lucicanu Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 NEVOIE MARE de codul de vopsea de la o HONDA CBR600RR din 2006 ALBASTRA.vreau sa vopsesc carena fata si nu am codul pt prepararea vopselei este culoarea ALBASTRA.care ma poate ajuta o sa-i raman dator cu cinste si miii de multumiri.....pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Nu are trecut codul trecut pe un abtipild sub sea? Sau un abtipild pe coperta spate a manualului ei? (Asta daca ai luat-o de noua cu manual) Si vopsitoriile bune pot lua o mostra de vopsea si o prepara cu ajutorul computerului prin diverse amestecuri.... asa ai incercat? LE: am cautat si modele albastre exista doar incepand cu 2007. E cumva albastru-alb? daca da codul este B197M. Sursa: http://www.colorrite.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Maine o sa ma uit eu si pe seara o sa iti postez codul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 De obicei codul e pe cartea de service, calculatorul doar itzi da reteta, stabilirea culorii o face ochiul sau codul(ceea ce e mult mai sigur) se mai pune uneori si sub sha, sau placuta de identificare. Iti spun toate astea deoarece ma okup cu asa ceva de 15 ani, am instalatia mea ,,STANDOX", pot face si spray-uri la comanda. Dar din cate am intalnit la moto (mai mult fac pt auto) codurile originale mai ales la cele japoneze , au cate o componenta deosebit de scumpa si care intra DOAR in reteta respectiva..daca nu te descurci cu codul iti trimit maine cam cum trebuie sa ,,sune" ca nu intotdeauna scrie ,,paint" in dreptul lui, uneori e pus asa pur si simplu aiurea Daca te mai pot ajuta cu ceva in dom vopselelor si tinichigeriei...cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Ai putea sa te duci la un magazin specializat piese auto/moto whatever care comercializeaza si "paint", si sa-i rogi sa te ajute. Te duci cu carena-n mana, iti "citesc" culoarea si-ti spun exact ce ai nevoie s-o faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 PB215C Sry pt intarziere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate