ionut73 Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 misto pozele Cata - esti mai talentat decat mine sau Tibi. Intr-adevar trebuie sa mai exploram zona aia pe la Sotrile. E absolut superba. Am pus pozele aici pentru ca aici e mai probabil sa gasim parteneri de drum decat la "plimbari". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 si una pt. cei care vor sa cumpere dere(dar nu p-asta ) Cum e domnu inginer merge domle semeringurile alea domle sau am muncit degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Cum e domnu inginer merge domle semeringurile alea domle sau am muncit degeaba? merge dom'le daca n-aveam top-case....ii dadeam forja ca statea ca lipita de teren...dar, se balanganea obiectu' in spate si am mers un pic mai incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 na, ca am aparut si la coltu' enduristilor inca putin si-mi iau si eu de-asta de mers pe gropi. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 (editat) Haide nenea Sorinake! Corect este: "de-asta de mers pe oriunde". Ai vazut cum vin caprele tare din spate si pe asfalt Editat Aprilie 26, 2005 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 merge dom'le daca n-aveam top-case....ii dadeam forja ca statea ca lipita de teren...dar, se balanganea obiectu' in spate si am mers un pic mai incet Pai trebuia sa-i pui doua benzi elastice si rezolvai eu asa fac si nu mai am probleme,doar daca se rupe aripa cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Haide nenea Sorinake!Corect este: "de-asta de mers pe oriunde". Ai vazut cum vin caprele tare din spate si pe asfalt oriunde-s gropi. da pana sa ajungi la oriunde ala... iti mananca nervii ploiesti-campina.... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 iar unii au probleme cu inclinatu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 ar fi trebuit sa-mi fac topic separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 beton. adevaru e ca nu am putut sa ma tin dupa tine pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 (editat) Sinteti draguti sa detaliati pe unde vine Sotrile alea? ca's curios daca e mai fun decit pe Novaci - Rinca sau Rm.Vilcea - Curtea de Arges. Ca poate ... mai pastrez caucioacele de iarna pe topcase-ul cu roti PS: io trecui de la "pasionat" la "road captain" ... ce simpatic! da' ce-o insemna? Editat Aprilie 27, 2005 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Sinteti draguti sa detaliati pe unde vine Sotrile alea? undeva la vreo 16 km din campina spre Valea Doftanei mai punem si poze cu putin noroi..ca suntem la "coltul enduristilor" doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 beton.adevaru e ca nu am putut sa ma tin dupa tine pe curbe nici eu nu ma prea tin. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Ca poate ... mai pastrez caucioacele de iarna pe topcase-ul cu roti Pe unde merge baietii astia tie-ti trebe cu cuie nu de iarna. Si ai grija sa nu te ia valul pe curbe sa te tii dupa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Ei, de unde sa ma tin de ei ... io sa fiu cu intendenta, bagaje mari si grele (navete ) si alte alea; sincer, mi-ar place o iesire mixta pina undeva unde poate ajunge si Maty, dar nu stiu daca baietii nu sint cumva prea rapizi ... Io pot tine linistit croaziera de 120-130 pe asfalt, pe macadam probabil sint mult mai lent decit ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Ei, de unde sa ma tin de ei ... io sa fiu cu intendenta, bagaje mari si grele (navete ) si alte alea; sincer, mi-ar place o iesire mixta pina undeva unde poate ajunge si Maty, dar nu stiu daca baietii nu sint cumva prea rapizi ... Io pot tine linistit croaziera de 120-130 pe asfalt, pe macadam probabil sint mult mai lent decit ei ... Cel putin esti realist ,toata stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate