aronbmw Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Salutare. Propun acest topic pt eventualele iesiri, excursii organizate ad-hoc sau chiar si simple plimbari prin oras. S-a incalzit vremea si ar fi pacat sa stam in casa fratzilor! Haidetzi sa iesim cat mai mult , cat mai des..., si nu in ultimul rand cat mai multi . Deci e simplu, vrei sa te dai cu motoru' si nu ai cu cine? Anuntza aici si sigur se vor gasii 2-3 sa-ti tzina companie . Rog pe totzi cei care au propuneri pt iesiri/excursii/plimbari/trasee sa posteze aici. Sper sa iasa ceva frumos! Asfalt uscat tuturor! Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Buna idee!....are cineva chef sa iasa azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 Buna idee!....are cineva chef sa iasa azi? da numaru de tel sa vorbim ca noi in juma de ora plecam la o plimbarica suntem 3 deja nr tel 0740851384 sau 0741207849 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Salutare. Propun acest topic pt eventualele iesiri, excursii organizate ad-hoc sau chiar si simple plimbari prin oras. S-a incalzit vremea si ar fi pacat sa stam in casa fratzilor! Haidetzi sa iesim cat mai mult , cat mai des..., si nu in ultimul rand cat mai multi . Deci e simplu, vrei sa te dai cu motoru' si nu ai cu cine? Anuntza aici si sigur se vor gasii 2-3 sa-ti tzina companie . Rog pe totzi cei care au propuneri pt iesiri/excursii/plimbari/trasee sa posteze aici. Sper sa iasa ceva frumos! Asfalt uscat tuturor! Aron Buna ideea ! Si noi tot planuim o iesire interesanta numa cu comuniste, dar daca nu reusim asta e... Oricum, vom participa si noi la escapade ad-hoc. Keeping touch ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Buna ideea ! Si noi tot planuim o iesire interesanta numa cu comuniste, dar daca nu reusim asta e... Oricum, vom participa si noi la escapade ad-hoc. Keeping touch ! maine iesim dinnou deci cine nu a prins tura de azi poate sa isi ia revansa maine ne intalnim pe la ora 1 pe platou la sala sporturilor oricine e bine-venit participanti siguri suntem vreo 6 (cei de azi) fratilor sa stiti ca merita, azi parca o fost zi de primavara nu alta. aron mai zi si tu ca oamenii astia or zice ca io ma laud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Deci mor de ciuda...de 2 luni imi tin nemernicii de la BMW motorul in service pentru niste rahaturi. Mai intai si-au prins urechile in el astia de la Cluj la care apropo, sa nu care cumva sa mergeti, iar apoi l-au trimis la Bucuresti unde se mai scarpina in cap si aia de vreo luna. Pana acum a trecut cum a trecut ca a fost vremea nasoala, dar astazi am crezut ca inebunesc...mai ales ca am vazut vreo cativa dintre voi pe varianta Grigorescu. Las'ca mi-l aduc eu acasa si atunci mai scapati de mine...NU Asfalt uscat in continuare si mare atentie ca inca hiberneaza conservarii si nu se asteapta sa ne vada inca in pe strazi. Apropo de asta poate nu ar strica niste actiuni locale de constientizare a soferilor fata de revenirea motociclistilor in trafic...gen fluturasi, o plimbare, doua...noua in grup prin oras...dar asta poate ar trebui sa fie subiectul unui topic separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 in ce directie se pleaca maine? spre topa cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 maine iesim dinnou deci cine nu a prins tura de azi poate sa isi ia revansa maine ne intalnim pe la ora 1 pe platou la sala sporturilor oricine e bine-venit participanti siguri suntem vreo 6 (cei de azi) fratilor sa stiti ca merita, azi parca o fost zi de primavara nu alta. aron mai zi si tu ca oamenii astia or zice ca io ma laud Da, a fost super azi! Maine iesim din nou, si promit sa aduc si aparatu' foto. Nu mergem departe, doar pana pe Piatra Craiului la o ciorba de burta si inapoi. Toti cei care vor sa participe sunt asteptati cu drag maine la ora 13,oo pe platoul de la Sala Sporturilor !!! Sper sa ne vedem cat mai multi maine... ps: BAFTA LA CONVINS NEVESTELE (prietenii stiu de ce... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Succes la plimbari. Din pacate unii sunt inca cu motoarele in revizie si cu alte probleme. Profitati pana va lasa vremea. PS mai era un topic cu chestia asta, care a murit de ceva vreme: /index.php?...st&p=341768 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Succes la plimbari. Din pacate unii sunt inca cu motoarele in revizie si cu alte probleme. Profitati pana va lasa vremea. PS mai era un topic cu chestia asta, care a murit de ceva vreme: /index.php?...st&p=341768 Lasa Robi ca trec si celelate probleme... Maine noi iesim la un gratar daca tine vremea cu noi, daca mai vrea cineva ii primim cu placere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 hai cu poze .. stiu ca le ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Am iesit catziva si azi si nu a fost rau deloc. Lasand la o parte faptul k a fost un pic mai frig decat ieri, motiv pt care nu sa mai mers pe Piatra Craiului ci doar aici in Faget - Sf. Ioan, a fost ok . Ciorba de burta si mititeii nu sunt rai nici la "Hit" , si printre ele am tras o partida de carti pe cinste...(Sergiulica, sa mai iei niste lectzii pe data viitoare ) Aici si niste poze: --- Mesaj completat în 10 Feb 2008 21:44 -------------Am iesit catziva si azi si nu a fost rau deloc. Lasand la o parte faptul k a fost un pic mai frig decat ieri, motiv pt care nu sa mai mers pe Piatra Craiului ci doar aici in Faget - Sf. Ioan, a fost ok . Ciorba de burta si mititeii nu sunt rai nici la "Hit" , si printre ele am tras o partida de carti pe cinste...(Sergiulica, sa mai iei niste lectzii pe data viitoare ) Aici si niste poze: --- Mesaj completat în 10 Feb 2008 21:45 -------------Scuze dar pozele se incarca f f foarte greu ..., hai k mai incerc... --- Mesaj completat în 10 Feb 2008 23:01 -------------o sa incerc sa pun maine pozele k azi nu vrea sa le ia nicicum si nu mai am rabdare... --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 13:30 -------------Revin cu pozele asa cum am promis.... Acuma se pare k merge mai bine un pic netu' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Faine poze, faina trupa! ...nu-mi ramane decat sa spun ca la urmatoarea miscare am sa iau parte cu motoru'. degeaba mergi in conserva sa saluti lumea ca nu te alegi decat cu un gust amar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 "Alpina" , fi pe faza k iesiri vor mai fi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Aron : Si cand iesi la o plimbare cu moto dupa CD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 Aron : Si cand iesi la o plimbare cu moto dupa CD? Scuze Robi, am fost prins cu iesirea si am uitat sa te sun duminica dim. Poate ne vedem zilele astea, da de se incalzeste un pic. Mersi oricum si berea e pregatita... . Cum stai cu permisu' , ai rezolvat problema? Poate semnezi si u cu prezentza la urmatoarea iesire . Bafta, ne auzim la tel! --- Mesaj completat în 13 Feb 2008 22:07 ------------- Succes la plimbari. Din pacate unii sunt inca cu motoarele in revizie si cu alte probleme. Profitati pana va lasa vremea. PS mai era un topic cu chestia asta, care a murit de ceva vreme: /index.php?...st&p=341768 Hai sa-l tinem pe asta viu , dak celalalt topic a "murit". Deci anuntza-ti, propune-ti calatorii mai lungi sau mai scurte. Motoare sa fie... si voie buna k vremea e de partea noastra, se incalzeste incet incet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 baieti, eu am participat sambata si duminica, si un singur cuvant poate descrie senzatia excelent. ne-am dat cu motoarele, ne-am facut noi prieteni, am jucat o carte, am mancat bine, am baut bine, a fost e vis baieti puteti conta pe mine si pentru restul iesirilor. mi-ar placea sa fim cat mai multi putem sa mergem in urmatoarea plimbare undeva la padure sa frigem o slanina. ne plimbam si iesim ieftin asteptam si alte propuneri --- Mesaj completat în 15 Feb 2008 22:58 -------------tare mi-ar placea sa iesim duminica, numai ca daca se mentine frigul de acuma cred ca o vom amana. eu lucrez duminica dar incerc sa obtin o zi libera prin orice mijloc. prietenii stiu cum asfalt uscat si drum bun pt cei care merg la bikes on ice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 Deja imi lustruiesc motorul pt duminica. Am intzeles k va fi cald si soare, cu sigurantza v-om iesii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 la sfarsitul lui martie este organizata o tura la Serres...GRECEA, distanta aproximativ 1500 km tur retur se sta in grecia un weekend. vor fi aproximativ 30 motociclisti ce ziceti ii ajutam sa fie 50? eu ma bag, sper sa fac rost de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Si eu am vazut k va fi cald duminica, deci... MA BAG !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Daca-i vreme buna ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 (editat) Ora e buna, deci ramane batut-a in cuie: ora 12,oo (Sala Sporturilor), oricine e binevenit , sper sa fim cat mai multi !!! Editat Februarie 22, 2008 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Intru si eu! se merge si pe teren accidentat? , k eu nu prea ma dau in vant dupa dealuri si noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 Intru si eu! se merge si pe teren accidentat? , k eu nu prea ma dau in vant dupa dealuri si noroaie Enduro nu vom face stai linistit , ne vedem duminik la 12,oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 baieti, s-ar putea sa imi fac si eu aparitia. dar weekendul asta nu decid eu ce facem deci nu promit nimic. in caz ca nu apar va doresc asfalt uscat --- Mesaj completat în 25 Feb 2008 08:01 -------------baieti, haideti cu pozele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate