demostene Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Editorial 4 âVotul Europeiâ Test si tehnica 10 Drive-test: Suzuki GSX-R 1000. âImblanzirea scorpieiâ 18 Drive-test: Triumph Speed Triple. âTriumful evolutieiâ 24 Drive-test: Ducati Multistrada 620. âMultivalente stradaleâ 26 Drive-test: Honda FMX 650. âPlacere la superlativâ 28 Test comparativ: motociclete supersport de 600 cmc. Ducati 749 S, Honda CBR 600 RR, Kawasaki Ninja ZX-6R, Suzuki GSX-R 600, Triumph Daytona 650, Yamaha YZF-R6. âPe banda rulantaâ 42 Test comparativ: motociclete sport de 125 cmc. Aprilia RS 125 Replica, Cagiva Mito 125, Derbi GPR 125 Racing, Honda CBR 125 R. âFuga de la scoalaâ Concurs 50 Motocicletele anului 2005. âVotul cititorilorâ Magazin 54 Franarea motocicletelor. âForte destabilizatoareâ 56 Tehnica pentru incepatori. âIn regie proprieâ 60 Eleganta cu siguranta. âStil motoâ 62 Tuning. âRatusca cea urataâ 64 Motopia. âKawa-sakĂŠ V8â 66 Consiliere second-hand: enduro pana la 1.500 de euro pe piata germana. âSingle long playâ Mica publicitate 70 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Sport 74 Premii FRM, 2004. âPunct si de la capatâ 76 C.M. de Superbike/Supersport: Phillip Island (Australia). âDominatie confirmataâ 78 C.M. de Motocros: Zolder (Belgia). âStart lansatâ Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 81 âLimba globalaâ 82 Din numarul viitor Revista poate fi gasita in punctele de distributie incepand cu data de 19 aprilie. Sosea uscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Se anunta un numar deosebit de interesant, pentru mine cel putin! Abia astept sa apara la standuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 DEJA astept sa-l cumpar!!! TEstul pentru cele "mici" de 125cmc... In sfarsit! Sunt curios de replica celor de la ML Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Nr.5 "Moto Univers". L-am citit din scoarta in scoarta. Super fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Mie mi-a placut "Consiliere second-hand", cu toate ca nu vreau ceva asa vechi mi-am facut niste idei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 mi-a plcut mult subiectul cu intretinerea si verificarea motocicletei, partea tehnica si franarea......foarte reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 In mod surprinzator lipseste BMW din numarul asta. Asa, ca sa nu mai carcotiti ca tot timpul il baga pe BMW la inaintare. Pur si simplu banuiesc ca nu mai era nimic interesant si nou de zis despre BMW si au folosit spatiul editorial pentru alte alea. Bravo UM! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate