P T R Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 salut eu vreau sa ma duc anul acesta la sensation white.. nu cred ca ma tine sa ma duc cu motorul pana acolo( haine , bagaje etc) dar cine stie. mai vrea cineva sa vina??? aici un link pt cei care nu stiu despre ce e vorba 0Ox9MWvvogY ps: biletele se pun in vanzare sambata viitoare. http://www.sensation-white.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cadddy2005 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 salut , sunt si eu interesat de excursia asta cu motorul ....daca crezi ca putem merge mai multzi ....astept informati ...ma potzi pune pe lista ...hai sa auzim numa de bine ...asfalt uscat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 cica se merge acolo cu motoare. asa am auzit de la cineva. se pleaca din brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Interesant... posibil sa vin... pe motor, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 in praga/cehia este superb de mers, aveti ce vedea...am stat o perioada acolo si va garantez ca la acea Arena ies niste spectacole superbe...in plus in Cehia sunt preturi foarte mici (cazare, mancare, transport) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 am vb cu cineva din rotterdam si mi-a zis ca biletul costa 150E /pers. Eu personal am sa ma cazez in rotterdam.Acolo am o cunostinta..acum daca se doreste pot sa vb sa se intereseze pentru un loc ieftin bun etc. Ideea e ca biletele trebuie cumparate rapid pt cei interesati...pentru ca se vand in cateva ORE.Deci stati geana cei care doresc sa vina pe data de 29 martie parca. O sa vin cu mai multe detalii dupa ce vb ceva concret cu prietenul meu din Rotterdam. Ce misto ar fi sa mergem multi cu motoarele.... yiiihaaaaa!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 in amsterdam ii grosu' ... acolo ii miezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deiu Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 baiate noi suntm doi tipi din sighetul marmatiei si marti 1 iulie 2008 plecam inspre amsterdam....daca vrei itzi las numarul meu 0748975576,suna-ma sa`ti dau detalii daca esti pregatit si daca ai bilete pentru sensation white 5 july....o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Pe 4 iulie voi fi si eu la Amsterdam . Anul asta cu masina, la anul cine stie..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate