mmircea Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Maine, invitatie la o plimbare prin judet. Probabil un Praid, Bucin, Gheorgheni, valea Muresului. Pana acum suntem pe lista Vlad cu Africana si Mircea cu Dominatorul... Dimineata la 10 ma mai uit pe forum. Dati nr de telefon cei interesati. Sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Vine baiatu... mergem. Boonn... deci am fost ... tura de vreo 280 km, participanti Mircea, Vlad si subsemnatu... Traseu : Sovata - Pasul Bucin - Gheorgheni- Toplita- Reghin - Mures Temperatura a fost ok pana ce am coborat in Joseni unde am dat de ceata si 0 grade. Da pana la urma a fost o tura super cu tovarasi super ! la plecare (Ernei) baietii servesc un porumb fiert... lacul Ursu, Sovata Pasul Bucin... Mircea Pasul Bucin... Vlad Pregatiri de plecare La o cafea la Bucin... lumea era la ski in zona Pasul bucin... pauza foto ... ... deasupra depresiuni Giurgeu- Ciuc... plafonul de nori din depresiune se va dovedi o ceata extrem de pacatoasa depresiunea ne va primi cu o inversiune termica cu amplitudinea de peste 13 grade C poza de grup .... in depresiune am mers pe-o ceata densa cu vizibilitate de 20 m si o temperatura de 1 grad C Editat Februarie 7, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 o fost foarte relaxanta ziua de azi.. da ai uitat pozele astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Daaa... taaare !... Astea tu le-ai facut ! .. Editat Februarie 7, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 Poze proaspete cu noua camila pentru sezonul 2009. Urmeaza prepararea ei pentru moto-adventure! Prima testare... Bike on Ice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Poze proaspete cu noua camila pentru sezonul 2009. Urmeaza prepararea ei pentru moto-adventure! Prima testare... Bike on Ice ! Ma, esti nebun... Si n-ai zis nimic... Meriti sa dai o lada de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Poze proaspete cu noua camila pentru sezonul 2009. Urmeaza prepararea ei pentru moto-adventure! Prima testare... Bike on Ice ! Maaama ce de patratele...si ce bandajat e nenea ala... Asta-i dromader,nu camila. Sa te duca mult si bine,numai pe unde vrei tu. Da' vezi cum faci cu etichetele... Ma, esti nebun... Si n-ai zis nimic... Meriti sa dai o lada de bere Da' n-o zis in vara ca asteapta sa-i fete camila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Lasa ca poate ii fata dromaderu asta si ne da si noua cate un pui .... sa ai noroc de ea si cat mai multi km ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 Lasa ca poate ii fata dromaderu asta si ne da si noua cate un pui .... sa ai noroc de ea si cat mai multi km ... Da man... le-am lasat impreuna... dade, date... s-or imultii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Da man... le-am lasat impreuna... dade, date... s-or imultii... Foarte tare!! Felicitari maxime si bucurii pe masura! Acum zi-mi si mie....ca pentru un nepriceput pe acest segment....diferenta dintre cele doua e ca moto asta nou e preparat mai mult pentru gen Dakar(mai hard...)? Succese nebanuite sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinel31 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Salutare fratilor, Felicitari pentru noul monstru foarte fain, imi place la nebunie culoarea ceva date despre el, Km, euro, de unde? Distractie placuta la Ice, stau sa sufar aici si ma uit pe fereastra unde s-a pus deja zapada, de la mine este ceva drum pana la intrunire 400 KM dar si spiritul meu merge cu voi va salut cu deplin respect Drum curat Da man... le-am lasat impreuna... dade, date... s-or imultii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 19, 2009 Autor Share Postat Februarie 19, 2009 Multumesc de urari domnilor! Din punct de vedere tehnic nu sant deosebiri foarte mari, diferenta sta in suspensii fata/ spate, transmisie la roata, inaltime, garda la sol mai ridicata, si inca cateva optionale pentru enduro. Da intradevar e varianta mai de enduro a gamei F 650 gs de la BMW. Oricum in final va fi preparata pentru moto-adventure, deja am inceput s-o dotez cu cele necesare, iar inca cateva repere sant comandate si sant pe drum. La final am sa pun o lista cu ce s-a imbunatatit camila. Marinel... ne pare rau ca nu poti ajunge, da lasa ca tragem alte ture mai pe caldura si recuperam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Salutare , Cea mai frumoasa excursie pe moto facuta de mine impreuna cu colegii mei a fost anul trecut prin vara , nu prea am avut timp sa va povestesc at. but it's never too late , asa ca am cateva poze care vb de la sine , o plimbare prin niste locuri cu privelisti de neuitat munti , cascade , pesteri , si anume un traseu pt enduristi : din statiunea Padina - pana sus la Babe , daca nu ati fost si aveti ocazia sa mergeti acolo sa nu stati nici o secunda pe ganduri . PS: Aveti grija la ursi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Salutare , Cea mai frumoasa excursie pe moto facuta de mine impreuna cu colegii mei a fost anul trecut prin vara , nu prea am avut timp sa va povestesc at. but it's never too late , asa ca am cateva poze care vb de la sine , o plimbare prin niste locuri cu privelisti de neuitat munti , cascade , pesteri , si anume un traseu pt enduristi : din statiunea Padina - pana sus la Babe , daca nu ati fost si aveti ocazia sa mergeti acolo sa nu stati nici o secunda pe ganduri . PS: Aveti grija la ursi ! faina treaba mitrute! faine privelisti tie numa o pereche d cizme si armura iti mai lipsea si pt adi faina camila tiai luat am vazuto cand ai fost hipnotiq cu ea misto d tot si bafta la cat mai multi km inpreuna cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 faina treaba mitrute! faine privelisti tie numa o pereche d cizme si armura iti mai lipsea pai eo am fost mai mult p ATV , ca motoru cu care trebuia sa merg eo s-a defectat in prima zi ... se stie ca pe ce pun eo mana nu iarta Dumnezeu ))) platose aveam cizme mai putin , oricum o fost plimbare mai mult , erau persoane mai in varsta si copii sub 10 ani cu noi , cu atv-u e senzatie acolo sunt multe serpentine , drum de piatra , tractiune spate , restu ti-l imaginezi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 Salutare , Cea mai frumoasa excursie pe moto facuta de mine impreuna cu colegii mei a fost anul trecut prin vara , nu prea am avut timp sa va povestesc at. but it's never too late , asa ca am cateva poze care vb de la sine , o plimbare prin niste locuri cu privelisti de neuitat munti , cascade , pesteri , si anume un traseu pt enduristi : din statiunea Padina - pana sus la Babe , daca nu ati fost si aveti ocazia sa mergeti acolo sa nu stati nici o secunda pe ganduri . PS: Aveti grija la ursi ! Bravo pentru tura !... La mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) Am ajuns cu bine de la Bike on Ice 2009 ... cu efective complete adica eu Flory si Mircea. Poze si filmulete zilele urmatoare... acuma-i greu sa bat si la tastatura. Poza-i cu zona unde a fost intalnirea (Retezat)& camilele Editat Februarie 22, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 bravo voua!!!!!!! tot respectu! abia asteptam pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koko_levy Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 V-am vazut vineri la Ungheni cand ati plecat!!! Vrem mai multe poze!Frumoasa iesire! Eu am preferat pe week-end-ul asta sa mai practic inca sportul de iarna pt ultima data sezonul asta ce saptamana viitoare vreau sa ma dau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Cateva poze de la Bike on Ice, care au loc si aici, la poze din ture moto... /index.php?...10&start=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 Si pentru ca principala intrebare a fost daca la Bike on Ice nu ne-a fost frig ... raspunsul e NU... adevaru ca in momentul cand eram complet echipati ne miscam ca niste zombii... insa echipat corect o tura chiar si sub 0 grade poate fi placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 felicitari!! nu cred ca m-as inhama la o astfel de treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 felicitari!!nu cred ca m-as inhama la o astfel de treaba! pai sa stai in cort pe vremea aia ........e o treaba serioasa iti dai seama cum sunt ca niste nuci,dai jos pantaloni si o cauti o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) .... asta-n cazul in care ai asa ceva, in caz contrar.... poti cauta la nesfirsit ca degeaba... la noi s-a mai gasit cate ceva.... Editat Februarie 26, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 .... asta-n cazul in care ai asa ceva, in caz contrar.... poti cauta la nesfirsit ca degeaba... la noi s-a mai gasit cate ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate