mihaiand Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Am readus la "viata" acest topic Customizare Casca ( lipsa de ocupatie ) I-am facut si eu ceva la a mea Macar acum daca ma opreste politia , stiu de ce m-au oprit Ce parere aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Am readus la "viata" acest topic Customizare Casca ( lipsa de ocupatie ) I-am facut si eu ceva la a mea Macar acum daca ma opreste politia , stiu de ce m-au oprit Ce parere aveti ii faina de unde ti-ai cumparat chestiile alea 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 as vrea si eu sa schimb vizorul la casca mea.. e un nolan model mai vechi dar nu prea am vazut cum sa il dau jos dar nici vizoare nush de unde sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ii faina de unde ti-ai cumparat chestiile alea 2? pai am dat 3 lei pe o coronita d'aia cum are Gainusa de la Carcotasi , am dat jos cornitele si le-am prins cu ventuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 periculoasa casca...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 na' ca io fac real scopu e sa iasa ca ala din prima poza le'ai facut cu kit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 doctore smechera casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 doctore smechera casca si a lui mihaiand ii smechera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Unde gasesc si eu tipla de pus pe viziera? Ca sa nu mai iau viziera colorata ca e scumpa rau...am auzit ca exista tipla colorata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 le'ai facut cu kit? Da e cu chit....o sa pun poze dupa ce il vopsesc. LE:Hai ca iti pun una acuma sa vezi cum a iesit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Rolly daca , gasesti undeva sau aflii ceva sa imi zici si mie , ca vreau si eu Sa fie neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 NU!!! NU VOPSITI CASTILE!!!NU DATI CU SPREI!!NU PUNETI ABTIPILDE SI ALTE RAHATURI!!! STRICATI COMPOZITIA CHIMICA A POLISTIRENULUI EXPANDAT...VA SCRIU ASTA CU MANUALUL IN MANA CA SA NU CREDETI A ABEREZ... FIBRA POATE PLESNII DACA ESTE COMBINATA CU ALTI AGENTI CHIMICI!!DUPA SAU CA PURTATI O SAPCA IN CAP SAU DACA PURTATI ACEA CASCA VA FII LA FEL! mah...stiti ce e prost? eu le am cu teoria da nu cu practica...cu toate ca stiam asta am bagat ceva pe ea..am un cap de mort la spate tip cgopper(e aerografat de un amic)as vrea o viziera fumurie dar nu am vazut marca mea pana acum...si as mai vrea o creasta dar nu stiu de unde sa op cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 21, 2008 Autor Share Postat Aprilie 21, 2008 eu i-am dat straturile de vopsea si lac peste cea veche, decat am shmirgheluito cu dala fin sa nu se vada zgarieturi. si nu cred ca trece prin ea. dar nici nu cred ca o atata vopseaua asta ce e pe ea. sunt de acord ca in unele cazuri poate ataca rezistentza castii dar mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) As vrea sa imi fac casca veche cu puf. De unde pot cumpara puf de-ala ? Multumesc de ajutor. Editat Iunie 3, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 As vrea sa imi fac casca veche cu puf.De unde pot cumpara puf de-ala ? Multumesc de ajutor. iti dai seama cat de ne-practica ii? de ce ingrijiri speciale are nevoie... daca te prinde ploaia pe drum... nu se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Nu mai zic de politie...dau de baut mi-am luat casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Nu mai zic de politie...dau de baut mi-am luat casca E frumoasa casca,Rolly!Ai luat-o de pe net sau din magazin?La ce pret?Sunt curios doar,nu te simti ca la interogatoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Da e cu chit....o sa pun poze dupa ce il vopsesc. LE:Hai ca iti pun una acuma sa vezi cum a iesit.... <<<Inainte de vopsire. Ca tot au venit carenele de la vopsit @Gilerik:Cunosc pe cineva care are ferma de gaini .Daca vrei puf din ala ma anunti. PS:Calitatea pozei este proasta nu calitatea vopselei . O sa fac si alte poze. <<< Dupa vopsire Editat Iunie 4, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Nu mai zic de politie... Ce treaba are politia cu casca mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rafy rafy Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Mi-am customizat si eu casca ... va place ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Mi-am customizat si eu casca ... va place ? da Cat ai dat pe creasta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rafy rafy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 da Cat ai dat pe creasta ? 60 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 60 ron Altii da atata pe o casca de unde ai luato?daca de pe net,in cat timp ajunge?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate