aditorpan Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Frumos, frumos Hosszule ... la mai multe! In alta ordine de idei weekendu urmator in cazul ca este vremea rezonabila, (adica peste 5 grade si nu-i viscol ... da si atunci nu-i sigur ca stam acasa ), noi mergem prin zona Muntilor Sureanu la Dac Fest. detalii : http://casanoastra-romania-dacia.blogspot....ul-lupului.html Editat Septembrie 20, 2010 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Frumos, frumos Hosszule ... la mai multe! In alta ordine de idei weekendu urmator in cazul ca este vremea rezonabila, (adica peste 5 grade si nu-i viscol ... da si atunci nu-i sigur ca stam acasa ), noi mergem prin zona Muntilor Sureanu la Dac Fest. detalii : http://casanoastra-romania-dacia.blogspot....ul-lupului.html La chiolhanee si batalii dacice cu noi!!! Maine la 9.30 ne vedem in OMV, Adi. Sa moara dusmanii. Mesaj completat Pana pune Adi ceva poze de la Dac Fest, un mic articol de ziar unde ne vedem si noi Mesaj completat http://www.adevarul.ro/locale/hunedoara/FO..._342566052.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 Buuun ... cateva imagini de la iesirea din Sureanu de la Dac Fest. Vreme buna (exceptand plaie de duminica), festival decent, fara manelisti , lume faina, intr-un cuvant, inca un weekend reusit pe 2 roti Mesaj completat .... pana una alta in weekend as trage o tura peste zi pana-n zona Cheilor Ramet (M-tii Trascau) .... Mircea ? Restul ? Florin , Ovidiu, etc ? ... intrati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 cu ce....cu vitezanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Septembrie 30, 2010 Autor Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) cu ce....cu vitezanele? daaa ... modificate suspensiile, garda la sol si se poate ! Editat Septembrie 30, 2010 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Mergeeem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 1, 2010 Autor Share Postat Octombrie 1, 2010 Mergeeem... Dimineata la 10.00 la OMW Gh. Doja e ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 (editat) Dimineata la 10.00 la OMW Gh. Doja e ok ? Beeton! Ne auzim oricum la un tel.. Editat Octombrie 1, 2010 de mmircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 2, 2010 Autor Share Postat Octombrie 2, 2010 O noua iesire superba in Muntii Trascaului, pe directia Cheile Ramet - Rosia Montana impreuna cu Mircea .... cuvintele sant de prisos, las imaginile sa spuna tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 cateva poze din imprejurimile Tg Muresului ( M. Nirajului, Fantanele, in rest paduri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 cateva poze din imprejurimile Tg Muresului ( M. Nirajului, Fantanele, in rest paduri) Super, baietzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 9, 2010 Autor Share Postat Octombrie 9, 2010 Super Razvan ! ... la mai multe ! In alta ordine de idei ... in 45 min. se pleaca pe Scaunul Domnului ... traseul e ceva mai hard. E lejer pentru enduro-cross, insa munca de negru pentru vacile de touring enduro . Mesaj completat Intorsi cu bine. Putin cam frig (-1 pana pe la 6 grade), insa tura a fost superba. Participanti: Mihai, Razvan si subsemnatu. Traseu : urcare pe Scaunul Domnului, apoi traversare prin M-tii Gurghiului cu iesire la Campu Cetatii. Cateva poze. Astept si de la Razvan cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Prezent! A fost super tura asta .. dificila dar frumoasa pozele de la mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Bravo baieti! Imi pare rau ca n-am ajuns si eu. E un traseu care nu l-am facut inca dar abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 21, 2010 Autor Share Postat Octombrie 21, 2010 Bravo baieti! Imi pare rau ca n-am ajuns si eu. E un traseu care nu l-am facut inca dar abia astept. Man ... data viitoare, oricum e un loc care-l vizitam regulat. In weekend parca as forta o urcare la cabana meteo pe Retitis, inca nu e mare zapada sus ... sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Man ... data viitoare, oricum e un loc care-l vizitam regulat. In weekend parca as forta o urcare la cabana meteo pe Retitis, inca nu e mare zapada sus ... sper nu pot sa inteleg ce motociclism e asta prin noroi si baliga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 nu pot sa inteleg ce motociclism e asta prin noroi si baliga. Lasa ca, dupa ce cresti si mai faci niste posturi, o sa intelegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Man ... data viitoare, oricum e un loc care-l vizitam regulat. In weekend parca as forta o urcare la cabana meteo pe Retitis, inca nu e mare zapada sus ... sper Ma bag si eu daca este loc Poate mai vine Cristi tot cu freewind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 nu pot sa inteleg ce motociclism e asta prin noroi si baliga. Comic Fiecare cu "piticii" lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 Ma bag si eu daca este loc Poate mai vine Cristi tot cu freewind Salut Dupa o discutie cu Mircea se para ca maine plecam la Cioclovina (M-tii Sureanu), apoi facem o tentativa de urcare-n Parang, asta depinde bineinteles de stratu de zapada. Revin deseara cu traseul, inca nu l-am finalizat. Mesaj completat p.s. se pare ca la altitudine e ceva zapada dupa ultimele informatii, (cel putin sus pe Calimani) Mesaj completat E foarte posibil sa nu putem urca pe Parang, oricum vom vedea la fata locului Mesaj completat Noutati: Datorita prezentei zapezii la peste 1300 m, dupa informatiile proaspete sus sant peste 20 cm, se schimba traseul pe zona Maramures. Plecarea la 9.30 din Reghin. Musai echipament moto de iarna !!!! Deocamdata santem 4 motoare. Cine mai vrea sa vina ... cu placere, insa ... Atentie! ... Bine echipat ! Mesaj completat Ne-am intors cu bine. Poze mai multe maine, sau daca pun ceielalti. Tura & trupa super (a trebuit sa tragem contra timp putin, chiar si-n conditii extreme, gheata, si toti s-au tinut bine pe camile). Tura era pentru inca cateva ore-n plus, da din diferite motive am concentrato putin, adica cateva sute de km. Participanti : Mircea(Dominator), Razvan(Freewend), Cristi(Freewend) si subsemnatu (Dakar). trupa de azi poarta Lapusului ne-am dat si pe gheata, si pe serpentine no coment no coment Mesaj completat Inca cateva poze: astept si de la ceielalti - Valea Ilisua - Barsana - pe gheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 (editat) Salutare , pun si eu cateva poze . A fost super iesirea. Mesaj completat .... si iesirea de duminica, singur 300km mures-toplita- urcare la "schitul tuturor sfintilor" si de acolo spre vf Retitis cat s-a putut, ( la un moment dat nu mai puteam urca, cred ca mao erau 3km dar nu se vedea bine pe tabla... era ruginita) - apoi urcare pe Lomas-Puturosu ( cred ca bine zic) si acolo mai aveam 200 m si nu am mai putut urca.... apoi pana in Borsec la statiune si inapoi la Mures Editat Octombrie 24, 2010 de razvan12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 f tare tura ! nu pot descrie ce-am vazut noi la fata locului ! peisaje de vis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 mergem si noi vitezisti saptamana viitoare la muntele cucu,urcarea caprioarei,langa ghiulus......pe sambata la 7 la omv.e cam ultima tura ca vine revelionu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 Dute maaa ... daca mergeti inafara de drumul de Sighisoara o sa sunati sa venim dupa voi ca v-ati ratacit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Dute maaa ... daca mergeti inafara de drumul de Sighisoara o sa sunati sa venim dupa voi ca v-ati ratacit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate