ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Am plecat 8: 2 BMW GS, 2 BMW Dakar, O cagiva Canyon, O yamaha TTR, 2 KTM LC4 Super gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 am mers pe asfalt doar pana la cernica. Apoi am luat-o pe ogoare si am mers numai dupa GPS pana la Oltenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 Mult praf. in general lasam diostante mari intre noi si ne regrupam din cand in cand - mai ales cand intalneam sate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 din viteza se mai scapa si pe aratura noroc ca eram multi si puternici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 una din pozele favorite: Bogdan printre ogoarele patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 la oltenita am facut o pauza de sandwich si cafea pe un ponton plutitor la Dunare. in spate se vedeau vecinii bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 de la oltenita am ramas 6 si a inceput show-ul ... am plecat tot pe aratura spre Giurgiu, cu intentia de a merge cat mai aproape de DUnare si de digul de aparare. Aici s-a stricat foarte tare si drumul si am dat de niste super noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 noroc ca eram mmulti si puternici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 mi-as fi dorit niste cauciucuri noi atunci Dupa primele treceri am adoptat insa strategia lu Amir (super motociclist ) si o luam direct prin mocirla - a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 (editat) o casa intre dig si dunare. apele s-au umflat in iarna si de atunci animalele au ramas in grajd. Omul le duce iarba cu barca si asteapta linistit sa vina vara Editat Aprilie 21, 2005 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 la vreo 20 km de giurgiu am reusit sa ne suim pe dig si am scapat de noroaie. La girugiu am mai facut o pauza la benzinarie si am luat-o pe sosea spre bucuresti. Eram rupti de obositi dar fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 am mancat ceva tzarana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 21, 2005 Admin Share Postat Aprilie 21, 2005 Frumos, felicitari. Va invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Daca tot v-ati incalzit eu va invit la o ture de citiva km (Bucuresti - Costinesti) 85% OFFROAD ! plecam simbata (30Apr) din Bucuresti Salut zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 Multumim de invitatie Eu vin sigur Zsolt. Am vorbit cu tine la expozitie. ABia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Frumos. Ce pacat ca nu am putut veni... Eu sunt cu aspirina si paracetmolul pe noptiera. Daca nu am fost cuminte cind a trebuit si m-am plimbat pe frig acum ma uit cu jind la fotografiile altora. Asa imi trebuie. Suna interesant propunerea lui Szolt cu toate ca imi vine sa injur pentru ca am facut comanda de buson ulei si suport oglinda de vreo 3 luni si nu mi-au venit nici azi. Profit de aceasta ocazie poate o sa citeasca si Dl Szolt acest mesaj, si ma declar pentru prima data nemultumit de reprezentarea KTM in Romania. Nu stiu daca acest lucru este stiut de cei de la KTM Austria. Oricum am sa le scriu un mail. Gata m-a luat valul si am scris off topic probabil din cauza bolii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Eu nu stiu unde ai comandat aceste piese. Ogrinzi noi avem pe stoc. Despre buson de ulei daca-mi scri la ce tip de motor veri sa-l folosecti e posibil sa-l avem si pe acela. Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Super pozele ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Marfa drumul. Se poate enduro deci si fara munte si fara a speria animalele. La mai multe ca doresc. L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 Ionut, Lasa pastilele si hai sa iesim weekendu asta Liviu, Nu mai vorbesc cu tine. Cum ai putut mah sa-ti iei Freewind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 (editat) Va asteptam la Constanta. Poate ne dati si noua ruta si timingul prognozat si sa va asteptam la Cernavoda pentru a parcurge drumul pana la Costinesti impreuna. Editat Aprilie 22, 2005 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 bai eu sunt cuminte, mergem doi pe motor, vrem sa stam comod in "sea" si acum, intre noi fie vorba...ce diferenta e inte freewind si un gs650? sau zic prostii si este o mae diferenta? vreau lumina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 bai eu sunt cuminte, mergem doi pe motor, vrem sa stam comod in "sea" si acum, intre noi fie vorba...ce diferenta e inte freewind si un gs650?sau zic prostii si este o mae diferenta? vreau lumina.. E invidiosi astia domle ca ti-ai luat freeeeee. Si ce daca!!!!!!!!??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 frumoasa tura....de-abia astept de 1 mai sa o luam pe aratura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 excelent, felicitari ioane.poza cu tine de la final face toti banii si spune tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate