M!rra Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 la o yamaha dt80 '90...... Iam schimbat bujia ...pt ca nu tragea bine...dadea rateuri.... Incepuse sa mearga bine....a mers cca10km dupa care a murit. Am pus o bujie la fel, ceva folosit oricum .....am mers 3-4km dupa care a murit din nou. Dar bujia la fel ca la inceput ....SA SUDAT...ceva de genu.....are aspect de sudura si e la fel de tare ca o sudura in fier. Ce poate avea...de la ce sa fie problema si cum sa o remediez? asa arata prima bujie...a doua la fel sa facut. dati click pe poza sa se mareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Bujiile care s-au topit erau cele care trebuiau sa fie la motorul tau? Daca da, atunci motorul tau se supraincinge f tare , probabil din cauza unui amestec prea sarac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 la o yamaha dt80 '90...... Iam schimbat bujia ...pt ca nu tragea bine...dadea rateuri.... Incepuse sa mearga bine....a mers cca10km dupa care a murit. Am pus o bujie la fel, ceva folosit oricum .....am mers 3-4km dupa care a murit din nou. Dar bujia la fel ca la inceput ....SA SUDAT...ceva de genu.....are aspect de sudura si e la fel de tare ca o sudura in fier. Ce poate avea...de la ce sa fie problema si cum sa o remediez? asa arata prima bujie...a doua la fel sa facut. dati click pe poza sa se mareasca cum spunea si @Binox ii posibil ca bujiile ce le-ai bagat tu acum sa nu aiba aceeasi cifra/rezistenta termica(nuj exact cum ii zice la treaba asta) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 se supra incinge, aceeasi problema am si eu, numai ca la mine asta se rasfrange asupra tevilor de evacuare. Solutie: cumparat bujie buna, modelul specificat in cartea tehnica a motorului si reglat carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Asa mi-o facea si mie la scuter. Am umblat la carburator si s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate