M1dnight Speeder Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 am prins o zii frumusica si am plecat din Constanta spre Costinesti ( cine stie soseaua, 3 beenzi/sens, super) si am mers mai tare putin...dar cand am atins 190/km/h m`am speriat cand am vazut ca mi s`a taiat gazul..a intrat in frana de motor singura..eu acceleram dar torometrul tot cobora..pana la nush`..cam 100 asa..si apoi isi revine..accelerez iar..si la fel..nu conteazxa pe ce treapta ii prind..dar la 190 fix asta se intampla............deci pt cunoscatori poate stiti ce are..:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 am prins o zii frumusica si am plecat din Constanta spre Costinesti ( cine stie soseaua, 3 beenzi/sens, super) si am mers mai tare putin...dar cand am atins 190/km/h m`am speriat cand am vazut ca mi s`a taiat gazul..a intrat in frana de motor singura..eu acceleram dar torometrul tot cobora..pana la nush`..cam 100 asa..si apoi isi revine..accelerez iar..si la fel..nu conteazxa pe ce treapta ii prind..dar la 190 fix asta se intampla............deci pt cunoscatori poate stiti ce are..:-?? hmmm ... ai cumva limitator ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 poate ai benzina insuficienta. poti sa ai jeg in robinetul de benzina. ia sa incerci sa ii dai blana trecuta pe rezerva. ca sa vezi daca asta este cauza, sau nu...le iei prin eliminare... off-topic...stai cumva pe traian/ferdinand? si mobra ta este neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 e o problema ce am mai intalnit-o la SRAD-uri da jos rezervorul si vezi ca ai mizerie in el sau in pompa de benzina, verifica toate traseele de benzina, sa fie curate. cam atata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 sau e desprins furtunul presurizare (ram air) al camerelor de nivel carburi (desi in cazul acesta nu ajungea la 190) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M1dnight Speeder Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 off-topic...stai cumva pe traian/ferdinand? si mobra ta este neagra? nu..eu sunt cel cu SRAD`ul alb albastru cu vesta eflectorizanta verde si casca aia cu dinti:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clickerfux Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 am patit-o si eu,dar la mine au fost membranele de vacuum din carburatoare,erau cam gaurite...check it out...spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate