G.Burlacu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 alte filmulete? Foasrte tari filmuletele. Unul si de la mine aici avDz4_mcrYY e si putin de bulgarie pe acolo dar sper sa fie acceptat ....aaaa...si tre sa spun ..filmuletu e made by Inger^Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Faina treaba ce au facut oamenii astia!Mai rau e ca avem o tara frumoasa si ne batem jos de ea! nu ne batem noi joc de ea. isi bat joc de ea si de noi aia care ne conduc. Cand vad asemenea filmulete mor de ciuda pentru ca inca nu am motor (dar sper sa o rezolv in primavara asta) si pentru ca sunt atatea locuri pe care nu le-amvizitat, dar sper sa o fac totushi cat mai curand si mai des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Am gasit pe youtube 3 filmulete dintr-un tur de Romania facut de niste straini si excelent de bine montat si realizat: ] mai dar ce seamana ala cu dominator cu mine.....si tipa cu domi cu smara si tipu cu bmw cu tafu ...si tipu cu xl cu cristi sau poate chiar noi suntem ...in round romania uite un filmulet regizat de mine cu crossul prin padurile bucovinei unde ai voie sa mergi pe unde vrei (rarau si imprejurimile campulung moldovenesc) m4jXInRkAdo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 mai dar ce seamana ala cu dominator cu mine.....si tipa cu domi cu smara si tipu cu bmw cu tafu ...si tipu cu xl cu cristi sau poate chiar noi suntem ...in round romania uite un filmulet regizat de mine cu crossul prin padurile bucovinei unde ai voie sa mergi pe unde vrei (rarau si imprejurimile campulung moldovenesc) frumos frumos!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 felicitari celor care au pus filmulete facute de ei! Am mai gasit si eu pe youtube: In apuseni, facut de mihafurdui pA8XPm7BADQ si pagina lui Vali http://www.youtube.com/profile_videos?user=valisorin cu multe filmulete dragute foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Excelenta idee cu topicul asta. Astept sa mai vedem si alte filme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Excelenta idee cu topicul asta. Astept sa mai vedem si alte filme! tu calatoresti destul de des...nu ai filmat niciodata? ia pune mana si filmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 tu calatoresti destul de des...nu ai filmat niciodata? ia pune mana si filmeaza Pana acum m-am cam limitat la poze, insa anul asta am sa fac si niste filmulete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Cred totusi, macar putin, ca tara noastra merita un coltisor in acest forum, unde sa postam filmulete din plimbarile noastre prin Romania. Vedem si noi ce tara frumoasa avem desi uneori negam asta. Locurile neatinse de civilizatie sunt mirifice. Asa ca rog sa postati aici filmuletele din excursiile voastre, dar cele frumos realizate, nu filmulete din care nu se intelege nimic. Am gasit pe youtube 3 filmulete dintr-un tur de Romania facut de niste straini si excelent de bine montat si realizat: part 1 gaGkKeS6sUU&feature=related part 2 -tH-1cHXzAY&feature=related part 3 L2weXps2keQ&feature=related FOARTE FRUMOS.... ma tenteaza un motor de asta si pe mine.... astea da excursii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 One of mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 felicitari celor care au pus filmulete facute de ei! Am mai gasit si eu pe youtube: In apuseni, facut de mihafurdui si pagina lui Vali http://www.youtube.com/profile_videos?user=valisorin cu multe filmulete dragute foc SALUTARI MOTOCICLISTILOR !!! am postat cateva filmulete pe youtube,dar avem MOTOTUBE.RO in care fratii nostri au postat ceva - si sunt multe ; eu in ambele sunt "floradmoto" ; http://www.mototube.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) asta se pune? Cluj-Zalau bine,mergeau cam repede si nu se vede peisajul prea bine Editat Iulie 2, 2008 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Ideea topicului cum am mai precizat aici e sa promovam Romania, frumusetile de pe aici, prin filmulete facute de noi. Astfel ne putem trezi interesul reciproc cu trasee pe care, din intamplare sau nu, nu le cunosteam. Asa ca orice filmulet aveti facut in Romania, cu motorul...puneti aici, de preferabil direct filmul concret si nu link...dar e ok si linkul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate