Ralucone Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 Si posteriorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 si ca sa saliveze fumeile dupa tinuta serii bre superman... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Sa aveti distractie si sa puneti si voi poze, maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Bre noro...acum am inteles ce zicea Raluca cu purtatul banilor de beutura in chiloti...D-asta ti iai pus peste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 He he he...uite-l pe Superman in actiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 mai vin 3 circari in pijamale la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 the more the merrier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 pozele se gasesc aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 Moama, quelle promptitude. Lasa oamenii sa-si revina, caci a iesit de-a dreptul laser! Astept reload oricand, camashutza funky si-a facut treaba cu gratie, super chef nene Ras cu lacrimi la parada moto cu pijamale...si-n Ironi City nu mai zic. Avem ce povesti la vreo patru generatii de-acum inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 pozele se gasesc aici TARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 Am plecat vreo 10-11 insi in pijamale pe motoare, ne-am intalnit la Arc iar de-acolo am mers la Paw. Nu pot sa va spun comedie ce-a fost pe drum, cred c-am fost vedetele serii, bikeri in pijamale... Party-ul in sine a fost inca un eveniment de succes marca "Paw Waw"...unii din baieti n-au avut pijamale asa ca si-au luat camasile de noapte ale mamelor, bunicilor. Am dibuit si vreo doi Mujahedini pe-acolo. Bine, numai Emi parea mujahedin, precinul era mai degraba o "bunicuta" tanara si bine facuta Noro a facut senzatie in postura de mosh, cu halatul, palaria si bastonu-i aferent. Ochelarii de "cocalar" i-au dat un plus aparte de sharm, a avut priza la tinerele din Iron City. "Proud to be gay", melodia de la 12 de semnatura a clubului, a avut o semnificatie aparte aseara, avand in vedere ca pe scena s-au suit "bunicutele" noastre motocicliste... A fost de mare angajament party-ul, acu' ne pregatim sufleteste pentru urmatorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 si ca sa saliveze fumeile dupa tinuta serii mare stricat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 melodia de la ora 12 trebuie mentionat si dansul sustinut de zanul care a incantat publicul deci daca a dansat zanul...e clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 mare stricat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Am impresia ca rade ciob de oala sparta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Am impresia ca rade ciob de oala sparta adica ce vrei sa spui? amandoi suntem niste stricati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate