marque Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) Viața pe două roți 6 Poșta redacției 8 Știri 12 Interviu: Oresti Marmara 16 Portret: Amalia Enache, Pro TV 18 Asociația MotocicliÂştilor din România 22 Tutorial: cum să pilotezi un ATV Teste 26 KTM 690 Duke 34 Bimota DB7 1000 44 Yamaha Fazer GT 52 Moto Guzzi Stelvio 60 Comparativ: Suzuki B-King vs. BMW K 1200 R 70 ATV: Dinli DL 901 74 Scuter: Gilera Fuoco 500ie Moto Special 80 Pictorial: playmate-ul Antoanela Samoilă Âşi Suzuki B-King 86 Tuning: Hayabusa Gulf by Young Choppers Echipamente și accesorii 90 Selecția Motociclismo Sport 94 Ghid Moto GP 2008 104 Dakar Series în România prin Central European Rally. Originalul se mută în America de Sud Tehnica 106 Fabricarea prin turnare a componentelor moto Turism 112 Cu Vespa în pelerinaj Epocă 116 Istoria Buell Second hand 120 Ghid Second Hand: Suzuki XF 650 Freewind 124 Anunțuri moto SH Editat Februarie 29, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 nice! poate luna asta il gasesc si eu pe la chioscuri/benzinarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 eu unul iti urez mult succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) Marcule, avem motocicleta, mare si neagra, sterge porcariile alea de la descriere.... on toic: revista va fi pe tarabe incepand de pe la jumatatea saptamanii viitoare. Editat Februarie 29, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Asteptam numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Martie 5, 2008 Autor Share Postat Martie 5, 2008 Gata, revista a iesit din tipografie si trebuie sa ajunga pe la chioscuri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 ...si in provincie cu 1 sapt intarziere....bun oricum...pt ro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 no, no, no, nu ajunge asa tarziu in provincie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 eu am cumparat-o ieri mi-a placut mult abordarea din Editorial: Viteza ucide? scris de Marius Bacila. Respect foarte bine formulat, niste idei peste care oamenii trec rapid si nu le constientizeaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Mi-a placut articolul cu Oresti!Felicitari, demult vroiam sa mai citesc despre el sau ceva zis de el!Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 In articolul despre Suzuki XF se mentiona ca posesorii acestui model destul de rara intalnit la noi au un grup pe Motociclism.ro ma interesa pe unde caci nu il gasesc. Deasemeni si cei care au Kawasaki KLE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 et voila! /index.php?...p;#entry1107978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 et voila! /index.php?...p;#entry1107978 Multumeeeeeeeeeeesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate