mmircea Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Fratilor, salutari de la Suceava unde ne-am cazat la un prieten bun. Tura e super, am postat ceva poze. /index.php?showtopic=252967 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Am pus si eu aici cateva fotografii de la Zetea.A fost o intalnire super. Felicitari lui Tony care,chiar daca nu a castigat,a avut energia sa participe la toate concursurile(cu exceptia celui de tzatze evident) si lui Dan care,dupa parerea mea,a dus cea mai lunga lupta la concursul de trasul franghiei pe linoleul alunecos. Pentru a nu exista dubii,vreau sa specific faptul ca in paharele pe care le vedeti in mana lui Florin se afla,pe rand,ceai de menta,decoct din frunze de urzici si un macerat din macese si scoarta de anin. /index.php?...t&p=1393596 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) Am pus si eu aici cateva fotografii de la Zetea.A fost o intalnire super.Felicitari lui Tony care,chiar daca nu a castigat,a avut energia sa participe la toate concursurile(cu exceptia celui de tzatze evident) si lui Dan care,dupa parerea mea,a dus cea mai lunga lupta la concursul de trasul franghiei pe linoleul alunecos. Pentru a nu exista dubii,vreau sa specific faptul ca in paharele pe care le vedeti in mana lui Florin se afla,pe rand,ceai de menta,decoct din frunze de urzici si un macerat din macese si scoarta de anin. /index.php?...t&p=1393596 Mersi Bachus Am sa te corectez un pic , deoarece am castigat locul 2 la concursul de Penetrare si am luiat si premiu ( seara pe scena la festivitatea de premiere) , am participat la toate concursurile pentru distractie , doar de aia ne-am dus acolo sa ne distram , nu sa stam acasa ca obositii , iar concursul de "frumusetea tzatzelor" , cum zicea prezentatorul, acolo nu am putut face nimic , nu sunt eu purtatorul , oricum nu se inghesuiau fetele sa participe, asa ca nu am pierdut nimic.Iar Dan a rezistat cel mai mult pe linoleu si cred ca a fost cea mai spectaculoasa lupta . Sa ne vedem la cat mai multe intruniri , ca daca stam acasa obosim de plictiseala . P.S. Mersi de poze Editat August 12, 2008 de baiatu_tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Nice! Cat mai multe iesiri din astea. Ceva poze si de la mine cu multimea de la Zetea: no uite la betivii.....asta da intrunire....beti si nespalati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 no uite la betivii.....asta da intrunire....beti si nespalati. Titlul topicului e Ture Moto asa ca tu n-ai ce cauta aici poti sa-ti exprimi parerea in forumul dedicat tie pt ca vad ca ai niste postari noi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Am pus si eu aici cateva fotografii de la Zetea.A fost o intalnire super.Felicitari lui Tony care,chiar daca nu a castigat,a avut energia sa participe la toate concursurile(cu exceptia celui de tzatze evident) si lui Dan care,dupa parerea mea,a dus cea mai lunga lupta la concursul de trasul franghiei pe linoleul alunecos. Pentru a nu exista dubii,vreau sa specific faptul ca in paharele pe care le vedeti in mana lui Florin se afla,pe rand,ceai de menta,decoct din frunze de urzici si un macerat din macese si scoarta de anin. /index.php?...t&p=1393596 Mersi ptr descriere Bachus...dar vreau sa mai adaug ca pe langa ceaiurile mentionate de tine am mai gustat si niste ceai de pruna (ptr stomac) si ceai de struguri (ptr circulatie) ... P.S. super intalnirea si mai ales oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Hello! Ete ca am fost si eu si cu doi colegi la o tura pana la Lacul Rosu si Cheile Bicazului. (12.08.2008) Vreme superba, drum super pana in Gheorgheni, de acolo, nu e de vitezane...spre "norocul" nostru! Ete si cateva poze, nu multe k nu prea am fost instare sa facem foto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Mersi ptr descriere Bachus...dar vreau sa mai adaug ca pe langa ceaiurile mentionate de tine am mai gustat si niste ceai de pruna (ptr stomac) si ceai de struguri (ptr circulatie) ...P.S. super intalnirea si mai ales oameni Da,ai gustat de prune dar din greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Titlul topicului e Ture Moto asa ca tu n-ai ce cauta aici poti sa-ti exprimi parerea in forumul dedicat tie pt ca vad ca ai niste postari noi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Yellow Bike Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 no uite la betivii.....asta da intrunire....beti si nespalati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Fratilor, salutari din Cluj. Turul merge bine, poze si povesti mai jos... Sa ne vedem cu bine /index.php?...p;#entry1401477 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Yellow Bike Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 la intrunire la Hunedoara merge cineva din Mures? (21-24 Aug.)eu merg acolo direct de la mare si poate ne intilnim acolo la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 la intrunire la Hunedoara merge cineva din Mures? (21-24 Aug.)eu merg acolo direct de la mare si poate ne intilnim acolo la o bere Sorry, noi vom zice pas, mergem la Zalau la intrunire, 29-31. Maine, 17.08.2008 vreau sa fac o tura de Transfagarasan. Dak e cineva interesat...da-ti un mesaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Noua mea achizitie....flowerpower Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Noua mea achizitie....flowerpower Pai tu cand ai fost acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 16-17.08.08 tura Masivul Calimani & Masivul Ceahlau participanti.... eu si motoru... rasarit de soare Lacul Bicaz Traseu: Reghin-Toplita-L.Iezer-Vf. Retitis (2021m)-Pasul Nicovala(1984m)-Gura Haiti-Neagra Sarului-Panaci-Paltinis-Dragoioasa-Bilbor-Capu Corbului-Durau-Parau Mare-Izvorul Alb-Secu-Izvorul Muntelui-Cheila Bicaz-Cheorgheni-Toplita-Reghin Traseu: Reghin-Toplita-L.Iezer-Vf. Retitis (2021m)-Pasul Nicovala(1984m)-Gura Haiti-Neagra Sarului-Panaci-Paltinis-Dragoioasa-Bilbor-Capu Corbului-Durau-Parau Mare-Izvorul Alb-Secu-Izvorul Muntelui-Cheila Bicaz-Cheorgheni-Toplita-Reghin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Super tura Adisor...si din nou ai facut Calimanul si eu nu am putut veni .....cred ca te-am vazut aseara pe la vreo 9 si ceva prin deda bistra ..eu mergeam la festival... Bachus motoru ala l-am primit in dar de la baietii de la OCC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Frumoase ture Adi! Tot respectul, eu sunt doar novice, si stiu k moto meu nu e de ceea ce "practic" dar im place la nebunie si nu ma trag de la asta.. Cateva poze din 17.08.2008 in drum spre Transfagarasan si pe...enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Super pozele! Bravos baieti! Cateva poze din tura de Sambata 16.08.08 Traseu OffRoad: Tg. Mures - Tofalau - Cotus - Beu - Caluseri - Sacareni - Ernei - Tofalau - Tg. Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Super pozele! Bravos baieti!Cateva poze din tura de Sambata 16.08.08 Traseu OffRoad: Tg. Mures - Tofalau - Cotus - Beu - Caluseri - Sacareni - Ernei - Tofalau - Tg. Mures Bravo tuturor care nu stau pe loc si fac ceea ce le plac mai mult!! Respectele mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Chiar daca nu e vorba de noi,nu pot sa ma abtin.Acum o ora Adi,Florin si eu am intalnit in Reghin o pereche de elvetieni de vreo 50-55 ani care fac un tur lung prin Romania.Cu ce?Cu o motocicleta Hercules de 45 ani,ceva de genul asta. Impresionant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erinnys Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Tura de weekend Transfagarasan -Curtea de Arges - Valea Oltului Editat August 18, 2008 de erinnys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Foarte Frumos !... e bine cand toti mergem in ture !!!!!.... Alte poze si aici: /index.php?showtopic=255456 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pillo Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Tura de weekend Transfagarasan -Curtea de Arges - Valea Oltului Uuu...ce vreme faina ati prins! Eu am prins nori...si racoare...am fost numai duminik, voi?! Next time vin si eu! Dak ma luati bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate