Ravenitza Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 bai oameni fara mila, barbati insensibili, mari si rai, capcauni verzi si ticalosi, de ce ati suparat fata? organiza si ea o excursie mica si v-ati trezit sa o suparati. of! cata rautate!!! si oamenii care totusi vor sa mearga ce fac? au ramas fara conducator, capetenie... raven, eu zic sa le arati tu lor...sa te duci si sa-i faci de rusine, toti care s-au luat de tine sunt niste frustrati rai si vicleni care supara o fetita cuminte si inocenta. daca va mai luati de ea o sa aveti de-a face cu mine! m-ai facut sa rad am zis: sambata la 9.30 la academie, la 10 deja am plecat In plus NUUUUUUUUUUUUU sunt capitan, nu am experienta de asa ceva, gasim noi pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 m-ai facut sa rad am zis: sambata la 9.30 la academie, la 10 deja am plecat In plus NUUUUUUUUUUUUU sunt capitan, nu am experienta de asa ceva, gasim noi pe cineva Perfect de acord ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 Perfect de acord ! nici nu am pretins sau afirmat ca as fi capabila sa fiu capitan!!! asa ca hai sa o lasam balta ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Raven.........tu crezi ca este corect ce faci tu acum?..........eu mi-am anulat orele de scoala de sambata ca sa vin cu voi ........... ce scoala ai u sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 din informatii cat se poate de sigure, userul gunix este femeie, doamne, si ce femeie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 din informatii cat se poate de sigure, userul gunix este femeie, doamne, si ce femeie. ce femeie ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 domnu' raul, ma faci sa fiu offtopic si o sa fiu acuzata ca stric discutia de plimbari (ceea ce nu imi doresc)... nu prea cred ca o sa-mi dea raven o bere ca e confuza in privinta identitatii mele ... asa-i raven? dar vezi, pot si eu fi fata buna, doar te-am distrat aci nitel. asaaaa... neaparat sa faceti muuuulte poze, in special cu misterioasa capetenie , se pare ca sta undeva in umbra, fiti cu bagare de seama, poate de fapt vrea sa va fure sufletele pe drum spre ruse! atentie!!! ...glumesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 ce scoala ai u sambata? Scoala de soferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Sa-mi fie cu iertare, dar plimbari de genul asta nu au cum sa devina ,,extrem de placute" ! De ce ? ... iata: 1.- Deja s-au adunat prea multe motociclete. Mersul in grup necesita multa disciplina ! Ma indoiesc ca o sa-si vada fiecare de ,,locul" lui ?! 2.- In grup sunt motoare de toate felurile si toate natiile. O sa va imprastiati pe multi kilometrii ! Unuia cu o supersportiva nu o sa-i convina sa ruleze batraneste dupa un XT600 ! 3.- Skill-uri diferite ! Adica motociclisti care nu prezinta pericol in acel grup, dar si motociclisti care ... pur si simplu nu se uita in oglinzi cand schimba banda ! 4.- De preferat este sa pleci la drum cu persoane pe care te poti baza ! Prieteni apropiati care sigur te vor ajuta la nevoie si nu necunoscuti care ,,vor spala putina" cu prima ocazie ! 5.- Un grup de 5-6 motociclete este suficient pentru un rulaj ,,safe" ! Daca deja sunteti 15-20, trebuie sa va sccindati in grupuri mai mici, altfel incurcati tot trafilul pe sensul respectiv ! ... Si nu e doar soseaua noastra ! 6.- Este de preferat ca liderul grupului sa detina toate informatiile despre traseu si sa ii informeze si pe ceilalti, cu mult inainte de ora plecarii ! In timpul rulajului, nu o sa poata face ascest lucru ! ... Astea sunt doar cateva ,,impedimente" ... sa le zic asa ! Vorbesc din experiente (placute sau mai putin placute) si nu din citit ! In grupul meu suntem doar 4 motociclisti care ,,ne plimbam", dar fiecare il cunoaste foarte bine pe celalalt, ii stie reactiile, stie sa se uite in fata, ... dar si in spate ! Va urez succes deplin la plimbare si sper ca sambata sa fie o zi asa cum o doriti ! Dar mai ganditi-va putin la numarul de motociclete ! Ride safe ! P.S. ..... si acum puteti sa dati cu pietre ! Pai de ce sa arunce man cu pietre ? Ai zis niste adevaruri, unde sunt prea multi nu e foarte ok, decat daca se fac grupuri mititele.. cu o oarecare distanta intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Scoala de soferi Pt cat A ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 domnu' raul, ma faci sa fiu offtopic si o sa fiu acuzata ca stric discutia de plimbari (ceea ce nu imi doresc)... nu prea cred ca o sa-mi dea raven o bere ca e confuza in privinta identitatii mele ... asa-i raven? dar vezi, pot si eu fi fata buna, doar te-am distrat aci nitel. asaaaa... neaparat sa faceti muuuulte poze, in special cu misterioasa capetenie , se pare ca sta undeva in umbra, fiti cu bagare de seama, poate de fapt vrea sa va fure sufletele pe drum spre ruse! atentie!!! ...glumesc si eu <small>--- Mesaj completat în 19 Feb 2008 11:18 -------------</small><br/>domnu' raul, ma faci sa fiu offtopic si o sa fiu acuzata ca stric discutia de plimbari (ceea ce nu imi doresc)... nu prea cred ca o sa-mi dea raven o bere ca e confuza in privinta identitatii mele ... asa-i raven? dar vezi, pot si eu fi fata buna, doar te-am distrat aci nitel. asaaaa... neaparat sa faceti muuuulte poze, in special cu misterioasa capetenie , se pare ca sta undeva in umbra, fiti cu bagare de seama, poate de fapt vrea sa va fure sufletele pe drum spre ruse! atentie!!! ...glumesc si eu Ok.......you are a "lady''...........asta inseamna ca nu bei bere........eu cred ca bei.......berea place oricui........ ......sau hai cu nooi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Pai de ce sa arunce man cu pietre ? Ai zis niste adevaruri, unde sunt prea multi nu e foarte ok, decat daca se fac grupuri mititele.. cu o oarecare distanta intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Pt cat A ? Da...........am mai facut=-o in vara dar acum invat sa stau pe moto si sa schimb vitezele ca are multe si "este" incurcate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Da...........am mai facut=-o in vara dar acum invat sa stau pe moto si sa schimb vitezele ca are multe si "este" incurcate da u ai permis ? .. io zic sa te duci frumos la scoala si sa lasi plimbarile mai lungi si daca nu vorbesti la misto , liderul grupului , sau chiar toti participantii la excursie ar trebui sa nu te primeasca . de ex eu unu nu ma risc sa merg cu tine la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 da u ai permis ? .. io zic sa te duci frumos la scoala si sa lasi plimbarile mai lungi Tu te-ai urca fara permis pe un GSXR de 750 140cp si 320kg fara permis? Hai ca iar se supara raven pe mine ca sunt offtopic Raven dau o bere sau ce vrei tu dar nu te mai supara pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Da...........am mai facut=-o in vara dar acum invat sa stau pe moto si sa schimb vitezele ca are multe si "este" incurcate Ia vezi .. poate te ajuta asta http://www.powercommander.com/powercommand...ck_shifter.aspx se numeste Quick Shifter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Tu te-ai urca fara permis pe un GSXR de 750 140cp si 320kg fara permis? Hai ca iar se supara raven pe mine ca sunt offtopic Raven dau o bere sau ce vrei tu dar nu te mai supara pe mine pai si atunci de ce te mai duci la scoala? si io poate nu , da il shtiu pe altu care a mers fara permis pe fire blade 900cc , pana la sinaia si inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 mai raul, eu nu mai inteleg nimic? adica iti trebe alt permis decat cel de A pentru gixer de 750? tu te antrenezi sa schimbi viteze la scoala de soferi? daca tot vrei sa o cunosti pe elena, mai bine o inviti la un cico, decat sa mergi la ruse. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 pai si atunci de ce te mai duci la scoala? Pt sutdente mah ... ce nu ai inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 mai raul, eu nu mai inteleg nimic? adica iti trebe alt permis decat cel de A pentru gixer de 750? tu te antrenezi sa schimbi viteze la scoala de soferi? daca tot vrei sa o cunosti pe elena, mai bine o inviti la un cico, decat sa mergi la ruse. parerea mea. Adica tu vrei sa imi spui ca imi sta bine cu masa in cap --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 11:38 ------------- Pt sutdente mah ... ce nu ai inteles Vezi......imi place cum gandesti...........esti ca un om mare........parca le stii pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Adica tu vrei sa imi spui ca imi sta bine cu masa in cap <small>--- Mesaj completat în 19 Feb 2008 11:38 -------------</small><br/> Vezi......imi place cum gandesti...........esti ca un om mare........parca le stii pe toate mai bine o cunosti si pe ea si pe noi la petreceri la paw waw , decat sa mergi pana la russe cand u te duci la scoala sa inveti sa schimbi vitezele si sa stai pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 ...... Vezi......imi place cum gandesti...........esti ca un om mare........parca le stii pe toate Nu ma calca pe coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 mai bine o cunosti si pe ea si pe noi la petreceri la paw waw , decat sa mergi pana la russe cand u te duci la scoala sa inveti sa schimbi vitezele si sa stai pe motor MAN.........am glumit, ce naiba............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) Si uite ca numarul scade... Eu 99% nu mai vin din motive de vizita la s0-acra (mi-era sa nu autocenzureze forumul ) ) si nesthe analize. [..........] Imi cer scuze initiatoarei excursiei si celorlalti daca am incurcat pe cineva. Sper sa mai fie si alte ocazii de plimbari sa ne mai vedem si pe motoare, nu doar la tastatura. Editat Februarie 19, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 There Will Be Blood. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate