oldbiker_johan Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Java 125 ,"cap de furnica"de prin 60si ceva pt reconditionat sau piese, de vanzare.A fost a lu tasu dar sa dus si el nu are treaba cu motoarele.Mai e un motor de MZ es facut ca nou,tot de vanzare 100 EUR.Daca vrea cineva ,va pun in legatura cu omu.Aici in IASI sant multi cu motoare de acum 40-50 ani dar nu au cum sa le faca publicitate pt vanzare.Mai este un IJ 56 cu ataj la vreo 1500 ron.Daca va ajuta cu ceva,voi mai cauta motoare sau piese pt voi.Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Java 125 ,"cap de furnica"de prin 60si ceva pt reconditionat sau piese, de vanzare.A fost a lu tasu dar sa dus si el nu are treaba cu motoarele.Mai e un motor de MZ es facut ca nou,tot de vanzare 100 EUR.Daca vrea cineva ,va pun in legatura cu omu.Aici in IASI sant multi cu motoare de acum 40-50 ani dar nu au cum sa le faca publicitate pt vanzare.Mai este un IJ 56 cu ataj la vreo 1500 ron.Daca va ajuta cu ceva,voi mai cauta motoare sau piese pt voi.Toate bune Salut ! La MZ e100 euro motorul in sine, sau toata motocicleta ? E cu acte sau fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 Am mai gasit un Voshod dezmembrat,trebuie vopsit,incheiat motoru si e ca nou.Are nr vechi, vrea 150 roni.Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutbal Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Salut Sunt nou in motoare si habar nu am , dar socru meu are o jawa 125 in buna stare dar are nr vechi si as vrea sa o iau so refac si as vrea sa o modific ,pot sa o modific si apoi sa ma duc sai pun nr noi sau e mai simplu sa o las asa sa o omologhez si apoi sa o modific (sau ai voie sa modifici la ia cum vrei ) habar nu am . Pls ajutati-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 SalutSunt nou in motoare si habar nu am , dar socru meu are o jawa 125 in buna stare dar are nr vechi si as vrea sa o iau so refac si as vrea sa o modific ,pot sa o modific si apoi sa ma duc sai pun nr noi sau e mai simplu sa o las asa sa o omologhez si apoi sa o modific (sau ai voie sa modifici la ia cum vrei ) habar nu am . Pls ajutati-ma Ce sa modifici?Crezi ca o poti face mai frumoasa sau mai buna?Nu! Pune-o la punct,lustruieste-o,reinmatriculeaza-o si mandreste-te cu ea. ps:Si ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutbal Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 as chopperuio putin in rest pastrez tot as schimba chidonul aripa fata far sa cam atit Ce parere aveti ? Java 125 ,"cap de furnica"de prin 60si ceva pt reconditionat sau piese, de vanzare.A fost a lu tasu dar sa dus si el nu are treaba cu motoarele.Mai e un motor de MZ es facut ca nou,tot de vanzare 100 EUR.Daca vrea cineva ,va pun in legatura cu omu.Aici in IASI sant multi cu motoare de acum 40-50 ani dar nu au cum sa le faca publicitate pt vanzare.Mai este un IJ 56 cu ataj la vreo 1500 ron.Daca va ajuta cu ceva,voi mai cauta motoare sau piese pt voi.Toate bune sal daca puteti sa ma ajutati cu ceva acesori orce e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 poti sa mai dai detalii despre acel voshod? si daca ma poate ajuta cineva cu o lampa spate cz 175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 SalutSunt nou in motoare si habar nu am , dar socru meu are o jawa 125 in buna stare dar are nr vechi si as vrea sa o iau so refac si as vrea sa o modific ,pot sa o modific si apoi sa ma duc sai pun nr noi sau e mai simplu sa o las asa sa o omologhez si apoi sa o modific (sau ai voie sa modifici la ia cum vrei ) habar nu am . Pls ajutati-ma De unde esti coane?Ce-ai facut cu jawa aia?Daca esti de prin imprejurimile infectului oras Ploiesti, da-mi un pm sa vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Java 125 ,"cap de furnica"de prin 60si ceva pt reconditionat sau piese, de vanzare.A fost a lu tasu dar sa dus si el nu are treaba cu motoarele.Mai e un motor de MZ es facut ca nou,tot de vanzare 100 EUR.Daca vrea cineva ,va pun in legatura cu omu.Aici in IASI sant multi cu motoare de acum 40-50 ani dar nu au cum sa le faca publicitate pt vanzare.Mai este un IJ 56 cu ataj la vreo 1500 ron.Daca va ajuta cu ceva,voi mai cauta motoare sau piese pt voi.Toate bune 100euro sa intzeleg ca e [pretzul la amandoua????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate