aditorpan Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Faine poze.... din pacate eram prea rupti sa mai pozam ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 faina tura , cu toate ca vad ca v-ati chinui un pic la deal . Bachus zi si mie te rog de unde ai luat ulei si simeringuri pentru furca , si ce fel de ulei . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 faina tura , cu toate ca vad ca v-ati chinui un pic la deal .Bachus zi si mie te rog de unde ai luat ulei si simeringuri pentru furca , si ce fel de ulei . Mersi alut Uleiul l-am luat la SMAEB,nu mai stiu ce marca dar pun aici un tabel cu vascozitatea in functie de drumurile practicate. vascozitate_ulei_telescoape.txt Simeringurile le-am luat de la Enduro Garage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 mersi ! treaba cu vascozitatea am citit-o si eu mai devreme . la Pegaso ce vascozitate ai folosit ? in manualul meu scrie 5W , dar ma gandesc sa bag 7,5 sau 10 ca ma dau mai mult pe strada si off-road mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) La asta te refereai ??????...... Editat Iulie 23, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) La asta te refereai ??????...... Nu!Nu!Nu!Cea cu obiectul pe care vreau sa aflu unde il tii. mersi !treaba cu vascozitatea am citit-o si eu mai devreme . la Pegaso ce vascozitate ai folosit ? in manualul meu scrie 5W , dar ma gandesc sa bag 7,5 sau 10 ca ma dau mai mult pe strada si off-road mai rar. Am pus 10W Editat Iulie 23, 2008 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 Ahaaa... asta !........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Ma ce reclama gratis imi facet cu sticla in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Echipa de sambata...... Urmatoarele 2 wk-enduri merg singur la identificare noi trasee.... tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) Echipa de sambata...... Urmatoarele 2 wk-enduri merg singur la identificare noi trasee.... tinem legatura. salut Adi zi-mi si mie cum gasiti toate traseele astea?exista cumva harti pe gps pt asa ceva sau prin metode conventionale gen harta de buzunar si busola? Editat Iulie 25, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Salut Exista si harti, insa cele mai tari trasee sant cele care le descoperi intrand in munte si cautand la fata locului cai de acces, apoi la marchezi pe harta , asta in cazul ca nu sant deja marcate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 SalutExista si harti, insa cele mai tari trasee sant cele care le descoperi intrand in munte si cautand la fata locului cai de acces, apoi la marchezi pe harta , asta in cazul ca nu sant deja marcate.... aha, m-am prins, si daca te ratacesti ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 aha, m-am prins, si daca te ratacesti ce faci? .......... sa te ratacesti e.... imposibil, chiar daca la un moment dat nu mai stii unde esti, tinand cont ca stii amplasarea masivului, dupa puncte cardinale iesi lejer din munte, asa ceva invata copii lin cluburile de cercetasi.. Putina orientare in teren si rezolvi problema lejer. Daca n-ai notiuni de baza.... stai acasa sau mergi cu cine stie. Intradevar cunosc cazuri cand s-au ratacit sau au mers si au ramas fara benzine, insa daca ai niste notiuni de baza Nu se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 frumoasa Transilvanie avem... imi plac toate pozele ce le-ati facut la cat mai multe plimbari... salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Felicitari gasca pt tura de pe Scaunul Domnului. Astept sa-mi spuneti si mie pe unde-i urcarea ca nu cunosc decat variantele clasice dinspre Bistra... Eu abia m-am intors dintr-o mini vacanta din zona capitalei, unde am avut sansa sa vad concertul Metallica si Kravitz, si sa petrec cateva zile pe litoral. Dar mi-a fost de ajuns. Vreau munte si vreau motor... Ceva planuri de saptamana sau de weekend? Maine postez si eu cateva poze dragutze din weekendul trecut care a fost cu adevarat plin. Ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Azi,impreuna cu Andrei si Bachus Jr,am dat o tura la Bistrita la o cupa de motocros.Ne-am noroit si noi din cap pana in picioare,am vazut o cursa faina iar la final ne-am dat si noi rotunzi cu cateva ture pe circuit. Deoarece dureaza prea mult sa pun si aici fotografiile,pun un link pentru cine vrea sa le vada. /index.php?...t&p=1362257 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Azi,impreuna cu Andrei si Bachus Jr,am dat o tura la Bistrita la o cupa de motocros.Ne-am noroit si noi din cap pana in picioare,am vazut o cursa faina iar la final ne-am dat si noi rotunzi cu cateva ture pe circuit.Deoarece dureaza prea mult sa pun si aici fotografiile,pun un link pentru cine vrea sa le vada. /index.php?...t&p=1362257 Foarte fain maestre ! Eu am cam somat astazi... doar o tura scurta pe Salard sa dezmortim pistoanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Foarte fain maestre ! Eu am cam somat astazi... doar o tura scurta pe Salard sa dezmortim pistoanele. Macar ai prins vreme buna ca noi am mers si ne-am intors pe ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Am plecat pe la 5.30.... si pe noi ne-a plouat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Oooo,inca un calut... Bun venit fratiorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Daaa.... e fost posesor de Honda Hornet si s-a "convertit" la enduro... E o Aprilia Pegasso din 2001. A inceput sa iasa deja cu ea pe teren asa ca la iesirile viitoare vom fi in formatie marita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Fratilor, Am nevoie de putin ajutor. Daca stiti si-mi puteti recomanda un mecanic bun sa-mi faca un reglaj de tacheti la Dominator, va rog sa-mi dati de veste. In perioada 10 - 22 August ies cu prietenul meu din Pitesti intr-un "tur al Romaniei" si ma apuc sa pregatesc bestia de drum... Adi, te sun zilele astea la o cafea sa-mi dai niste propuneri de traseu prin frumosii nostrii Carpati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Fratilor, Am nevoie de putin ajutor. Daca stiti si-mi puteti recomanda un mecanic bun sa-mi faca un reglaj de tacheti la Dominator, va rog sa-mi dati de veste. In perioada 10 - 22 August ies cu prietenul meu din Pitesti intr-un "tur al Romaniei" si ma apuc sa pregatesc bestia de drum... Adi, te sun zilele astea la o cafea sa-mi dai niste propuneri de traseu prin frumosii nostrii Carpati. Salut Mircea Reglajul ti-l poate face Pogo, e la service-ul din Podeni ai celor de la Suzuki, din cate stiu eu. Sa ma suni cu o zi inainte sa fiu prin zona. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Vreo iesire zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 Vreo iesire zilele astea? Azi imi desfac motoru sa-i schimb bujia si sa-mi fac o verificare. Sa vad cand termin. Sigur se iese pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate