aditorpan Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Am sa pun de acum in colo doar aici poze pentru a nu mai deschide alte topicuri. Prima e de sambata 23 februarie. Incercare de a ajunge la Lapusna(Valea Gurghiului). Esuata din cauza ghetei. In rest .... ploaie mocaneasca la urcare pana cand... drumul arata astfel dupa o tura de patinaj artistic m-am lasat pagubas La intoarcere am coborat cu 2 meseriasi! Astazi...24.02.... incercam alte trasee! Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) Buna idee numa sa nu se umple si topicu asta cu tampenii ca de obicei. Chiar ca era ceva gheata pe acolo.Am iesit si eu azi da m-am tinut aproape de oras da sa sti ca pe alocuri si pe astalt curatat mai era mazga si aluneca in cate o curba nu gluma,n-o curatat astia cum trebe nici macar E60-ul.Bafta! Editat Februarie 24, 2008 de Exorcist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Foarte fain ! M-a chemat si pe mine Sebi dar din pacate nu am putut veni.Poate altadata. Numa bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Duminica 24.02.2008 o mica plimbare pana la cetatea medievala Sighisoara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 SUPER --- Mesaj completat în 25 Feb 2008 19:38 -------------Duminica 24.02.2008, Reghin-Bistrita-Pasul Tihuta. Castel Dracula Muntii Calimani Muntii Rodnei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Excelent!Superbe peisaje, zapada multa... cum a fost drumul,ceva zapada pe drum sau era curatat? Editat Februarie 25, 2008 de Exorcist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 Drumul a fost curat pana aproape sus unde nu ere zapada pe drum, ci doar ud de la zapada ce se topea pe margine. Se putea urca lejer si cu un motor de strada. Asfaltul este bun cu exceptia ultimilor 7 km pana in varf, portiune care inca nu e reasfaltata. Insa traseul este foarte accesibil datorita distantei mici pana acolo, aproximativ 150 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Fain.Merci de informatii,inca ma gandesc pe unde sa mai iesim cand vremea ne permite pt ca nu avem inca echipament pt vreme de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 adrian, daca acum umpli topicul de poze, poate se termina memoria pentru la vara! numai bine si ride safe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 (editat) Pentru sa afara ii o vreme de cacao... , si stam cu motoarele-n garaj... ne apuca nostalgia zilelor de vara din sezonul precedent. Un mic pictorial din sezonul trecul pentru a ne mai trece off-ul. autorul Masivul Ceahlau urcare spre Sarmisegetuza Lacul Oasa Valea Sebesului coborare spre Obarsia Lotrului Castelul Bran Lacul Balea Transfagarasan Rarau Putna Cheile Bicaz Masivul Godeanu Retezat (Pasul cu corali) Retezat Lacul Izvoru Muntelui Pasul Prislop (fosta mobra) Frumoasa tara mai avem !!! SA VINA CALURA ODATA !!!!!!!!!! Si de prin Europa.... Capul Roca (cel mai vestic punct al Europei) Gibraltar POFTA MARE !!! Editat Martie 8, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Intradevar, frumoasa tara pacat ca-i populata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 Dupa un sfarsit de saptamana de cacao din punct de vedere meteo, impreuna cu un amic (Florin), ne-am incumetat sa iesim la plimbare pe ploaia asta mocaneasca ce nu se mai termina. Dat fiind conditiile meteo ne-am limitat la o iesire la Campul Cetatii... da de cat nimic... mobrele participantii Speram la zile mai insorite! --- Mesaj completat în 10 Mar 2008 10:10 ------------- Intradevar, frumoasa tara pacat ca-i populata Nu sant de acord cu tine. Insa dreptul la opinie e liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Pentru sa afara ii o vreme de cacao... , si stam cu motoarele-n garaj... ne apuca nostalgia zilelor de vara din sezonul precedent. Un mic pictorial din sezonul trecul pentru a ne mai trece off-ul. autorul Masivul Ceahlau urcare spre Sarmisegetuza Lacul Oasa Valea Sebesului coborare spre Obarsia Lotrului Castelul Bran Lacul Balea Transfagarasan Rarau Putna Cheile Bicaz Masivul Godeanu Retezat (Pasul cu corali) Retezat Lacul Izvoru Muntelui Pasul Prislop (fosta mobra) Frumoasa tara mai avem !!! SA VINA CALURA ODATA !!!!!!!!!! Si de prin Europa.... Capul Roca (cel mai vestic punct al Europei) Gibraltar POFTA MARE !!! Felicitari ... te invidiez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Bravo baieti! In sfarsit un topic frumos,sper s-o mentineti tot asa! Mi-era frica deja ca nu mai gasesc nimic interesant "pe acasa" intre atatea certuri si postari veninoase,da vad ca impreuna cu vremea buna (ma rog,cat-decat)a ajuns si pacea intre voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 (editat) 10.03.2008.... zi de luni.... ploaie mocaneasca.... ce mai... Dupa terminarea programului.. aproximativ 16.30.... 2 motoare ieseau gonind din Reghin cu directia Salard. Dupa slalonul datorat "craterelor" aparute in asfalt si pline de apa ca sa fie surpriza mai mare, am ajuns pe Valea Salardului. A fost scurt dar frumos. Pozele arata mai multe. La intoarcere ne-a prins noaptea si a fost o placere "asfaltul" combinat cu ploaie de pe Valea Muresului. Poze: pauza de tigara inainte de Rastolita Valea Salard Valea Salard prticipanti: Adi si Florin Editat Martie 10, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 10.03.2008.... zi de luni.... ploaie mocaneasca.... ce mai... Dupa terminarea programului.. aproximativ 16.30.... 2 motoare ieseau gonind din Reghin cu directia Salard. Dupa slalonul datorat "craterelor" aparute in asfalt si pline de apa ca sa fie surpriza mai mare, am ajuns pe Valea Salardului. A fost scurt dar frumos. Pozele arata mai multe. La intoarcere ne-a prins noaptea si a fost o placere "asfaltul" combinat cu ploaie de pe Valea Muresului. mama da voi va dati nu glumitii.lasa ca ne vine si noua vremea...de forje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Ba Gabi, te-am vazut ieri cu motoru si ti-am facut filmulet... se vede ca esti in rodaj... http://www.220.ro/La_plimbare_cu_lada-15421.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Ba Gabi, te-am vazut ieri cu motoru si ti-am facut filmulet... se vede ca esti in rodaj... http://www.220.ro/La_plimbare_cu_lada-15421.html tu ai tupeu nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 tu ai tupeu nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Ba Gabi, te-am vazut ieri cu motoru si ti-am facut filmulet... se vede ca esti in rodaj... http://www.220.ro/La_plimbare_cu_lada-15421.html ma dane eu te-am vazut la plaja erai cu catelu ce sa fac daca motor nu ai,si uite catelu lui dan ce ii facea la dan... ii dadea la ochiu maro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Mai bine cu cainele pe patura decat in jacuzzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Si iata, cum e f.tut si topicul asta, de altfel frumos si interesant. Respect Adi, si felicitarile mele, idiotii forumului asta - se pare, ca nu-s de ajuns nici o suta de topicuri, deschise exclusiv pentru voi. Intreb eu, ca cititor obisnuit, sa zic asa.. cine p.la mea este interesat de tampeniile voastre fara pic de umor, sa nu vorbesc despre umor de calitate..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Mai bine cu cainele pe patura decat in jacuzzi ia auzi dane sa bagat unu in seama pe aici cu noi,cum da soarele se trezesc si purecii..... frate dute la lucru nu ne urmari daca nu iti place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Intotdeauna stiam, ca esti tare inteligent... Cu capacitatile tale mentale numai vechimea ta in domeniul moto se poate concura. Anyway, nu-mi permit sa discut cu clown-ul forumului. Imi strica reputatia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Intotdeauna stiam, ca esti tare inteligent... Cu capacitatile tale mentale numai vechimea ta in domeniul moto se poate concura. Anyway, nu-mi permit sa discut cu clown-ul forumului. Imi strica reputatia.. Nu te mai agita.Discuta oamenii despre ture moto,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate