Sari la conținut

aditiv protectie motoare in 2 timpi


ZIDU'
 Share

Postări Recomandate

Bai eu mi-am bagat in Solenza Duralube 1 300 000 lei, si nu se simte deloc, m-am convins ca e o inselatorie, vezi ce zic membrii forumului Dacia ( despre efectul placebo si aditivii minune). :lol: :lol: :lol:

In Ij mi-am bagat tata aditivilor Slick50( 2-Stroke engine treatment) pt Trabant si motociclete. Cu PTFE(Teflon) :lol: . Am bagat si a inceput sa scoata fum, a scos din ce in ce mai mult, s-a oprit motoru, l-am pornit intr-un tarziu :lol: si mergea la fel. Minunea asta a costat 450 000 lei. De banii astia cumparam un ulei sintetic bun de 2 timpi si de restu ma cinsteam la Etrusco...

Deci din nou nu facetzi ca mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aditiv bun a fost un aditiv de cutiede viteza 2+2, care cica stopeaza scurgerile 100 000. Nu a stopat semnificativ scurgerile, dar a ajutat mult la ungere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Personal nu sunt adeptul aditivilor in moto ci a unui ulei bun schimbat des.La Guzzi schimb uleiul la 3000 cum zice la carte si nici nu vreau sa aud de tot soiul de prostii, teflon samd, chiar daca ambreiajul meu e uscat si nu risc sa patineze. Am vazut "teflonul" in 2 motoare cu ambreiaj in ulei , in prima faza patina ambreiajul, uleiul a fost schimbat ceea ce a remediat problema si pe urma am vazut ca mazga aia s-a depus peste tot unde nu erau parti in frecare, cotloanele motorului, gauri de ungere samd.Deci in concluzie nu sta intre partile care sunt in contact direct si se uzeaza, ci in locuri unde nu ai nevoie de el sau eventual dauneaza. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E adevarat ce zice si Axa . Chestiile astea se depun aiurea. Am incercat alta faza. Am bagat in uleiu de cutie grafit coloidal pur, cum scrie in cartile vechi moto. Bineinteles ca atunci cand am deschis motoru sa schimb si eu (ca un constiincios ce ma aflu :lol: ) rulmentzii si simeringurile la 1200 km era depus in cotloane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate sa fie bun dar mie mia adus numai probleme.

Datorita unui mecanic care in loc sa demonteze bujia si sa unga peretii cilindrului cu solutia minune a bagat-o in benzina.S-a dus pe apa sambetei reglajele carburatorului........a infundat tot ce a gasit pe traseu rezervor, carburator, motor.......asa ca m-am linistit si cumpar doar ulei sintetic care contine toate substantelke minune pe care le cumpar separat in aditivi.

 

 

Acuma hai sa fiu corect:

 

 

Se ia un ulei normal la care se adauga un aditiv minune>>>> ceva malai cheltuit chiar mai scump decat daca ATENTIE cumpar ulei sintetic pt 2T. Asa ca lasati glumele la o parte si cumparati doar ulei de foarte buna calitate care in mod sigur contine compozitia minune din aditivi.

Mai exista riscul sa intre in conflict cu uleiul si atunci chiar ca-i incurcat-o.

Am citit acum 1 an pe forumurile de afara subiecte despre aditivi si folosirea lor.Nu recomandau folosirea lor in plus era sbuliniat faptul ca toti producatorii de uleiuri NU recomanda folosirea aditivilor si nu dau garantie la uleiul lor daca ai pus aditiv in el.La fel nicici producatorii de aditivi nu dau garantie.De ce oare???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici Dacia nu recomanda folosirea altor uleiuri la Solenza decat uleiul de origine Dacia Oil Extra (de fapt Texaco semisintetic). Astea sunt chestii de politica de piatza. Oricum aditivii minune sunt inselatorii. Daca mai bagi si un aditiv dubios in uleiul de calitate garantata sa zicem Elf sau Texaco sau Mobil 1 (facute in UE si ambalate in UE) intzelegi ca au si ei dreptate pe undeva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...