Sher Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 unde ai gasit ca este intrunire ca pe probike nu este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ... si eu care credeam ca ne pui si noua niste poze de la Seres ! am incercat sa pun poze de la serres dar nu pot Mesaj completat unde ai gasit ca este intrunire ca pe probike nu este este pe motociclism scrie mare ciolpani 28-30 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Incep de azi ca e timp suficient pana sambata 5.iunie.2010 - pentru o plimbare mai lunga. O sa va reaminesc si joi la intrunire, insa o pun si aici pe forum. Care vrea ca sambata sa trecem podul pe la ruse si sa mergem la Svishtov (orasul bulgaresc aflat pe partea cealalta a orasului Zimnicea). Silviu a propus-o si eu o dau mai departe. Petrica a zis ca merge si el. Plecarea de dimineata, max. ora 10:00 1. Sky-Hunter 2. Silviu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Petrica cum adica te lasi de motociclism ?! Nu-ti mai plac motoarele sau nu mai vrei sa mergi pe moto ?! sau ai nevoie de $$$ si d'asta vinzi moto. P.S. Ar fi frumos sa mergem in Bulgaria, mai vorbim pana joi cum stau lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Weekendu' 30-01.08.2010 Transfagarasan - Intrunire Sibiu - Brasov - Cheia - Bucuresti Plecarea se va face vineri dupa ora 16. VINERI Prima etapa pana la Curtea de Arges unde innoptam. SAMBATA Dimineata - Transfagarasan - Intrunire Sibiu. Dormim in zona Sibiu. DUMINICA Cea mai lunga din etape, desi nu stiu daca este indicat dupa noaptea de sambata, Sibiu - Brasov - Cheia - Ploiesti - Bucuresti , dar mergem lejer. Putem face doua plutoane in functie de viteza de deplasare. Vedem. Cazare la pensiuni. Sau cu cortul sambata la intrunire. Deocamdata suntem 4 din Zimnicea (CBR600, Hornet600, VZ800, Vmax). Dar pana la sfarsitul lunii iulie poate nu mai ramanem nici unul sau poate ne inmultim. Se pot intampla multe. Cine se mai baga? Macar teoretic PS La jumatatea lunii iulie facem o iesire de acomodare de o zi. La Veliko Tarnovo. Trecerea cu bacul pe la Zimnicea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) Nici pe mine nu ma pasioneaza prea mult intrunirile si nici nu este nevoie sa ramanem ... dar drumul pana acolo ... si important e sa bem bere, sa se auda rock... 0765 36 37 86 Teodor Voica Editat Iunie 30, 2010 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 merge cineva pe 24-26 la busteni la intrunire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kTa_maX Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Facem duminica , 24 mai, o plimbare pana pe litoral ? Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_LIN Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Facem duminica , 24 mai, o plimbare pana pe litoral ? Nu stiu ce sa zic dar 24 mai este marti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kTa_maX Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Nu stiu ce sa zic dar 24 mai este marti... 22 mai , my bad Deci nu vine nimeni ? Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Weekendu' 30-01.08.2010 Transfagarasan - Intrunire Sibiu - Brasov - Cheia - Bucuresti Plecarea se va face vineri dupa ora 16. VINERI Prima etapa pana la Curtea de Arges unde innoptam. SAMBATA Dimineata - Transfagarasan - Intrunire Sibiu. Dormim in zona Sibiu. DUMINICA Cea mai lunga din etape, desi nu stiu daca este indicat dupa noaptea de sambata, Sibiu - Brasov - Cheia - Ploiesti - Bucuresti , dar mergem lejer. Putem face doua plutoane in functie de viteza de deplasare. Vedem. Cazare la pensiuni. Sau cu cortul sambata la intrunire. Deocamdata suntem 4 din Zimnicea (CBR600, Hornet600, VZ800, Vmax). Dar pana la sfarsitul lunii iulie poate nu mai ramanem nici unul sau poate ne inmultim. Se pot intampla multe. Cine se mai baga? Macar teoretic PS La jumatatea lunii iulie facem o iesire de acomodare de o zi. La Veliko Tarnovo. Trecerea cu bacul pe la Zimnicea. pe cea cu transfagarasanul ma bag sigur,iar de cea de la bulgari ramane ''teoretica'' pentru ca nu stiu cum o sa fie prgramul exact de atunci. sper sa vada si cei din rosiori si videle TURA asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 ... poate ar trebuii sa te uiti putin la data postarii ! E' de anul trecut ... si tura la Bulgari sa consumat deja ! O sa mai bagam un Transfagarasean vara asta, dar sa se mai topeasca din zapada ! greseala mea. astept de foarte mult timp sa fac transfagaraseanul. cam in ce perioada se deschide tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 merge cineva sambata 28 mai la o plimbare scurta pana la Bucov (langa Ploiesti)? este ceva intrunire plecare pe la un 8 din alexandria si sa ne intoarcem dupamasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 As fi mers eu, insa sunt incurcat cu o pomenire ! Duminica nu se poate ??? ...... daca nu va incurc la caputolul ,,viteza de coraziera" insa ! duminica se sparge treaba, viteza de croaziera se poate adapta si la un 120km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 O sa mai bagam un Transfagarasean vara asta, dar sa se mai topeasca din zapada ! Salut, dragilor! Cand aveti de gand sa faceti Transfagarasanul, dati-mi si mie un zvon, sa ma lipesc si eu din Pitesti, ca poate ma intorc cu voi spre Turnu Magurele. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 cu Transfagarasanu ce se mai aude? hai ca intr-o sambata nu avem ce face cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Cred ca va trebui sa mai asteptati un pic cu transfagaraseanul, asta daca nu cumva vreti sa faceti slalom printre camioane http://www.4tuning.ro/campionatul-national-de-raliuri/raliul-argesului-schimba-fata-transfagarasanului-9380.html?utm_source=Newsletter__Newsletter_4Tuning.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_36407 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jam session Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Salutari motoristilor din Teleorman!Sambata,pe 18 Iunie,de la h 14,in Turnu Magurele va avea loc parada moto in avanpremiera Rock'n Port Fest,eveniment organizat de grupul Rockeri si Marea Imprieteneala Muzicala pe plaja de langa capitania portului.Dupa parada ne vom deplasa la locatie,unde ne asteapta pe langa bere,gratar si altele,la preturi ca pentru noi,un open air de zile mari,cu trupele Falze Reality(Brasov),Silver Bullet(Bucuresti) si Metrock(Bucuresti-trupa ce va deschide in Iulie Judas Priest si Whitesnake) si un show cu foc sustinut de cei 11 baieti si fete de la Hipnosis(Brasov).Dupa spectacol,ne vom antrena la un open stage-jam session,pe care-l vom repeta si Duminica seara.Mai multe detalii pe facebook-grupul rockeri,grupul marea imprieteneala muzicala,etc. http://www.youtube.com/watch?v=2My7FirR8Fk&feature=feedwll Salutari motoristilor din Teleorman!Sambata,pe 18 Iunie,de la h 14,in Turnu Magurele va avea loc parada moto in avanpremiera Rock'n Port Fest,eveniment organizat de grupul Rockeri si Marea Imprieteneala Muzicala pe plaja de langa capitania portului.Dupa parada ne vom deplasa la locatie,unde ne asteapta pe langa bere,gratar si altele,la preturi ca pentru noi,un open air de zile mari,cu trupele Falze Reality(Brasov),Silver Bullet(Bucuresti) si Metrock(Bucuresti-trupa ce va deschide in Iulie Judas Priest si Whitesnake) si un show cu foc sustinut de cei 11 baieti si fete de la Hipnosis(Brasov).Dupa spectacol,ne vom antrena la un open stage-jam session,pe care-l vom repeta si Duminica seara.Mai multe detalii pe facebook-grupul rockeri,grupul marea imprieteneala muzicala,etc. http://www.youtube.com/watch?v=2My7FirR8Fk&feature=feedwll ... gata,am plecat la fest,ne vedem acolo ... io o sa beau primu' bere ... dahhhh ... ! Editat Iunie 16, 2011 de jam session Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 (editat) ATATIA MOTORETISTI, NU MERGE NIMENI MAINE LA RED BULL ROMANIACS? Editat Iulie 15, 2011 de Sher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Vrea cineva o plimbare pe Clisura Dunarii, intr-un week-end de la sfarsitul lunii asteia ? Alexandria - Caracal - Craiova - Dirobeta T.S. - Orsova - Moldova Veche si retur - ~ 800km. Multam fain pentru anunt, deci cine se baga sa dea un semn: 1. Cand este plecare ? sa zici o data exacta, ora exacta. 2. Este o plimbare de 1 zi ? sau cu 1 noapte la Moldova Veche ? 3. Viteza aproximativa cu care rulezi tu la drum lung ? P.S. Eu pot merge la o drumetie mai scurta: pana la Targoviste (191 km), Campina (180 km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei O. Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 sunt tentat de plimbare, tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 1. Ultimul week-end din septembrie 2. 2 zile (sambata, duminica) Petrica am incercat sa te sun ... se mai tzine drumetia >?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei O. Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Astazi, 22.septembrie, ora 16:30 se pleaca la Silistea Gumesti (Aerodrom). Punct de plecare: OMV Alexandria. Cine doreste sa mearga, sa anunte aici sau la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei O. Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Se mai pleaca la Moldova Veche? Daca da, cand?? Sunt oameni pe trmotoclub care vor sa stie daca se mai tine sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 In principiu se mai pleaca, insa in week-end-ul 1-2 octombrie se anunta timp ploios, asa ca cel mai probabil ramane data de 8-9 octombrie. Totul este sa fie frumos afara, altfel nu are niciun rost sa ne chinuim pe vre'o ploaie mocaneasca ! Am facut update-ul pe site cu data de 07-09.oct - am inteles ca suntem 5, daca merg si eu 6. La mine singura problema este consumul, sper sa o rezolv sapt. asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate