LAETITZIA Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Asha cum multi bine stiu , eu sunt militant pentru acest loc de intalnire shi incerc sa va conving sa stabilim aceasta locatie ca UNICA locatie de intalnire a motociclistilor din bucuresti shi nu numai. Ca dovada ca se gandeste mult la noi, gazda noastra, Adi va organiza in aceasta vineri petrecerea de inaugurare a terasei din interiorul barului, (creata pentru minimizarea discutiilor cu vecinii care ne parasc la politzie in fiecare vineri). Se aude treaba ca se va lasa cu concursuri cu premii, atmosfera diferita de cea obisnuita, bere rece cu shi fara alcool precum shi sucuri sau cafele... Concursurile vor fi sponsorizate de Marlboro deshi premiile nu vi le pot dezvalui fiind surpriza serii. Cu sperantza ca ne vom simtzi mult mai bine ca de obicei, va voi astepta la Etrusco incepand cu orele 18:30 - 19:00 in data de 22.04.2005 Cu stima, Vlad Intrarea se face pe baza dorintzei de distractzie shi "voie buna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 (editat) Rectificare: Va rog sa ma scuzatzi dar din viteza am scris cu user-ul nevesti-mi dar este scuzabil datorita entuziasmului... Este ca v-am dat gata? Editat Aprilie 18, 2005 de Bronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 daca da don leoncio o bere, shi dup-aia eu una, shi dup-aia don leoncio inca una etc. promit ca vin ... Va rog sa ma scuzatzi dar din viteza am scris cu user-ul nevesti-mi dar este scuzabil datorita entuziasmului... adica vrei s-o faci super-membru pe nevasta-ta!!!! pe vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Man as veni si eu ... dar sunt pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Totu-i frumos ... numai ca exista o problema. Ideia lu' Adi cu terasa interioara este veche dar este ciudat sa lasam motoarele afara shi noi sa stam pe terasa din interior fara sa le vedem. Nu ca am prinde drag de lele dar sunt multzi tziganushi prin zona. Eu oricum sunt pro etrusco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 mergem la o pizza vineri, cum sa nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 1. Baiazide, gasesti tu cu ce sa vi... 2. Placebo, va exista un paznic la motoare tocmai din cauza asta, si pentru ca noi sa ne putem distra in voie fara grija ca se va umbla la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 La sfarsitul acestei saptamani suntem invitati in Etrusco unde va fi prezenta echipa celor de la Marlboro la o petrecere speciala. Vor fi jocuri, concursuri si evident premii. Distractia este garantata ca de fiecare data. Deci sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Am o melamurire ... cine este Geta? Vine shi Geta Ride? ... e cantareatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Am o melamurire ... cine este Geta? vin shi cei de la timpuri noi?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 /index.php?showtopic=17617 Merci! Pusesem shi eu un post asemanator daca te uitai putzin mai jos... Dar nu conteaza, conteaza sa ne distram vineri seara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 (editat) Uite ca sa fur shi eu ideea!!! Haideti mai oameni buni scrietzi aici sa facem audientza ca poate imi dau shi mie astia un pachet de Marlboro ca tot sunt fumator de aceasta marca... Editat Aprilie 19, 2005 de Bronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Nefumator inrait, dar pizza aia.... Buuun, Etrusco sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 10x moderatorilor (la inceput nu imi dadeam seama ce este cu numele topicului schimbat) Dar m-am prins... Multzam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Gata m-am prins ... este Geta rade (fata care rade ... nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Gata m-am prins ... este Geta rade (fata care rade ... nu?) n-ai ghicit??? uite cine-i geta: Copiii spun daca-i intrebi ca cea mai buna-i mama Mai sint si unii care spun ca cel mai bun e tata Baietii de la bloc - ca cea mai buna-i Geta Bai, Geta-i sor-mea! Acum am sa va spun eu cine tine loc de mama Acum am sa va spun eu si cine va tine loc de tata Baietilor va spun acum ce-i place si lui Geta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Vin si io! Da'... cred ca iar o sa plec devreme . @DMW-ul! Ca de-obicei, nu?! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 chiar mai mult ca vin cu prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Salutare, daca imi recuperez motorul de la Adi (Hannibal) cred ca ajung si eu, ca m-am saturat sa tot vin pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 "Haideti cu noi, tineri din toata tzara!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 "Haideti cu noi, tineri din toata tzara!!!" tu ai comision cumva daca venim mai multzi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Sper sa imi dea shi mie un pachet de tigari pentru reclama dar nu stiu, sa vedema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAETITZIA Postat Aprilie 20, 2005 Autor Share Postat Aprilie 20, 2005 cand a deschis topicul,chiar i-am spus lui bronto ca ii va pune cineva,la un moment dat,intrebarea asta!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 cand a deschis topicul,chiar i-am spus lui bronto ca ii va pune cineva,la un moment dat,intrebarea asta!!! "Haideti cu noi, tineri din toata tzara!!!" pai daca umbla cu sloganuri comuniste!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 poate cineva sa scrie o adresa...(etrusco)....ca io nu am mai fost shi nu stiu unde e sau cine nu a mai fost nu poa sa vina? daca scrie cineva o adresa cre'ca ne vedem vineri seara, daca nu.....cre'ca ne vedem vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate