Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 misto misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 categoria super duper sexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 miam miam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 cand ma fac mare si eu vreau de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 crom si piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 argintiu si negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 eh, am ajuns si la ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 cam asta fuse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 in incheiere o dedicatie pt masculi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 mi-a tremurat mana enorm de emotie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Felicitari! pe mine m-ai facut sa vezi ce inseamna sa poti face modificari, cromari, si alte customizari fara sa trebuiasca tot felul de omologari si alte alea... Ce crezi tu ca este asta?...dupa parerea mea este o Jawa 250 (este monocilindrul si nu cred ca a folosit un motor mai mic ) ...ehi, ce zicieti de opera de arta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Frumoasa excursia voastra poate va duceti si la un show de speeduri Felicitari si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Foarte frumos Domnu Smeagol! Mersi mult de poze! De ce nu am vrut sa ma duc si eu???? PS Unghiuri=Unguri???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Sa traiesti Smeagol! Aduna si tu pozele cele mai reusite, scrie ceva articol explicativ si poate castigi de-o bere la Motolife. Nu se stie niciodata. Poze bune ai, descopera-ti si talentul publicistic pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 pozele sunt acolo impresiile sunt nenumarate sa preia ideea cineva de la motolife, sa scrie articolul, sa ma specifice si pe mine pe acolo si sa nu uite de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 faine pozele seagol....si cred ca teai distrat super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 aloha roby a fost misto de tot baietii au fost cam reticenti la intrebarea ta asa ca a ramas fara raspuns nu se stie nimic despre intrarea in HA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Slabutza miscare: nu tu gagici pe motoare, nu tu mici (fetitele pozate de tine mancau ceva carnaciori, macar aia sa fi fost oltenesti), nu tu speeduri.... (glumesc (periculos)!) Faina iesire ai facut! Imi pare rau ca nu m-am mobilizat si eu! Si fain reportaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 nu tu speeduri.... hehe mai googule lasa speederurile la grupul chopperistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate