema cu pulverizatul pe care nu stiu cum o rezolvi .Daca ,casca nu a fost vopsita ci e doar plastic atunci se schimba treaba ,trebuie sa cumperi un tub de Plasti Primer ,gasesti tot la vopsele auto ,si atunci matuiesti casca ,dai primerul si pe urma vopseaua.Totusi daca nu ai un minim de experienta in vopsitorie si tii cat de cat la casca aia duo la un vopsitor auto si nu cred ca iti va lua mult .Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de ce nu mergi tu la un service auto care vopseste bine? sa iti faca si tie casca cand au o masina rosie? Matuiesti tot si vopsesti tot . Aia stiu sa vopseasca si plastic (bari auto). Le dai si tu de o bere. Altfel acasa nu cred ca iti iese.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

home made? nici o shansa pentru calitate? pai de ce crezi tu ca aia ce lucreaza cu aerograf, fac lucreuri de calitate/ pt ca numai asta fac!

in concluzie, daca vrei o treaba k lumea du-te la un vopsitotr profesionist shi o sa ai o casca de care sa nu-tzi fie rushine

:lol:

daca vrei alte informatzii te ajut le tel: 0744 582148 cosmin aka kerosen

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...