christensen Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Unde gasesc echipamente moto (casti, geci,pantaloni..etc) in Baia Mare? am auzit de mai multe magazine dar nu stiu unde se afla...daca puteti sami dati adresa exacta sau sami explicati. Nu sunt din Baie dar luni am drum si as trece pe la magazine. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Unde gasesc echipamente moto (casti, geci,pantaloni..etc) in Baia Mare? am auzit de mai multe magazine dar nu stiu unde se afla...daca puteti sami dati adresa exacta sau sami explicati. Nu sunt din Baie dar luni am drum si as trece pe la magazine. Multumesc anticipat incearca aici /index.php?showtopic=174685 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Nu sunt din Baie dar luni am drum si as trece pe la magazine. Multumesc anticipat De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Unde gasesc echipamente moto (casti, geci,pantaloni..etc) in Baia Mare? am auzit de mai multe magazine dar nu stiu unde se afla...daca puteti sami dati adresa exacta sau sami explicati. Nu sunt din Baie dar luni am drum si as trece pe la magazine. Multumesc anticipat ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Unde gasesc echipamente moto (casti, geci,pantaloni..etc) in Baia Mare? am auzit de mai multe magazine dar nu stiu unde se afla...daca puteti sami dati adresa exacta sau sami explicati. Nu sunt din Baie dar luni am drum si as trece pe la magazine. Multumesc anticipat Vb cu Cosport ... Poate mai are ceva marfa .. --- Mesaj completat în 13 Apr 2008 17:51 ------------- ai PM Scz ... Nu Am Observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 in piata pacii la nr 4 ( centru vechi ) este reprezentantza Honda au casti destul de fainutze pe str 22 decembrie pe stanga cum mergi pe sens unic..este moto4u sau ceva de genu... spor la cumparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 multumesc..de mult nu am intrat pe aici am gasit acel magazi pe 22decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Salutare! As avea si eu nevoie de o casca buna si faina cam la 150 euro, ceva firma buna de preferabil....are careva ceva catalog sa pot face comanda, pe aici prin Baia Mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Salutare! As avea si eu nevoie de o casca buna si faina cam la 150 euro, ceva firma buna de preferabil....are careva ceva catalog sa pot face comanda, pe aici prin Baia Mare? eu mi-am luat shark s 500 air la 100 euro ... mai scumpe in momentul de fata nush daca avea pe stoc dar poti comanda ... are cataloage ( e mai riscat pe neprobate dar tu sti) de la Szilard de pe 22 dec nr 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 eu mi-am luat shark s 500 air la 100 euro ... mai scumpe in momentul de fata nush daca avea pe stoc dar poti comanda ... are cataloage ( e mai riscat pe neprobate dar tu sti) de la Szilard de pe 22 dec nr 14 Vladutz50 si-a luat casca de cateva luni bune. Crezi ca sta din luna mai fara o casca ca lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 eu mi-am luat shark s 500 air la 100 euro ... mai scumpe in momentul de fata nush daca avea pe stoc dar poti comanda ... are cataloage ( e mai riscat pe neprobate dar tu sti) de la Szilard de pe 22 dec nr 14 Esti exagerat ... Inexplicabil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Vand sincronizator Twinmax, l-am luat din SUA, folosit de 4 ori pe motorul meu, de incredere, fiabil, pe advrider toata lumea il recomanda; are 2 furtune, dar poti sincroniza si mobre cu 4 carburatoare/injectoare. DETALII AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 dezmembrez motor de zx6r din 98 31000 km 0743208589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Esti exagerat ... Inexplicabil ... exagerat? in ce sens? eu atata am dat pe ea ... la vremea aia era 3 mil 800 Editat Aprilie 22, 2009 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 exagerat? in ce sens? eu atata am dat pe ea ... la vremea aia era 3 mil 800 Repede i-ai raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pop lucian Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cine stie un atelier de intreptat o Janta fata la Kawasaki zx6r.? dar un site cu palete de culori ptr vopsit kawi? respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Cine stie un atelier de intreptat o Janta fata la Kawasaki zx6r.? dar un site cu palete de culori ptr vopsit kawi? respect treaba f. riscanta cu indreptatul se poate rupe in timpul indreptarii si mai rau in timpul rularii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_popey Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 treaba f. riscanta cu indreptatul se poate rupe in timpul indreptarii si mai rau in timpul rularii. am eu un nr de tel de la cineva din ungaria unde mi le am indreptat si eu...cam scump dar e ok...daca te intereseaza contacteazama.gabi..spiderbikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut08 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Salut all, stie cineva in momentu de fata unde mai gasesc ceva magazin cu acesorii moto in Baia Mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Salut all, stie cineva in momentu de fata unde mai gasesc ceva magazin cu acesorii moto in Baia Mare ? Intre centru nou (platou ) si piata mare pe fosta strada Scantei e magazinul lui Szilard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut08 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Intre centru nou (platou ) si piata mare pe fosta strada Scantei e magazinul lui Szilard ms..asfalt uscat \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Salut,ma poate ajuta cineva cu o patina fixa de honda dominator de 650?(scz ca sunt cam pe langa discutiile voastre.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian001 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 pot sa aduc eu in baia mare echipamente la preturi fff bune /index.php?/topic/672154-echipamente-moto-import-franta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy.driver Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Echipamente, piese de schimb si accesorii moto : http://www.motoexperience.ro/ Predare personala in Baia Mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Februarie 3, 2015 Autor Share Postat Februarie 3, 2015 ceva noutati,alte magazine? de Szilard nu mai dau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate